Koliků dnů máte menstruaci?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19388
25.3.22 20:26

Po dětech se velmi zkrátila, max 4 dny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.3.22 20:53

7 dní a silné. Porody ani potrat mi to výrazně neovlivnili

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.3.22 20:54

Po dvou dětech, s nehormonálním tělískem. Jeden den špinění, dva dny normál, čtvrtý a pátý co 2 hodiny měním tampon a nosím pro jistotu i vložku, šest a sedm minimum, někdy osmý špinění. Teď máme měsíc nové tělísko a první MS byla „jen“ pět dní. Kéž by to tak zůstalo. :think:

• Citovat
  • Upravit
2089
25.3.22 21:00

Po 2 dětech 8-10 dní, pravidelně po 26 dnech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
25.3.22 21:02

Nemám ještě žádné děti a žádný potrat za sebou, moje MS je většinou 6-8 dnů a navíc vždy 3-4 dny před tím ještě tak špiním a pak se to teprve rozjede naplno - vždy ty první 2-3 dny jsou nejhorší, měním jednu vložku/tampon za druhou, pak najednou to rychle zeslabí a ty zbývající 4 dny zhruba jsou už takové slabší…přítel je vždy překvapený, že MS trvá ten týden, že si vždy mysli, že po 2-3 dnech je hotovo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.3.22 21:20
@aria11 píše:
ráda nejsem, mam strach že to bude mít vliv na další otěhotnění, že mi např. nedorůstá dostatečně sliznice :/

:hug: To ale stejne vyresis jen s lekarem. Po prvnim porodu jsem mela silnou tridenni co 12 dni asi pul roku, hormony mohou byt po porodu (tudiz urcite i po potratu) splasene. Jak dlouho te to zlobi?

• Citovat
  • Upravit
72725
25.3.22 21:38
@Anonymní píše:
Ahoj holky,kolik dnů máte menstruaci? Je tu někdo, kdo má menstruaci slabou a krátkou, např. 2, max 3 dny? Mám to tak po potratu a jsem z toho poněkud nervozní, dva dny a je konec :nevim: :(

Na tohle má vliv fakt nemá. Má za sebou hodně už a SP a ms od puberty 7 dní a velmi silnou :think: tak 1× za rok je to na 2 dny, aby se neřeklo :think: ha neberu od 17 a rodila jsem 3× :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.3.22 22:04

Ja to mam taky 3 dny, vždy sem to měla slabý. Před i po porodu. Podle mého gynekologa je to ok, dle ultrazvuku při prevencich je prý vidět, že ovuluju úplně normálně, můžu mít prý ještě kupu dětí a to mi je 46. Beru to, že to mám krátce a slabší, tedy jako plus.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.3.22 22:06
@Anonymní píše:
Ja to mam taky 3 dny, vždy sem to měla slabý. Před i po porodu. Podle mého gynekologa je to ok, dle ultrazvuku při prevencich je prý vidět, že ovuluju úplně normálně, můžu mít prý ještě kupu dětí a to mi je 46. Beru to, že to mám krátce a slabší, tedy jako plus.

Děkuji a myslíte tedy ze slaba Ms = nízká sliznice?

• Citovat
  • Upravit
725
26.3.22 06:53

5 dní. Taky jsem brala přes půl roku léky na ředění krve a bylo to opravdu brutální. Měla jsem u ní slabost, bylo mi blbě a musela jsem k tomu brát železo 😂 za 3 dny bych byla ráda 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
26.3.22 07:16
@Anonymní píše:
děkuji, takže máte taky tak 2 dny? a je ms nějak silná?

Ano, 2-3 dny. Prvni den silnejsi, druhý den tak polovina a treti den uz jen spinim a konec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
26.3.22 07:17
@Anonymní píše:
Děkuji a myslíte tedy ze slaba Ms = nízká sliznice?

Jestli mas strach, ze slaba menstruace znamena problemy s otehotnenim, tak ja bych to tak nevidela. Mam taky kratkou a slabou ms, 3 dny a kdybych byla cune, tak mi na to cele staci 2 vlozky a s otehotnenim problem neni. Mam za sebou taky potraty, ty mi ms nezmenily, a ted cekam az dorazi prvni ms od porodu, jestli se neco zmenilo, snad ne, protoze mi to takhle maximalne vyhovuje, klidne bych to brala jeste kratsi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
26.3.22 07:22

Mám jí 7 dní po 36 dnech. Je silná. K čemu taková informace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.3.22 08:42

@Ernais děkuji a měřili vam někdy na UZ sliznici, pokud ji máte taky jen takhle krátkou? mně řekli na posledním UZ - 18 den cyklu 8 mm, což všude čtu že je třeba 10,11,12 a někdy i 14 :nevim: @Ernais

• Citovat
  • Upravit
6654
26.3.22 12:30
@Anonymní píše:
@Ernais děkuji a měřili vam někdy na UZ sliznici, pokud ji máte taky jen takhle krátkou? mně řekli na posledním UZ - 18 den cyklu 8 mm, což všude čtu že je třeba 10,11,12 a někdy i 14 :nevim: @Ernais

Nemerili, nebyl duvod. Ale predpokladam, ze asi moc vysoka nebude, kdyz ji mam tak kratkou a slabou, ale nikdy to nicemu nevadilo. Proc to vlastne tak resis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí