Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
odpuzovače do zásuvek fungují dobře, ale trochu nechápu tento dotaz v únoru ![]()
Do těch zásuvek to jsou taky ale pěkné svinstva na dýchaní. Já otvírám okna na větrání po tmě, letí za světlem mršky komáři. Celkem máme klid.
co je intimního na dotazu o komárech vůbec?
@stinga píše:
odpuzovače do zásuvek fungují dobře, ale trochu nechápu tento dotaz v únoru
Tak venku už je 12 stupňu…jaro je tady ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý den. Předem říkám ze bydlíme v podnájmu a sítě do oken jsou drahé (nejsou tu klasické rozměry okna.) tal jdu s dotazem zda funguji ty odpuzovače do zásuvek? Nebo různé “ vůně “. Poradíte? Dekuj
Nikdy jsem odpuzovač do zásuvky nepoužila. Do loňského léta, kdy si na dovolené komáři smlsli na synovi. Funguje.
Příspěvek upraven 17.02.19 v 00:21
@Veru1987 píše:
Do těch zásuvek to jsou taky ale pěkné svinstva na dýchaní. Já otvírám okna na větrání po tmě, letí za světlem mršky komáři. Celkem máme klid.
co je intimního na dotazu o komárech vůbec?
Až ti u moře dítě bude vypadat jak po neštovicích, změníš názor. Pochcípali. Konečně jsem mohla spát v klidu.
@Russet píše:
Až ti u moře dítě bude vypadat jak po neštovicích, změníš názor. Pochcípali. Konečně jsem mohla spát v klidu.
Neříkám jednou ročně u moře, ale ne doma od jara do podzimu.
@Veru1987 píše:
Neříkám jednou ročně u moře, ale ne doma od jara do podzimu.
Pokud vím, tak komáři létají hlavně v létě.
@Russet píše:
Pokud vím, tak komáři létají hlavně v létě.
Tak jsem to už přehnala, ale ani tři měsíce bych to doma neměla v kuse v zásuvce. Můj názor.
Co něco takového? https://www.bestdarky.cz/…-p-7294.html
síť, můžeš ustřihnout na požadovaný rozměr. Já to možná koupím, protože u nás ty odpuzovače do zásuvky nefungují. Zkusila jsem Biolit a RAID a nic moc.
@Veru1987 píše:
Tak jsem to už přehnala, ale ani tři měsíce bych to doma neměla v kuse v zásuvce. Můj názor.
Na jednoho komára bych to taky nepoužívala, ale tam byla fakt invaze. Nikdy jsem tolik komárů na zdi nepozabíjela. Chemie mi v tu chvíli nevadila, když jsem viděla, že padaj a padaj od stropu, kam jsme nedostali.
@Russet píše:
Na jednoho komára bych to taky nepoužívala, ale tam byla fakt invaze. Nikdy jsem tolik komárů na zdi nepozabíjela. Chemie mi v tu chvíli nevadila, když jsem viděla, že padaj a padaj od stropu, kam jsme nedostali.
Tomu rozumím. Ale zakladatelka mluvila o nájemním bytě, takže doma a já bych to doma nevyužívala…na dovolenou jsem taky brala, co kdyby náhodou. Nedýchala bych to v kuse doma a obzvláště děti.
Sítě do oken nalepovací - stojí pár šupů a fungujou super. Kupte černou nebo šedou barvu, ty nejsou ani vidět.
@Reflex píše:
Sítě do oken nalepovací - stojí pár šupů a fungujou super. Kupte černou nebo šedou barvu, ty nejsou ani vidět.
přesně tak a budeš mít náklady nižší než něco do zásuvek.
Nevím, jsem z Třeboně, přímo u rybníka a komára jsem tedy zatím neviděla
. Ti se musí nejdřív vylíhnout ![]()
@stinga ja zabijela komara doma v pulce ledna. Ty mrchy jsou cim dal tim odolnejsi. Asi se tam nekde zasil z leta, nebo nevim kde se vzal. ![]()
Dobrý den. Předem říkám ze bydlíme v podnájmu a sítě do oken jsou drahé (nejsou tu klasické rozměry okna.) tal jdu s dotazem zda funguji ty odpuzovače do zásuvek? Nebo různé “ vůně “. Poradíte? Dekuj