Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj, máte nějaký typ na koloodrážedlo pro 3-leté děti? Kolikrát ho vaše děti využívaly? Bavilo je? Děkuji za odpovědi.
Od roku a pul na nem mladsi dva radili. U starsi to jeste nebylo, tak rozsirene, ta ho nemela. Ale rada se sveze i ted velka.
Moje decka bezne stridaji podle nalady koloodrazedlo, slapaci kolo.
Kolikrat ho vyuzivali no to se neda spocitat za ty roky.
@mama.tata.mimi dcera dostala k druhým narozenínam Strider bike. Vybírala jsem na dobrým webu neobyčejně. Cz, máj tam hodnocení. Srovnání atd. Všechny koloodrazedla na trhu
zapálený jezdec moc není, ale když jí hodně motivujem, něco ujede ![]()
Starší ho dostal ve dvou a čtvrt (na Vánoce) a jezdí na něm rád. Klasické odrážedlo přenechal mladšímu. Jezdí na něm každý den aspoň chvilku.
Dceři budou za necelý měsíc 2 roky a už měsíc na koloodrážedle drandí každý den (v dešti alespoň po obýváku).
My měli koloodrážedlo Puky. Prvně jedno s menšíma kolama a pak další s většíma. Měli jsme ho z bazaru, protože ta cena je hrozná.
Jezdili na nich opravdu hodně a potom přesedlali na kolo, kde už ani nepotřebovali postranní kolečka. Hezky se na tom odrážedle naučili rovnováhu.
@iziwolvie Měli jsme to podobně. Obyčejné koloodrážedlo. Levné a nadělalo parády. Ve 4 letech dcera přešla na klasické kolo bez bočních koleček. První den zkoušela na zahradě, párkrát se podařilo šlápnout a jet v pohodě. Další den jsem za ni běhala na cestě a třetí den už jezdila sama. Jen pilovala brždění a zatáčení ![]()
Puky. Dcera by na něm nejraději jezdila denně. Je kvalitně zpracované, ani při častém používání na něm není žádná vada. Předtím měla tříkolové Pukylino, přechod na koloodrážedlo zvládla během dvou jízd kolem bloku.
@mama.tata.mimi ahoj,muj malej zacala jezdit na koloodrazedle v 21 mesicich a jiank uz ven nechodime..miluje ho a jezdi jak drak.
krasne drzi rovnovahu celou dobu co jede z dlouhého kopecka s nohama nahoru
v cervenci mu budou 3
mame first bike ![]()
Ve dvou letech koloodrážedlo. Pak chytla rovnováhu a ve třech letech přešla plynule na kolo bez postranních koleček.
Holky, taky koukám na nějaké, kluk má 100cm, takže asi už něco většího, ale ty ceny, to je brutus. V bazaru něco je, ale poštou to nikdo nepošle (se nedivím) a v okolí nikdo neprodává.
Fakt jste kupovaly nové za ty peníze?
Ano, koupili jsme nové, jezdila na něm dcera, počítám s tím, že na něm bude jezdit i syn (zatím je miminko).
Děti dostaly ke 2. narozeninám Yedoo too too, ale ten rok je ještě moc nezaujaly a jezdily raději na motorkách. Vytáhli je až další sezonu a to už se na nich pak krásně naučili. A rok na to už na normálních kolech.
@jjjanca chce to chvíli číhat, já sehnala bazarový dvě (pro jedno jsme teda jeli asi 35km), přes bazoš