Kolotoče, usínáčci a podobné hračky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Billi
11.9.11 14:52

Kolotoče, usínáčci a podobn

Ahoj holky, potřebovala bych poradit. Zajímalo by mě, jaké máte zkušenosti s kolotoči nad postýlku, usínáčky a podobnými hračkami/pomůckami. Kolotoč bych pro prcka chtěla, ale nevím jaký. Zatím jsem viděla jen ty natahovací s jednou melodií, kde mě ani nezaujaly ty hračky. V9m, že existují i jiné, ale neznám nikoho, kdo by je měl a používal. Co vám vyhovovalo a osvědčilo se? A pokud bude kolotoč, má ještě cenu hrající/svítící plyšák na usínání? Od kdy jste kolotoč využívali?
Moc děkuju za odpovědi.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25324
11.9.11 15:01

Ahoj,kolotoč jsme měli Nattou,z druhé ruky,ale nepoužívaný.
Hrál,malému se líbil,ale jak za něj začal rvát-asi kolem 6m,přesně už nevím,tak jsem ho dala kamarádce.
Myslím,že na zabavení mimi je dobrý.
Usínáčka nemáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
11.9.11 15:02

ahoj, tak my mame kolotoc klasicky natahovaci a malymu se zacal libit nejak od toho pateho tydne tusim :) kouka na to vyvalenej ale spis asi nez ta melodie tak se mu proste libi ze nad nim neco visi..ale pocitam ze ho to brzo omrzi :) co ho ale rusi je, kdyz to natahuju tak to cvakani to vzdycky tika ocima…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5278
11.9.11 15:07

měli jsme úplně obyč plastovej s jednou melodií…něco takovýho http://www.batolatko.cz/…ka,9347.html

holkám se to moc líbilo, ale jak se začaly v postýlce v noci pohybovat, tak jsem to na noc sundavala, protože je to probouzelo, když do toho břinkly…a úplně jsem to sundala tak v 5ti měsících…

na začátek určitě dobrý, rády to pozorovaly, melodie je uklidňovala, byl to rituál před spaním!

a jinak mají v postýlce ještě takový ty mazlíky…má to hlavičku, ale hadrový tělíčko…jako taková dečka…tím si mydlí přes obličej a usnou s tím…to mají do teďka :palec: koupila jsem v KIK…ale dají se sehnat i v CaA nebo Ikea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
11.9.11 15:15

Moje děti se kolotoče šíleně bály. Měli jsme dva a oba letěly :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
11.9.11 15:19

Já jsem ve velkém očekávání koupila kolotoč od Fisher Price,svítí a má 4 melodie(cca 1300,–).Myslela jsem jak to zabere a musim říct,že malému jsou necelé 3 měsíce a vydrží na něj koukat chvilku.
Takže u nás nic moc úspěch za tu cenu.
Aspoň že je hezky barevný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31379
11.9.11 15:33

my teda bysme se obešli rozhodně bez kolotoče (on stejně není nijak zvlášť zdravý, nemotivuje dítě koukat jinam, než ležet jak placka a dívat se nahoru), máme ho, ale spíš fakt proto, aby byla k dispozici další uspávanka :-) …ale co se nám maximálně osvědčilo, je toto: http://www.youtube.com/watch?…

to chválím, kudy chodím, doporučuju. Dá se to koupit i v ČR (třeba v ČB to mají v Bejby Centru), viděla jsem to i na netu, ale strašně těžko se to shání, nemívají to ani v Chicco shopech. Náš malý to miluje, usíná u toho (u té hudby), v noci když nemůže zabrat, pomáhá režim Srdíčka, přes den mu někdy pouštím Moře. Fakt doporučuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
11.9.11 15:42

my jsme měli od lamaze a super, je to skvělý kolotoč a moc nám pomohl a určitě děti neležely jako placky, nebyl zapnutý celý den, ale spíše ráno, večer a jak jsem musela na wc nebo se ospršit a jak malý začal vstávat v postýlce, tak byl čas na odmontování…
právě ho pouštím dál na bazoši :wink:
 http://deti.bazos.cz/…c-Lamaze.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
11.9.11 15:46

jo a pak u nás frčelo a frčí jako hračka a to má malý dva, hvězdička od fisher price :wink:
http://www.parfumerie-hracky.cz/…rod_218.html
a jako nejlepší usínáček slouží obyč. plína kolem obličeje a do ručky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3000
11.9.11 15:47

Ahoj,my měli až do včera kolotoč nad postýlku obyč.plastový se 4plyšovými zvířátky s jednou melodií.Nikče se moc líbil,pěkně u toho usínala a v poslední době si u toho u tancovla :-D .Od včera spí na velké posteli a tam to nejde uchytit,tak má jen takovou plyšovou natahovací kytičku a taky hraje jednu melodii.Pak se ještě umuchlává s muchláčkem :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882
11.9.11 16:19

My máme tento kolotoč:

http://www.spuntik.cz/…-pol-a-jade/

zaujal nás asi od 6 týdnů a stále boduje.

Dále máme tuto spirálu, do ní ráda kope, nebo za ní tahá, také stále boduje:

http://www.spuntik.cz/…-pol-a-jade/

No a nakonec usínáček, kterého muchlá při usínání, také stále oblíbený:

http://www.babydracek.com/…ou-muchlacek

U nás boduje zn. NATTOU, mají moc pěkné plyšové hračky, příjemný matreriál, cena a velký výběr, určo doporučuji. :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.9.11 17:24

My jsme měli hrací slunce a moc to nemělo efekt, zato to stálo fůru peněz. Tak bych spíš dle vlastní zkušenosti řekla, že je to spíš dekorace do pokojíku a radost z toho mají předefvším rodiče. Na moje dítě to teda nezabíralo ani náhodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
11.9.11 21:08

Ahoj, kolotoče jsme měli dva. Do té doby, dokud na něj nedosáhl, tak to celkem šlo. Nevýhodou bylo to, že hrál tak dvě minuty a když kluk usínal 15 minut, tak jsem tam pořád lítala natahovat :roll: Peklo začalo ve chvíli, kdy na něj dosáhl. To byl rachot, že o usnutí nemohla být řeč. Behem týdne kolotoč zrušil úplně. Prvnímu zlomil tu hlavní tyč, druhý nepřežil o moc dýl :zed:
Pak jsem koupila usínáčka Dino a nedám na něj dopustit. Má ho asi od 6 měsíců, teď je mu 1,5 roku. Sám si ho pouští a usíná s ním v objetí :huban:
Psala jsem tady na něj i recenzi. Často jezdím ke tchýni a sestře, kde malý spí a je na koníka zvyklý a krásně s ním usíná. Takže za mě jedině usínáček Dino :dance: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
898
11.9.11 21:44

Ahoj,

u nas mel kolotoc obrovsky uspech - maly ho mel asi od dvou tydnu a krasne na nej reagoval od zacatku. Neuspaval ho, spis naopak pritahl pozornost a maly se ucil sledovat hracky. Meli jsme uplne obycejny, natahovaci s jednou melodii z trznice. Byl super, ale postupne se tomu hracimu valecku ulamovaly zoubky a z krasne melodie se postupne staly jen dva tony. I tak ho mel maly moc rad, ale pak se nam rozbil uplne. Byl to smejd. Priste bych urcite sla do kvalitnejsiho drazsiho.
Ted ma maly natahovaci mesicek - ma ho rad, ale neni to ono. Kolotoc byl mnohem oblibenejsi.
Na usinani se nam osvedcil muchlacek - malemu by stacila i plenka, ja se ale bala, ze by se mi do ni mohl zamotat a udusit, tak jsme koupili obycejneho muchlacka - zabu v DM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
11.9.11 21:51

Ahoj, kolotoč máme i svítící a hraje 4 melodie, nevím ale od jaké firmy. Malej ho má rád od 6ti týdnů cca. Někdy pod ním vydrží docela dlouho- stihnu soi uvařit, nebo umýt nádobí.
Pak mám hrací deku od lamaze - tam taky bydrží, směje se na sluníčko, co má přímo nad hlavou a líbí se mu zrcátko :palec:
a muchláčka máme, dobře se mu chytá, ale uplně stejně si vystačí s látkovou plínou, nebo se svým bodyčkem :mrgreen: vždycky si ho vytahá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí