Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Po druhém dítěti mám menstruaci max 2 dny, ale pak dloooouho špiním.
Mám po 2 porodech, už po 1. se hodně zvýšila intenzita, hlavně 2. a 3. den hrůza, musím mít nejsilnější tampon i vložku, délka stále stejná- 5-6 dní..
5 dní, strašně silná, neustále musím měnit kalhotky a leginy
Potratu mám za sebou několik- 3 spontánní a 1 zamlklé s revizí, vliv na menstruaci to u mě nemělo..
@Anonymní píše:
Po druhém dítěti mám menstruaci max 2 dny, ale pak dloooouho špiním.
a ta ms je ty dva dny nějak silná? nebo taková normální, ja mam ms druhý den a pomalu by mi za celý den stačily dvě vložky jen ![]()
@Anna85 píše:
Mam to tak uz dlooouho. Mezi tim dve deti.
děkuji, takže máte taky tak 2 dny? a je ms nějak silná?
Taky tři dny, plus tři dni slabého špinění před a dva po. Intenzita brutální.
Takhle se zkrátila po vysazení HA. Teď jsem těhotná, nechám se překvapit jestli to pak zase bude jiné.
@Anonymní píše:
7-8 dni a co 23-25 dni![]()
. Bud rada.
ráda nejsem, mam strach že to bude mít vliv na další otěhotnění, že mi např. nedorůstá dostatečně sliznice :/
@Anonymní píše:
Ahoj holky,kolik dnů máte menstruaci? Je tu někdo, kdo má menstruaci slabou a krátkou, např. 2, max 3 dny? Mám to tak po potratu a jsem z toho poněkud nervozní, dva dny a je konec![]()
Sedm dní! A jsem z toho na nervy
osmý den už jen tak lehounce spinim.
Měla jsem slabou během posledních let, co jsem brala antikoncepci, většinou tak jeden den a dva špinění, ale to bylo max, někdy jsem neměla menzes vůbec. Dle doktora normálka, nízká sliznice. V prosinci jsem vysadila a teď je to tak na pět dní, ale sama čumím, že je to přesný jak hodinky.
Edit - jo a beru léky na ředění krve, takže jatka, obří rozdíl oproti menzesu s práškama, ale tak hlavně že je vše ok ![]()
Já mám tři až čtyři dny, spíš ale být čuně, tak mi třetí a čtvrtý den stačí jedna vložka celkem. První a druhý den by byl tak na tři vložky na den. Mám to tak od druhého porodu, před tím masakr.
Edit. Neberu prášky ani nemám tělísko
Ahoj holky,
kolik dnů máte menstruaci? Je tu někdo, kdo má menstruaci slabou a krátkou, např. 2, max 3 dny? Mám to tak po potratu a jsem z toho poněkud nervozní, dva dny a je konec