Kolik sunaru pro roční dítě?

J-K
102
18.6.14 20:54

Kolik sunaru pro roční dítě?

Ahoj holky,
asi bych tu našla podobné diskuze, ale chci se zeptat - mojí dceři byl teď rok. Kojila jsem jí už jen 1× večer, občas pila 10min, někdy třeba jen 2min. Teď mi už třetí večer odmítá pít. Když jí mlíčko odstříkám, tak si ho dá, ale z prsu ho prostě nechce. Koupila jsem tedy sunar a zkusila jí ho ráno dát, bez problému pije. Na krabici je ale napsáno, že mám od 12měsíců dávat 3× denně 180ml nebo 2× denně 240ml. Tak se chci se zeptat - že stačí dávat jí sunar jen 1× denně jak je zvyklá? A kolik? 240ml? Ještě doplním, že baští úplně všechno a s chutí, každé ráno má bílý jogurt s ovocem, ke svačině chleba s lučinou nebo máslem, k obědu 250g masozeleniny, ke druhé svačině přesnídávku nebo banán a před kojením mléčnou kaši.
Děkuju moc za rady!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16744
18.6.14 20:57

S tabulek si nedělej těžkou hlavu, v roce mužeš dávat UM jednou denně, když má jogurt a kaši :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
18.6.14 20:57

Jo, bohatě stačí, mléčná dávka má odpovídat 0,5l, jogurtu je 150ml, kaše předpokládám taky tak těch 150ml vody, takže do normy vám stačí doplnit tak těch 200ml 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
18.6.14 20:58

Kdybych se měla řídit tabulkama, tak mi asi malej umře hlady :-D Máme teda Nutrilon AC, ale jsme i tak mimo tabulku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
18.6.14 21:00

Já po roce už sunar nedávám. Dle Dr. to není potřeba pokud má dítě dostatek jiných mléčných a zakysaných výroků a navíc již může i kravské mléko. Dávám i kozí.
Takže pokud dáváš jogurt a mléčnou kaši, stačí jedna dávka mléka denně jak byla dcera zvyklá.
Moje děti když se odstavily od prsu, tak UM nechtěly, tak uvidíš.

• Citovat
  • Upravit
Run
20807
18.6.14 21:01

Dej jí kolik bude chtít :mrgreen: Malá pije stěží 60 ml, ale má to jen tak na chuť. Je teda starší, ale taky jsem přestala kojit nedávno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
J-K
102
18.6.14 21:12

Díky za reakce, jsem ráda, že to stačí. I když jsem to teda skoro obrečela, ale v roce snad to kojení už tak důležité není..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová