Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
@Anna85 a s otehotnenim u vás tedy nikdy problem nebyl?
No prvni dite mame diky inseminaci, druhe prirozene. Ale absolvovali jsme vsechna vysetredni na reprodukcni klinice a byl jen maly problem na strane partnera, takze moje menstruace a tim nesouvisela.
@Anonymní píše:
@Ernais chtěla bych do budoucna ještě jedno mimi…a mám strach ze to kvůli slabé Ms nepůjde
Ja s takto slabou ms otehotnela 3× na prvni pokus, takze bych na tvem miste nemela strach ![]()
Po třetím dítěti jsem měla menstruaci za 30-32 dní 3 dny slabou.
@janablizkova děkuji za prispevek, to je povzbudivá zprava, u me je blby to ze jsem po revizi která byla v rijnu takže me samozřejmě napadly srusty jestli nemuzu mít, dle DR vypadá UŽ ale normálně, ale opravdu mít MS 2 dny kdy by mi na celou tu Ms stačili 2 vlozky…
před revizi jsem měla menstruaci 6 dnů a silnou
@Ernais děkuji snad mate pravdu, jak jsem psala výše, moje obavy take prameni z toho, ze jsem po revizi která byla v rijnu, první dvě MS byly tak nějak potom OK ale od ledna mi takhle zeslabla a já nevím proč ![]()
To se spíš zeptej lékaře. Já mám ms celkem normální, asi 7 dní, z toho asi první 4 dny čerstvá krev a střední intenzita, poslední 3-4 dny slabé krvácení. Potrat na to u mě vliv neměl, jen na 1. ms po potratu byla divná, že jsem předtím asi 5 dní špinila a pak teprve se to rozjelo.
Já to mám většinou 6 dní a z to 3 dny celkem síla. Porody to spíš zhoršily.
@Anna85 pokud máš nízkou sliznici, tak ti v CARu dají léky na podporu růstu, taky jsem to tak měla
takže se toho neboj.
@Linusren mne doktor říká ze ji mám normální ale mne 8 mm po druhé půlce cyklu přijde malo teda těch 8 by prý mělo byt už někdy před ovulaci ![]()
@Anonymní píše:
@Linusren mne doktor říká ze ji mám normální ale mne 8 mm po druhé půlce cyklu přijde malo teda těch 8 by prý mělo byt už někdy před ovulaci
tak zajdi za jiným doktorem
pokud chodíš na gyndu, dojdi do CAR, pokud do CAR, tak si o to řekni, aby ti něco dali na podporu růstu. Já měla třeba cca 10DC sliznici kolem 6mm a hned mi nasadili léky, aby narostla ![]()
Mivala jsem leta 7 dnu, co jsem opet zacala sportovat, tak 4-5 dnu.
@Ernais chtěla bych do budoucna ještě jedno mimi…a mám strach ze to kvůli slabé Ms nepůjde