Kolika nebo jiný problém?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
29.9.23 22:47

Kolika nebo jiný problém?

Mám malé miminko ani ne měsíc.
Dřív jsem to přisuzovala růstovému spurtu, teď kolice, ale bojím se aby to nebylo něco horšího.
Je na um. Nutrilon byl a ode dneška Hipp bio combiotic. Náš den : vzbudí se, nají se, řve, usne únavou, vzbudí se, nají se, řve a takhle celý den. Je to hrozný na psychiku já nevím co mám dělat zkoušíme vše- rourku, masáže, kapky, nošení, vanu, nahřívání. Nic nepomáhá. Opravdu nic a je to jen celodenní pláč. Nemůže ji být něco jiného? Ale když má ten záchvat tak ji většinou bublá v břiše, prdí. A doktor sám od sebe řekl že má plyny v bříšku. Nevím co mám dělat poraďte padám na hubu:( bolesti má i ráno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4072
29.9.23 22:55

Zkusila jsi vysadit vigantol? Nám koliku u prvního strašně zhoršoval, ale to tak, že výrazně. Kolika to asi bude a jo, je to hrozný. Ale přejde to. Na bříško dáváš? Já dávala na sebe nahé mimino „břicho na břicho“. Jo a taky zkus baby masáže s olejíčky, zní to jako ezo, ale opravdu to funguje a je to dokonce podloženo i studiemi. Tak ať jste z toho brzy venku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16184
29.9.23 22:59
@MartinaKindl333 píše:
Mám malé miminko ani ne měsíc.
Dřív jsem to přisuzovala růstovému spurtu, teď kolice, ale bojím se aby to nebylo něco horšího.
Je na um. Nutrilon byl a ode dneška Hipp bio combiotic. Náš den : vzbudí se, nají se, řve, usne únavou, vzbudí se, nají se, řve a takhle celý den. Je to hrozný na psychiku já nevím co mám dělat zkoušíme vše- rourku, masáže, kapky, nošení, vanu, nahřívání. Nic nepomáhá. Opravdu nic a je to jen celodenní pláč. Nemůže ji být něco jiného? Ale když má ten záchvat tak ji většinou bublá v břiše, prdí. A doktor sám od sebe řekl že má plyny v bříšku. Nevím co mám dělat poraďte padám na hubu:( bolesti má i ráno

Nedávat Vigantol, dávat na bříško, případně zkusit jiné mléko, třeba nesedí :think: A jinak šátek, nebo nějaké nosítko, to se ti tu radí snad v každé diskuzi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22376
29.9.23 23:13

Prvnimu pomohli na brisko kapky BioGaia a druhemu jen teplomer(namazat, zasunout a lehce zakrouzit). Musi se to proste zkouset, nez clovek zjisti, co zabere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14693
30.9.23 01:48

Jak bylo psano, nahradit Vigantol jinym Deckem. A tu rourku zkousite podle navodu 2 cm hluboko? Nebo poradne, kam az to dovoli, tj. klidne 10 cm a vic? A rourkujete az do uplneho vyprazdneni treba 20 minut v kuse? Klidne popisu bezpecne a ucinne pouzivani rourky. Ty 2 cm a parkrat zakrouzit, to opravdu ucinne neni.

Jinak moje prvni dcera se ani unavou neurvala. Nebo teda jo, po 2 hodinach vozeni vriskajiciho kocarku se uvriskala ke spanku. Pak spala treba 2 hodiny v kuse, ale nesmela jsem zastavit treba ani na zavazani tkanicky. Jinak byla hned vzhuru. Od miminka vriskala 16 hodin denne. Kazdy vecer jsem ji od 20 hodin kojila a nosila, cimz byla malicko klidnejsi, ale stejne rvala. A neusnula pred 2. hodinou ranni. Nekdy usnula az ve 4. Definitivne vstavala mezi 6. a 7., mezitim nekolik probuzeni na kojeni. A to vazne denne az do tech 6 mesicu.

A vazne aspon na chvilku vzdycky pomohla jen ta rourka. Tu jsem pouzivala denne, nekdy i 4× za den. A to az do 6 mesicu, kdy jsem znovu zkusila probiotika. Ta jsem poprve zkusila cca v 1 mesici, ale vubec nepomohla. Dcera mela nevyzralou travici soustavu a silny reflux, ktery presel v 11 mesicich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.9.23 05:02

@Janča6 tak to je masakr… jinak D to není, změnily jsme ho a je to to samé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.9.23 05:23

Jinak jsme byli na Nutrilonu a od včerejšího rána změna na Hipp. Až teď se vykakala a stolice byla žlutá a tužší. To taky nesedí nebo mám čekat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9275
30.9.23 07:59
@MartinaKindl333 píše:
Jinak jsme byli na Nutrilonu a od včerejšího rána změna na Hipp. Až teď se vykakala a stolice byla žlutá a tužší. To taky nesedí nebo mám čekat?
Čekat. Častá změna mléka to může ještě zhoršit.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14693
30.9.23 08:48
@MartinaKindl333 píše:
@Janča6 tak to je masakr… jinak D to není, změnily jsme ho a je to to samé

A jak rourkujes? Poradne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek