Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Ahoj,
ráda bych znala Vaše názory a zkušenosti s užíváním koloidního stříbra. Rozhoduji se pro vnitřní užívání kvůli pročištění organizmu. Prý to z těla vyžene všechny parazity.
Díky za jakýkoliv názor ![]()
@Londonka a při nadužívání člověk zmodrá
sorry, vzpoměla jsem si na reportáž, kdy tohle chlap užívá fakt nadmíru a jeho kůže je prostě modrá. Já bych do sebe takové věci nervala, pročistit organizmus jde i pomocí bylinek a pod, a tam je spíš jistota, že v těle nezůstane nic, co do něj nepatří ![]()
Zakladatelka - Haha
…tak modrá bych určitě být nechtěla, ale je to dobrý tip před halloweenem:)) Užívala jsem dřív Aloe vera gel a musím říct, že opravdu zabral v tom směru, že se mi upravilo pěkně zažívání a zhubla jsem pár kilo. A co víc, modrá jsem nebyla:))
Já jsem ho užívala několik měsíců, nebyla jsem vůbec nemocná, zato všude okolo mě samá viróza, lidi nachcípaný. Cítila jsem i větší vitalitu, dokonce jsem si ho kapala do očí - sama nějak instinktivně až poté jsem se dočetla, že se to dělá. Pak jsem si 30ppm stříbrem odstranila kožní plíseň na zádech. Za mě naprostá spokojenost! Jo, ale všechny parazity to neodstraní, na to zaberou antiparazitika.
Jinak se koloidní stříbro dává i zvířatům.
@-Andrea- píše:
Já jsem ho užívala několik měsíců, nebyla jsem vůbec nemocná, zato všude okolo mě samá viróza, lidi nachcípaný. Cítila jsem i větší vitalitu, dokonce jsem si ho kapala do očí - sama nějak instinktivně až poté jsem se dočetla, že se to dělá. Pak jsem si 30ppm stříbrem odstranila kožní plíseň na zádech. Za mě naprostá spokojenost! Jo, ale všechny parazity to neodstraní, na to zaberou antiparazitika.
Jinak se koloidní stříbro dává i zvířatům.
Ahoj,
a ty jsi ho tedy pila nebo užívala pouze zevně?
Dříve se stříbrná mince vkládala do vody aby se nekazila. Dnes se dá koupit i koloidní zlato a platina. Zlato jsem kupovala rodičům, má regenerační účinky. Platinu např. používá nejluxusnější švýcarská kosmetická značka La Prairie do krému na obličej (stojí 24 tisíc)mají to patentovaný, žádná jiná firma to nedělá.
Ještě jsem si vzpomněla, dnes se vyrábí taky „funkční“ prádlo s příměsí stříbra.
Koloidní stříbro se dá užívat i vnitřně i zevně. S tím zmodráním, to by muselo být opravdu velké množství vypitého KS.
Jinak my s tím máme dobré zkušenosti, určitě to urychlí hojení i průběh viróz apod.
A nemá to nějaké vedlejší účinky? V koloidní formě je to vysoce vstřebatelné - jak organismus tyto dávky stříbra odbourá?