Jihlava a okolí - těhotné, maminky i nemaminky :)

Anonymní
7.7.13 11:33

Jihlava a okolí-těhotné,maminky,i nemaminky :)

Krásný den.
Ráda bych založila čajovnu spolu se zdravou výživou. Také bych tam ráda prodávala různé věci pro maminky- pomůcky k aromaterapii, čaje pro těhotné a kojící, látkové pleny a spoustu dalšího dle poptávky. V čajovně bych ráda pořádala pro maminky různá sezení, kde by si mohly povídat mezi sebou, ale zejména mít sezení na různá témata-např. kojení, výživa,… Jsem vystudovaná porodní asistentka a toto je takový nápad jak pomoci a zároveň si splnit sen spolu s manželem, který se již několik let věnuje čajům a troufám si říci, že se v nich vyzná. Čili bych ráda aby to byla čajovna pro širokou veřejnost a v některé vyhrazené časy by se pořádaly různá takováto sezení.
Touto diskuzí bych ráda zjistila, zda byste měli vůbec zájem o takovou čajovnu se zdravou výživou a poradenstvím. Jsem z Jihlavy, a tak bychom rádi otevřeli čajovnu buď tady a nebo v Třešti.
Jsme si vědomi toho, že čajovny v Jihlavě jsou ale každá je zaměřena na něco jiného a ta naše by byla opět o něčem jiném :)
Rádi bychom tam měli také dětský koutek, aby nás mohly navštěvovat také maminky s většími dítky, popřípadě samozřejmě také tatínkové:)
Tedy velice prosím maminky z Jihlavy a blízkého okolí o vyjádření :) A ne jen maminky samozřejmě-zkrátka kdokoli, kdo bydlí v okolí Jihlavy :)
Manžel by se zaměřoval zejména na kvalitu čaje-což je určitě pro širovou veřejnost a kdo ochutnal kvalitní čaj-jiný už nepije :) A já bych se zaměřovala právě na ty maminky s miminkama :)

Všem děkuji za názory a budu ráda, když se zeptáte na názor třeba i svého okolí popřípadě mohu zaslat odkaz na internetový dotazník :)

Přeji krásný den a předem děkuji za názory :) :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7240
7.7.13 12:01

Tak pokud i s dětským koutkem, proč ne. Občas do Jihlavy jezdíme, třeba bysme zašli.. :-) Dotazník odkaz klidně dej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
7.7.13 18:42

No já myslím, že když nic jinýho tak dětský koutek by se ujmout mohl. Momentálně v Jihlavě není nic pořádného, kam by se s dětmi dalo zajít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková