Jak dlouho jste brali Cefzil

575
9.7.13 10:05

Jak dlouho jste brali cefzil

Ahoj, mám 21 měsíční dítě a včera dostal na zánět nosohltanu cefzil. Doktor říkal brát 12 dní, ale už nemá teploty a tak se mi to zdá dlouho. Proto se chci zeptat, jak dlouho jste dětem cefzil dávali?

A chodíte s dětmi s atb ven? Samozřejmě ne na slunce a neběhat, ale třeba na dvorek do stínu. Já mám dítko jak zavřené zvířátko a on pořád prosí, pláče a vzteká se u vchodových dveří, tak jsem si říkala, že bych ho pustila alespoň na chvíli. Teploty už 2 dny nemá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31672
9.7.13 10:12

Já ho brala na angínu asi 8 dní, měla jsem balení na 10dní, ale dr řekla, ať to nedobírám, kor když jsem kojila. mě 12 dní taky přijde hodně, ale radši se zkus poradit s jiným doktorem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
9.7.13 10:50

Ono je to těžko. My jsme byli ráno u obvoďačky a ta konstatovala, že je „pouze“ silně nachlazený, pak jsem jela já na orl a doktor byl tak hodný, že se na něho podíval a zhrozil se, že mu nic nedala, když má celý nosohltan zahnisaný. On už to má od pátku, ale to byl svátek, tak jsme to léčili doma, teplota za 3 dny přešla, akorát ta hrozná hnisavá rýma zůstala a taky kašel, tak jsem ráda, že alespoň někdo s tím něco dělá. On mi totiž říkal, že když je to na nosohltan, tak stačí 7-8 dní, když je to prý na kašel tak 12, no snad přestane kašlat a já to pak vysadím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková