Kolo pro pětiletého
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kolo pro pětiletého
Ahoj,
chceme Páťovi koupit nové kolo vel. 20"
Rozhodujeme se mezi značkami SCOTT , SPECIALIZED a MERIDA.Máte s těmito koly zkušenost?A které by ste doporučili?
Děkuju za každý názor ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, bohužel neporadím ale zajímalo by mě.. už prcek umí jezdit bez koleček? Snažíme se naučit a je to trošku problém, koupili jsme taky 20tku a je to moc velký na naučení, kluk má 4,5let a 116cm, takže je velký
kdybys měla ty nějakou radu jak naučit tak budu vděčná. Každopádně se nám zdálo na naučení fajn obyč kolo bez přehazovačky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky,
nevím přesně, jak je to u dětských kol, ale já osobně jsem si na podzim koupila Meridu a nedám na ni dopustit. I přesto, že nejsem fyzicky nějak moc zdatná, tak celkem v pohodě ujedu třicet kilometrů - začaly rodinné jízdy
![]()
Kolo je lehké, kvalitní, perfektní přehazovačka.
Takže za sebe doporučuji Meridu.
Angelino, velké kolo je na naučení docela na houby. Náš Marťa ve čtyřech letech také jezdil na dvacítce, ale už byl naučený ze starého kola bez koleček. I tak mu to větší kolo dělalo ze začátku dost velké problémy a dlouho se na něm bál jezdit.
Asi bych doporučila sehnat nějaké menší kolo - třeba starší někde z bazárku a učit ho aby držel rovnováhu. Nedávno jsem viděla klučinu na takovém odrážedle - je to kolo bez šlapek (myslím, že by stačily sundat kola
). Prý se na tom dítě naučí nejlépe ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
my jsme minulý rok (bylo mu taky 5 let) koupili Specialized 20 a jsme moc spokojení, kvalitní kolo, s přehazovačkou to jde hladce .. ![]()
Před tím měl Specialized 16 a na něm se naučil bez koleček, šlapal a my jsme ho drželi za sedátko a utíkali s ním ![]()
Zdravím
Petra
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Angelino - šlape bez koleček,začal vloni na 16"
Být tebou tak na učení bez koleček pořídím menší kolo aby dosáhl oběma nohama na zem.A naučili jsme tak,že se za ním tak hoďku běhalo a drželo za sedátko,pak jsme začali pouštět a ejhle šlo to samo ![]()
holky díky za názory
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
my teda i v 5 letech jedem ještě 16". Ale je pravda, že teprve letos je pro něj tak akorát, a díky tomu se na kole naučil. Loni vůbec nechtěl, kolo na něj právě bylo trošku větší.
Jinak jsme taky drželi za sedátko a běhali, potom jsme přišli na zlepšovák - jeli jsme na hladký asfalt, my jsme si vzali brusle a místo běhání jsme za Máťou jezdili
A za odpoledne se vše naučil.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit