Kolik zvířat máte v bytě?

Anonymní
13.5.23 10:15

Kolik zvířat máte doma? - v bytě... :-D

Ahoj, no dle nadpisu již víte, na co se ptám. Je to spíše pro vikendovou diskuzi na odlehčení.
U nás v 4+1 máme tři psy (jeden velký a dva malé) a kocoura… Uvažujeme nad druhou kočkou, protože se zdá, že kocour tak nějak vyhledává kamarády a nejspíš by mu prospěla…to už by bylo 5 :-D to nemluvím o tom, že mám dítě a ještě jedno nejspíš přibyde… :-D na ten chaos a péči o ně jsem si zvykla, to už mi přijde že jedna kočka navíc už nic extra nezmění, se psy je větší práce, o kocourovi pomalu nevíme… :-D na dítě jsou zvyklí tak snad už by to druhé taky nebyl takový šok. Za tři roky maximálně jdeme do domku, takže to bude ještě lepší, ale 4+1 je docela slušný byt, jeden pokoj mají tak nějak pro sebe (nezavirame je tam, samozřejmě!, jen je to takové to jejich místo, když chtějí klid)… No, co vy? Anonymní z osobních důvodu.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20897
13.5.23 10:18

Doma jen to, co jde zavřít do terária, nebo akvárka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12598
13.5.23 10:18
@Anonymní píše:
Ahoj, no dle nadpisu již víte, na co se ptám. Je to spíše pro vikendovou diskuzi na odlehčení.
U nás v 4+1 máme tři psy (jeden velký a dva malé) a kocoura… Uvažujeme nad druhou kočkou, protože se zdá, že kocour tak nějak vyhledává kamarády a nejspíš by mu prospěla…to už by bylo 5 :-D to nemluvím o tom, že mám dítě a ještě jedno nejspíš přibyde… :-D na ten chaos a péči o ně jsem si zvykla, to už mi přijde že jedna kočka navíc už nic extra nezmění, se psy je větší práce, o kocourovi pomalu nevíme… :-D na dítě jsou zvyklí tak snad už by to druhé taky nebyl takový šok. Za tři roky maximálně jdeme do domku, takže to bude ještě lepší, ale 4+1 je docela slušný byt, jeden pokoj mají tak nějak pro sebe (nezavirame je tam, samozřejmě!, jen je to takové to jejich místo, když chtějí klid)… No, co vy? Anonymní z osobních důvodu.

Jo papouska Zaka a uplne staci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21602
13.5.23 10:19

Máme doma kočku, dvě děti a manžela. V bytě 4+kk je to tak akorát na uklízení :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
13.5.23 10:22

Pozor aby vám kocour nezačal značkovat, až přivedete kamaráda. Kočky většinou z ostatních koček v jejich teritoriu nadšené nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
13.5.23 10:24

Sice máme barák. Ale máme dva domácí kocoury a jednu kočku. K nim máme tři děti. Ono to tak i je, že každý kočičák si vybral jedno dítě.
Plus máme psa venku. Ale chodí i domů. Když jsme doma, je sucho, je vyčesaný. Tak je i doma. Dneska má zatím smůlu. Protože pršelo a blboun musí vždy na déšť vylézt. Přestože má nad sebou velkou pergolu. Tak stejně jde ňůrat na déšť. Pak dělá smutné oči, že chce domů. Víc zvířat neplánujeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4058
13.5.23 10:26

3 potkany, a staci😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13755
13.5.23 10:34

Máme 6 akvárií a dvoje šváby. Dřív jsem měla i pár chameleonu, vodní a suchozemské želvy, fretku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10425
13.5.23 10:37

2kk, dve deti a dva velky psy. Blize neurceny pocet pavouku, rybenek a octomilek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
13.5.23 10:40
@Anonymní píše:

1ks kocour, 1ks žako pipina, 2ks dítě, 1ks partner

• Citovat
  • Upravit
74217
13.5.23 10:45

Aha. On se má připočítat i manžel. Takže ještě připisuji jedno zvíře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
13.5.23 10:48

Jedná kočka, tři šneci, spousta hmyzu. V 2+1
Ještě tři děti a partner :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
13.5.23 10:48

Čím jsem starší, tím toho doma vydejcham min :D 3+1, 3 děti, mame kočku a i ta už mi leze na nervy :D měli jsme akvárium se zelvou, velkou klec s potkanama, obojí byl pro mě hrozny opruz se s tím porad čistit a samozřejmě nikdo jiný to neudělá :roll: i ten kočičí záchod, já zvířata miluju, ale manžel vždycky něco přitáhne, děti nadšeně a starosti jsou na mě :D ale jako dítě, když ta pece nebyla komplet na mě sem měla ve 3+1 dva psy, akvárium se zabama a klec s myškama :mrgreen: a otec měl jeďte terárium s pavoukem, ale k tomu sem se odmítala přiblížit :lol: ale každé to zvíře je pro nás celkem komplikace, radi cestujeme a to je porad akorat někoho shánět, aby chodil krmit zvířata :roll: až odejde kočka, tak už do bytu nic nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5921
13.5.23 10:50

Aha takže 2+1, 1 pes, 4 potkani, a v dohledné době 2 morčátka,3 děti,1 manžel. Chtěla jsem číču ale ta mi neprošla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
13.5.23 10:51

3kk - 1 kocourek a 1 kočička. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie