Kolikrát za den kojit 8m mimi?

1475
27.1.11 10:29

kolikrát za den kojit 8m. mimi

kolikrát za den kojíte 8m.mimi,kojíte ještě po příkrmech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14047
27.1.11 10:43

nekojim :-D
razim heslo, jak mu trci zuby z huby, konec sosani :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
27.1.11 10:53
jizvíková píše:
razim heslo, jak mu trci zuby z huby, konec sosani :lol:
:palec: :palec: :palec: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
27.1.11 10:54

Podle jeho potřeb. Když chtěli pít, tak jsem jim dala. Nevidím důvod k omezování.

jizvíková píše:
razim heslo, jak mu trci zuby z huby, konec sosani :lol:

Moje děti mají zuby od 4 měsíců…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
27.1.11 10:55

Kojila jsem kdykoli mělo dítko potřebu až do odstavení (ze strany dítěte), tedy do 15m. Ale plně kojená byla dcera skoro až do ukončeného 10m. Prostě odmítala jakékoli jiné jídlo. Ale já na „tabulkové“ chování nikdy moc nedala. :wink: Takže dělám spoustu věcí jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11314
27.1.11 11:11

Tak dvě hodiny po obědě jako zákusek (před odpoledním spaním), a jinak ráno po probuzení, večer před spaním (to si dá jen trochu, je po kaši) a cca 2× v noci. Já nic striktně nevyžadovala, nastavil si to tak sám, a i ten zákusek pokud si nevzpomenu já, tak se neozve, pokud není před spaním dlouho od oběda.

Po příkrmech nevyžaduje, sní 100 - 200g / porce (svačina, oběd, svačina, kaše) a vypije 200-250ml čaje celkem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
27.1.11 11:20

Já myslím, že před zavedením příkrmů jsem kojila tak 7-8× denně, v 8mi měsících jsem 2 nahradila příkrmem, takže jsem se dostala cca na těch 5-6 kojení. Na nějakou pravidelnost v kojení jsem se dostala až tak okolo 9.-měsíce, kdy jme měli zavedené 3 příkrmy, od kterých se líp odráželo. Zároveň jsem redukovala noční kojení na jedno. Pak přišlo léto, větší žízeň, tak se to celé zase nějak pohnulo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
27.1.11 11:55

Ahoj, kojim pořád tolikrát, jako na začátku, takže plně. Naše malá (10měs) pořád chce MM. Příkrmu sní s velkým zájemem trochu a pak se sápe po MM. Takže neřešim a dám, nevadí mi to. Aspoň mám i v tomhle počasí pořád s sebou uvařeno :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
27.1.11 12:02

Za týden je dětem 8 měsíců. Kojím ráno cca v 7, pak mezi 16-17 hod. a ve 20:00 před spaním. V noci jak „si řeknou“, cca 2-3×, ale ještě minulý týden až 4× :zed:

V 7mi měsících stačí kojení 3× denně a 1× v noci …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
27.1.11 12:05

kojím v noci jak si řekne..3-4×,někdy i vickrat..lezou mu zuby:-)přes den baští příkrmy,pije čaj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
27.1.11 12:13

Já po příkrmech nekojím. Buď dítě dostane příkrm nebo prso - prostě odpovídající jídlo době, ve kterou si dítě samo řekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
27.1.11 20:38

máme 8m mimi a děláme to stejně, plně kojíme, příkrmy pouze ochutnáváme a větší množství nepozřeme a mm si vezme, když má potřebu, naprosto se řídím podle ní, rozhodně bych jí to nějak netabulkovala, ale noci jsou brutální, kojíme po hodině, max. dvou a vstává mezi 2:00 -4:30, hrůza a pak děsně vydrží, mám pocit, že v tom mléku něco je… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
27.1.11 20:40
Terrýsek píše:
máme 8m mimi a děláme to stejně, plně kojíme, příkrmy pouze ochutnáváme a větší množství nepozřeme a mm si vezme, když má potřebu, naprosto se řídím podle ní, rozhodně bych jí to nějak netabulkovala, ale noci jsou brutální, kojíme po hodině, max. dvou a vstává mezi 2:00 -4:30, hrůza a pak děsně vydrží, mám pocit, že v tom mléku něco je… :lol:

To už ale není hlad, to je zlozvyk - v noci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
27.1.11 21:02
janinkaz píše:
Terrýsek píše:
máme 8m mimi a děláme to stejně, plně kojíme, příkrmy pouze ochutnáváme a větší množství nepozřeme a mm si vezme, když má potřebu, naprosto se řídím podle ní, rozhodně bych jí to nějak netabulkovala, ale noci jsou brutální, kojíme po hodině, max. dvou a vstává mezi 2:00 -4:30, hrůza a pak děsně vydrží, mám pocit, že v tom mléku něco je… :lol:
To už ale není hlad, to je zlozvyk - v noci :nevim:

Proč zlozvyk? Prostě chce mámu, kontakt, ono to nepotrvá věčně. Já jsem kojila cca 5× za noc ještě někdy v 10 měs., pak to samo ustalo a teď jsem ráda, když si vezme jednou. Přes den už se mi odstavil úplně :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
27.1.11 21:14

To jo, ale po hodině? Mě to přijde jako zlozvyk, jen můj názor. Tak kojím třeba 3× za noc, ještě nedávno 4× ale po hodině bych nedala. Ale zase já mám dvojky, tak bych je nenechala, to je něco jinýho :nevim: Ale ať si každý kojí dle sebe, co komu vyhovuje ne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová