Kolik stojí IVF - Zlín?

419
18.7.11 19:41

Kolik stojí Zlín?

Dobrý den. chystám se na umělé oplodnění a nemůžu se rozhodnout kam. Volím mezi Zlínem a fakultní nemocnicí v Brně. Studovala jsem ceníky a nějak jsem nepochopila Zlín, kde mají za IVF napsaných 40000 a v Brně 26000. může v tom být takový rozdíl? Na kolik kde vyjde IVF.
Děkuji za každou odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3730
18.7.11 20:00

Ahojky,to je o tom co máš!!!Podstoupily jsne IVF ve Zlíně a stálo nás to asi 24000kč V částce jsou léky,asistovaný haching,ICSI,prodloužená kultivace.Samozřejmě bylo to s účastí zdravotní pojištovny.
Tak přeji at se dobře rozhodnete a dopadne to hned na poprvé,jako u nás :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
18.7.11 20:37

Děkuji moc. Moc mě to uklidnilo. Tak asi půjdu do toho Zlína…
Ještě jednou dík…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3730
19.7.11 07:40

Nemáš zač.Byly tam na nas všichni moooooooooooc hodní a vše krásně vysvětleno a otázky zodpovězeny.
Já jsem to taky řešila,ale nakonec vyhrál Zlín protože je pro mě dostupnější,někdy jsem jezdila busem.Tak mnoho úspěchů a držim palečky a že jich ted mám moc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
20.7.11 15:40

monaxx, :mavam: nás IVF vyšlo na necelých 20tis.my neměli jako janulka ICSI,takže jsme trochu ušetřili…jsou tam moooc milí a vstřícní :palec: my máme dvojčátka-chlapečka a holčičku..jsou jim 4 měsíce :-P po prvním IVF
držim pěstičky ať vše dobře dopadne a zadaří s hned napoprvé :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
20.7.11 17:32

Děkuji, tak už jsem asi rozhodnutá pro Zlín… Jak dlouhá byla objednací doba? Chtěla bych tam zítra volat. Bylo by vstupní vyšetření reálné v září nebo to trvá déle???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3730
20.7.11 18:27

Bylo to rychlé,myslím,že za týden :-) .Apon člověk nad tím nemusí dlouho dumat a ví co na něj čeká.
Přeji mnoho štěstíčka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
20.7.11 21:14

My čekali snad ani ne týden a hned nás brali :wink: je to rychlovka.Budou ti dělat hormonální profil a vyšetří partnera. Já jsem šla ještě na laparoskopii.V září by jste mohli na IVF :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
21.7.11 18:32

Tak 5. září jdeme na vstupní prohlídku. Mám alespoň čas se na to psychicky připravit…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3730
21.7.11 20:13

Držím pěstičky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
13.9.17 22:06

Je tady někdo, kdo absolvoval IVF ve Zlíně v nedávné době prosím? Jaká byla finální částka, kterou jste museli zaplatit?
Přesně jak se psalo vyš, na stránkách má IVF Zlin psáno 40 000,– pro pojištěnce, všude jinde je to kolem 20 tisíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ls6
48
14.9.17 08:18

@Kristy90 Na IVF jsem byla v březnu, ale FN Olomouc. Když jsem srovnala ceny s IVF Zlín, tak tam byl dost velký rozdíl. Měli jsme ICSI, prodlouženou kultivaci, virtifikaci, asistovaný hatching, stimulace Gonalem. V Olomouci nás to vyšlo 19. tisíc, ve Zlíně mi to dle ceníku vyšlo 33. tisíc. Ve Zlíně si pacient doplácí na léky v limitu 2250 jednotek, v Olomouci zdarma celé na pojišťovnu. IUI Zlín 1500, Olomouc na pojišťovnu. Navíc OL zamražují metodou virtifikace, ZL kryokonzervace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
14.9.17 15:58

@ls6 děkuji, ještě někdo další se zkušeností?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
9.4.18 13:46

@Kristy90 Nás to vyšlo celkem na 16000,– +/-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.4.18 22:23

V pripade 3 pokusu pokud byla zavedena 2 embryi, 40tis +- v pripade 4 pokusu zavedeni pokazde 1 embryam taky 40.tis, dalsi pokusy od 80tis a vyse, dle ruznych potrebnych ukonu musis pocitat ze na nekolik dni pri stimulaci je nutnne vzit si dovcu pokud dojizdis, tak cesta tam i zpet, vitaminy, kazdy ket pak kolem 8tis a vis, a taky leky na ket, pripadne pokuj nbo hotel(2tis) pokud dojizdis z daleka, takze zadna sranda. mozna sem jes te na neco zaponela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.