Kolik za manuální práci
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
kolik za manuální práci
Tak ráda bych se s vámi podělila o dnešní zážitek dnes mě volala paní že má pro mě práci u vstřikolisu balení a odebírání plastových dílů třísměnný provoz proč ne když jsem se jí ptala na mzdu za hodinu tak řekla že 70 kč hrubého a příplatky za odpolední 3 kč. No popravdě řečeno jsem si myslela že si dělá tak trochu legraci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
To určitě ne ale aspon 80 85 na hodinu to není až tolik po zdanění
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@H8N2O4S no dobře, ale kolem 12 hrubýho je zase docela málo… vím, že to není extra placený, ale prý jde sehnat cca za 15 čistýho podobná práce, přijde mi to jako už docela slušný rozdíl ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@laducha já 60
,ale občas prémie z tržeb, víkendy volné…a příjemná práce, malý krámek, prima lidi, super soused ve vedlejším krámě…líbilo se mi tam…i za to málo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@krokodylek píše:
@laducha já 60,ale občas prémie z tržeb, víkendy volné…a příjemná práce, malý krámek, prima lidi, super soused ve vedlejším krámě…líbilo se mi tam…i za to málo
Peníze za tržby žádné, 1 volný víkend v měsíci. Už mám něco jiného, lepšího, obchod mám jako mizerný přivýdělek. Ale každá kačka dobrá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak hledej dál. U nás jsou taky nízké platy i na směny. Záleží jestli by tam byly nějaké příplatky nebo odměny. Manželovy prémie tvoří 1/3 platu. Takže když onemocní je v…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lidym však hledám z těch 7O kč po zdanění je asi 59 nevím to jistě někdo mě řekl že si musím odečíst 11kč z hmzdy a to je sakra málo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@laducha tak člověk když potřebuje peníze vezme na čas cokoliv
V nějakým supermarketu bych teda dělat nechtěla, byla jsem tam jediná prodavačka a vyhovovalo mi to, majitelka byla v pohodě, platila řádně a včas, ráda na to vzpomínám. Upřímně bych ráda dělala do budoucna sama na sebe, jen zatím nevím, co
Ale mám čas něco vymyslet a začít během mateřské ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Před 7 lety, jsem skládala ovoce za 50,– hrubého, pak ve fabrice dělala za 60,– hrubého. O hodně později, jsem dělala 100%kontrolu za 85,– hrubého + příplatky a pak jsem dělala taky ve výrobě za 15 čistého a jako nástupní plat… takže je to různé
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@loulek no spíš jsem přemýšlela nad spoluprácí s nějakou švadlenou-ona by šila, já prodávala, spolu bychom to vymýšlely, měli bychom svoje věci, pro děti, pro psovody, nebo tak nějak…jenže to vyžaduje nějaký kapitál do začátku…asi se naučím i šít
-potřebuju výcvikovou sukni ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@krokodylek píše:
@loulek no spíš jsem přemýšlela nad spoluprácí s nějakou švadlenou-ona by šila, já prodávala, spolu bychom to vymýšlely, měli bychom svoje věci, pro děti, pro psovody, nebo tak nějak…jenže to vyžaduje nějaký kapitál do začátku…asi se naučím i šít-potřebuju výcvikovou sukni
Ha! tak já měla kamarádku která chtěla dělat to samé. Já bych šila a ona prodávala a dodělávala něco v ruce.. Takže já bych vše odedřela, a to prodávání je to nejmenší podle mě… Ještě je docela težké najít řlověka co má stejný vkus.. Švadlena přece nebude šít, něco co se ji nelíbí… Leda že ty bys to kupovala od švadleny a pak prodávala.. Ale jinak, zase tak velký kapitál do začátku nepotřebuješ. Stačí obyč stroj a overlock– a hlavně šikovnost, pak už to jde rychle.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit