Kolísání bazální teploty

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2170
22.10.07 21:59

Kolísání bazální teploty

Ahoj,co si prosím myslíte,na 100%dle UTZ u mě proběhla ovulace ihned jak jsem dorazila domů snaženíčko a nyní je to 10den od ovu a teplota my vykyvuje mezi 36,7-37,1 myslíte mohlo my to vyjít?Byla bych tak štastná.Dík za odpovědi.Příznaky jen je my nevolno ráno a večer na zvracení jinak nic ,tak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10459
22.10.07 22:51

ahoj,
podle mě z těch teplot lze zatím těžko usuzovat, já jsem sice teprve 6DPO a teploty mi také kolísají mezi 36,7 - 37. Teplota více klesne (většinou) až těsně před MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
29.10.07 09:43

Ahojky,
tak co, Poupě, jak jsi na tom? Je týden po tvé první zprávě a už určitě je jasné, zda mimi nebo MS. Rozhodně ti přeji mimi. Taky se snažíme, ale zatím nevím. Jsem 9DPO, test (nedočkavý :-) ) negativní, ale prsa nalitá (jako u prvního mimíska).

HankaB

Nejde se mi z práce přihlásit :-(

• Citovat
  • Upravit
2170
29.10.07 22:25

Ahoj,tak já nevím dnes jsem si dělala test a vyšel negativní,ale už týden je my ráno a večer špatně a prakticky místo MS,která měla přijít dnes jen už 5dní slabě špiním.Budu muset asi vydržet ještě týden a testnout znovu,ale musím se přiznat,že my dnes kápla slza z oka,když se druhá čárka neobjevila,ale ještě chci věřit,že jsem něla ovu nakonec později a mohlo se zadařit vždyť jsme se doma fakt snažili.Manža jezdí noční poštu takže není nikdy doma v noci a přes den spí a sob. a ned. nestačí tak si představ,že si v práci beru volno,abych si dopol.odskočila domu než usne a zpět do práce to jsem,ale magor co?Naštěstí dělám na sebe i když s lidma,ale dám cedulku,že musím pro zboží a frrr.Držte prosím palce dál!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
30.10.07 08:37

Ahoj holky, taková lítačka kvůli snažení je fakt na obdiv. Úpřimně řečeno tyto pojmy(bazální teplota, ovu testy)jsou pro mně španělská vesnice-jen jsem o tom zaslechla v nějakém filmu. Prosím , aby jste mě zasvětily :nevim: . Jaké tělesné příznaky provází ovulace :?: Já tohle sice asi nijak nepotřebuju-teď totiž čekám už 3.(to 2.se teda nechytlo a následoval potrat), ale 1. jsem vůbec neřešila, jen jsem po mimi toužila a milovala se dle chuti-žádné ležení, či zvedání nohou-jak jsem se někde dočetla. Jen postelové hrátky a do 3měs. bylo. Teď jsem otěhotněla nečekaně, vlastně hned po tom potratu-což je nebezpečné, že se zas nepovede a navíc jsme si dávali pozor-no je vidět, že špatně… :wink: , ale malé krásně roste a jak kope :D . Ale stejně mě ty rituály, co provádíte zajímají-to je fakt takhle nutné :?: Neumím si představit, že se miluju na povel, protože teď to má zrovna mít účinek. Snad jsem se tady někoho nedotkla a vysvětlíte mi to… 8) Tak pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2170
2.11.07 18:27

Tak mám už zase smůlu,dnes odpoledne křeče do podbřišku a zase přišel menses.já mám z toho chuť skočit z mostu!Po neděli jsem objednaná k doktorovi ještě na hormonální hladiny a pak znova na UTZ a tudíž se nevyhnu ani kyretáži ,o které doktor mluvil a po které se nesmí prý půl roku přijít do jiného stavu.Vypadá to,že asi bude mít má jediná dcera dřív děti než já dokážu pořídit jí sourozence.Ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1009
5.11.07 09:18

Jejda, Poupě. to mě fakt mrzí. Já takto „bojovala“ s menzes taky dost dlouho. Teď se ale snad zadařilo, 2 // jsou, příznaky taky … Snad se udrží. Ale také jsme to měli v plánu o půl roku dříve. Neboj, povede se to. Jinak my jsme tedy v době ovu „makali“ jak blbí, plus i dny pak, kdybych se náhodou spletla - takže žádná pohoda, ale tvrdá dřina. Tudíž tvé úniky z práce fakt chápu.
Držím palečky!!
 Hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
5.11.07 09:30

Ahoj Dajmo, nejdřív gratuluju, že nemáš problém otěhotnět. Já s tím naštěstí taky problém nemám.
No ale myslím, že kdybys ho měla pár měsíců, taky budeš mít nastudované texty o BT a sledování příznaků a hlenu děložního atd. Taky bys možná zvedala nohy a posouvala spermie kupředu:-)
Takže buď velešťastná, že to studovat nemusíš. Ale jinak tady sousta diskusí, kde se to vysvětluje je, tak stačí nakouknout nebo zadat do vyhledávače. Na netu je toho spousta :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2170
7.11.07 19:11

Dnes jsem absoluvovala další z návštěv na UTZ a bylo my řečeno,že se cysta ztratila a nic nebrání v pokračování a zkoušení dalšího pokusu jak být mámou.Sice my nedovedli vysvětlit kam se ta velká cysta najednou poděla,když už mě prve strašili kyretáží a odstraněním cysty,ale nevadí o operaci míň další výsledky hormonálního profilu až za týden,jak jen ten čas letí.Pokusům ZDAR!!!Ahoj P.S.a s tou BT až do MS jsem jí měla 36,9 a pak najednou 36,5 a znova nový cyklus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2170
7.11.07 19:12

Dnes jsem absoluvovala další z návštěv na UTZ a bylo my řečeno,že se cysta ztratila a nic nebrání v pokračování a zkoušení dalšího pokusu jak být mámou.Sice my nedovedli vysvětlit kam se ta velká cysta najednou poděla,když už mě prve strašili kyretáží a odstraněním cysty,ale nevadí o operaci míň další výsledky hormonálního profilu až za týden,jak jen ten čas letí.Pokusům ZDAR!!!Ahoj P.S.a s tou BT až do MS jsem jí měla 36,9 a pak najednou 36,5 a znova nový cyklus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ene
45
22.11.07 10:01

Poupě ahoj,
k té teplotě, já měla před ovulací teploty tak 36,5, pak po ovulaci se držela teplota nad 37 a před MS klesla zase tak na 36,7. Když jsem byla těhotná, teplota se mi pořád držela nad 37. Takže uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
26.11.10 18:53

prosím o radu

Ahoj,prosím o radu, jsem z toho sama jelen.Měřím BT první měsíc,při MS mám teplotu okolo 36,3,těsně po MS se drží na 36,6, pak ukázkový pokles 13.DC na 35,2,pak se mi teplota 3 dny pomalu šplhá a od cca 16.DC strašně kolísá mezi 36,3 a 37.Te´d mám zpoždění 3 dny,ale testovat se neodhodlám asi,bojím se strašně zklamání!Myslíte,že ovulace vůbec byla,když ty teploty pak tak moc kolísají???Jo,a od „ovulace“ krom asi 2 dnů měn skoro pořád bolí břicho,nejdřív takové „pnutí“,te´d je to spíš jak opravdu před MS,ale třeba včera jen ráno a pak nic, až zase ted´ navečer :think: Díky za názor!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.2.14 14:14

Pěkný den všem,

Chtěla bych oživit diskuzi, protože měřím Bt a jsem z toho úpně zmatená. Každý měsíc je to podobné, ale tento měsíc je křivka úplně rozházená. Graf nemám, protože si ho kreslím doma do sešitu.
Při Ms a po: 36,3 36,5 36,6 36,7 pak pokles na 36,6 a skok na 36,9 dva dny 37 pak pokles na 36,9 a teď mám 36,4…co to znamená? Jsem 20 DC většinou mívám 28 dní ale i 30.Pokles bývá až den před Ms.
Podotýkám, že měřím každý den ráno, ve stejný čas, stejným teploměrem…nic se nemění.
Kdyby měl s tímto někdo zkušenost, budu moc ráda.
Díky :)

Příspěvek upraven 07.03.14 v 12:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
19.2.14 14:52

@Puntíkovaná Může to být jednodenní „chyba“, prostě bylo něco trochu jinak, zítra zas mohou být normální teploty. Osm dní před ms to nejspíš nebude ovulace, Ještě mě napadá nidační pokles - snažíte se o dítě? Ale chybí ti tam nějaké dny, vidíš si tam někde ovulaci? Mohla být ten 36,6 den před skokem na 36,9 - kolikátý to byl den?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1641
30.6.14 16:44

@IvčaIva ahoj,vím že už jsi sem dotaz psala už hoodně dávno ale mám teď stejný problém jako ty. Chtěla jsem se zeptat jak to tehdy u tebe dopadlo?? :) Byla jsi těhu nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí