Léčba genitální kondylmata

Anonymní
24.3.22 19:43

Léčba genitální kondylmata

Zdravím vás… před časem jsem zjistila, že se mi v oblasti genitálií udělal výrustek, pak jsem zjistila že jich tam je tedy víc za sebou… už je to týden co docházím ke gynekologovi na potíraní nějakým roztokem ale zdá se mi, že je to ještě horší. Strašně to svědí a bolí už jen při doteku… pan doktor říkal, že se jedná o genitální kondylmata, bradavice.. máte nějaké zkušenosti s domácí léčbou? Pomohlo někomu potírání? Po jaké době zabralo? Dočetla jsem se, že pomáhá tee tree olejíček.. ale mám docela strach abych si to tím nějak ještě víc neroznesla nebo to ještě víc nepodráždila.. už teď to na dotyk strašně píchá bolí a svědí… jsem už nešťastná vím že je to teprve týden ale už se to nedá vydržet :,(
Máte nějaké tipy co vám pomohlo? Teda krom lejzru apod.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4731
24.3.22 20:05

A proc nejdes na ten laser? Jako ja to mela pred 20ti lety, takze je to mozna jinak, ale tehdy zadna domaci lecba nebyla…stejne bys mela na specializovane pracoviste, kde te prohlidnou zevnitr specialni kamerou..ta kondylaomata muzes mit i na cipku, vsude, ani to nevis, takze ti potirani necim je k nicemu…ten laser je sup sup a mas klid..zbavis se toho rychle, ani to potom neboli, jen se to asi tyden desinfikuje…nikdy se mi to uz nevratilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.3.22 20:06

Mně i manželovi pomohlo až chirurgické odstranění. Do té doby vůbec nic.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.3.22 08:08
@Anonymní píše:
Zdravím vás… před časem jsem zjistila, že se mi v oblasti genitálií udělal výrustek, pak jsem zjistila že jich tam je tedy víc za sebou… už je to týden co docházím ke gynekologovi na potíraní nějakým roztokem ale zdá se mi, že je to ještě horší. Strašně to svědí a bolí už jen při doteku… pan doktor říkal, že se jedná o genitální kondylmata, bradavice.. máte nějaké zkušenosti s domácí léčbou? Pomohlo někomu potírání? Po jaké době zabralo? Dočetla jsem se, že pomáhá tee tree olejíček.. ale mám docela strach abych si to tím nějak ještě víc neroznesla nebo to ještě víc nepodráždila.. už teď to na dotyk strašně píchá bolí a svědí… jsem už nešťastná vím že je to teprve týden ale už se to nedá vydržet :,(
Máte nějaké tipy co vám pomohlo? Teda krom lejzru apod.

Je to svinstvo hlavně proto, že máš v sobě HPV, já s tím hnusem bojovala snad 10 let, těžké displázie na čípku, uplně ho mám osekaní a jelikož jsem měla nějaký nebezpečný gen toho viru..vysoké riziko rakoviny čípku atd.tak to byl dosr očistec..dr. pořád chtěl abych šla pro jistoto na hysterktomii dělohy,..nějakým zázrakem mě ten hnus sám opustil.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.3.22 00:40

Já jsem si to potírala vodičkou na obyč bradavice. V téhle oblasti se to nemá, ale nic jiného mi nepomáhalo, musí se s tím fakt opatrně. A jak jsem to vyhubila, tak jsem se ještě nechala naočkovat HPV vakcínou. Od té doby mám klid.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa