Kolikrát za den kojit 8m mimi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7576
27.1.11 21:32

Proč zlozvyk? Prostě mimčo chce kontakt a sát a to je to nejmenší, co mu můžu dát. Do 18 to určitě dělat nebude.

janinkaz píše:
Terrýsek píše:
máme 8m mimi a děláme to stejně, plně kojíme, příkrmy pouze ochutnáváme a větší množství nepozřeme a mm si vezme, když má potřebu, naprosto se řídím podle ní, rozhodně bych jí to nějak netabulkovala, ale noci jsou brutální, kojíme po hodině, max. dvou a vstává mezi 2:00 -4:30, hrůza a pak děsně vydrží, mám pocit, že v tom mléku něco je… :lol:
To už ale není hlad, to je zlozvyk - v noci :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
27.1.11 21:39

Kojím i po příkrmech, ale opravdu to nestíhám sledovat, prostě podle potřeby. Teď třeba je nemocná, pije méně, ale častěji.

Ad noci - to jsem tak zjistila, že když se jí přes den víc věnuju, tak mě v noci méně budí (teď zrovna tedy je výjimečný stav :? ).

Ad zuby - žádné moje dítě nemělo v tomto věku zuby, ale ani nevím, jak to souvisí s kojením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
28.1.11 08:45

Tak dobře, ne ZLOzvyk, ale návyk, zvyk :nevim: Prostě přes den kojení po hodině nepotřebuje, proč tedy v noci. Po hodině spíš se budí, že neumí spát v kuse (ne hlady) a je zvyklý na to, že se ucucá u prsu …

Nutno dodat že pokud to nevadí mamině(i když noci jsou brutální cituji), proč to řešit tady že jo 8-) Každého věc :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7499
28.1.11 10:35

Ahoj,já téměř plně kojím pětiměsíční dvojčata a mám kurz jako laktační poradkyně a musím se přidát k názoru Jinkyz.Kojení v noci po hodině není z hladu,kontakt mezi matkou a dítětem je samozřjemě důležitý,je ale také důležité osvojení si správných návyků a mezi první patří rozlišování mezi dnem a nocí.A kojit jenom ze zvyku asi taky není úplně ideální,mazlit a ňuchňat se dá celýden,ne?Samozřejmě že pokud to matce nevadí,no problem,ale jak dlouho se to dá vydržet a mít pak dost energie na to hraní ve dne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
28.1.11 16:45

Jája bylkojen plně do 5měs a pak se začalsám jaksi odstavovat a pít UM. Ale už v tom půl roe měl mlíko 3krát denně, ráno, v poledne, večer před spaním, zbytek měl ormálně příkrmy svačinky, oběd …

K tomu o píše Janinkaz… jára pil v noi hodně čaj z flašky, vyzunkl klidně 2-3 250ml .. za prvé to bylo blbý bo se pořád budil, a pak mi taky bylo doporučeno a´t to hoodně omezím, v noci má tělo odpočívat, a tím pitím musí pořád pracovat a zatěžuje to prý. myslím že i s tím kojením po hodině to bude podobné. Mmh hápu potřebu dítka být v blízkosti maminky, jára mi leze do pelechu i teď v 5ti letech :), ale blízkost maminky a co hodinové kojení je rozdíl ne? :think: to už je fakt spíš zlozvyk než potřeba … a pokud má potřebu sát, může to nahradit dudlik ne? :nevim:
Jinak jestli vám to neva, je to v poho :) Já byh už dávno asi odpadla, stačilo mi kojo 3 krát za noc :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová