Komáři - co se proti nim osvědčilo?

Anonymní
17.2.19 00:09

Komáři co se osvědčilo

Dobrý den. Předem říkám ze bydlíme v podnájmu a sítě do oken jsou drahé (nejsou tu klasické rozměry okna.) tal jdu s dotazem zda funguji ty odpuzovače do zásuvek? Nebo různé “ vůně “. Poradíte? Dekuj

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76590
17.2.19 00:15

odpuzovače do zásuvek fungují dobře, ale trochu nechápu tento dotaz v únoru :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
17.2.19 00:17

Do těch zásuvek to jsou taky ale pěkné svinstva na dýchaní. Já otvírám okna na větrání po tmě, letí za světlem mršky komáři. Celkem máme klid.
co je intimního na dotazu o komárech vůbec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
17.2.19 00:18
@stinga píše:
odpuzovače do zásuvek fungují dobře, ale trochu nechápu tento dotaz v únoru :nevim:

Tak venku už je 12 stupňu…jaro je tady :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
17.2.19 00:19
@Anonymní píše:
Dobrý den. Předem říkám ze bydlíme v podnájmu a sítě do oken jsou drahé (nejsou tu klasické rozměry okna.) tal jdu s dotazem zda funguji ty odpuzovače do zásuvek? Nebo různé “ vůně “. Poradíte? Dekuj

Nikdy jsem odpuzovač do zásuvky nepoužila. Do loňského léta, kdy si na dovolené komáři smlsli na synovi. Funguje.

Příspěvek upraven 17.02.19 v 00:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
17.2.19 00:20
@Veru1987 píše:
Do těch zásuvek to jsou taky ale pěkné svinstva na dýchaní. Já otvírám okna na větrání po tmě, letí za světlem mršky komáři. Celkem máme klid.
co je intimního na dotazu o komárech vůbec?

Až ti u moře dítě bude vypadat jak po neštovicích, změníš názor. Pochcípali. Konečně jsem mohla spát v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
17.2.19 00:22
@Russet píše:
Až ti u moře dítě bude vypadat jak po neštovicích, změníš názor. Pochcípali. Konečně jsem mohla spát v klidu.

Neříkám jednou ročně u moře, ale ne doma od jara do podzimu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
17.2.19 00:25
@Veru1987 píše:
Neříkám jednou ročně u moře, ale ne doma od jara do podzimu.

Pokud vím, tak komáři létají hlavně v létě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
17.2.19 00:26
@Russet píše:
Pokud vím, tak komáři létají hlavně v létě.

Tak jsem to už přehnala, ale ani tři měsíce bych to doma neměla v kuse v zásuvce. Můj názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2098
17.2.19 00:36

Co něco takového? https://www.bestdarky.cz/…-p-7294.html
síť, můžeš ustřihnout na požadovaný rozměr. Já to možná koupím, protože u nás ty odpuzovače do zásuvky nefungují. Zkusila jsem Biolit a RAID a nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
17.2.19 00:40
@Veru1987 píše:
Tak jsem to už přehnala, ale ani tři měsíce bych to doma neměla v kuse v zásuvce. Můj názor.

Na jednoho komára bych to taky nepoužívala, ale tam byla fakt invaze. Nikdy jsem tolik komárů na zdi nepozabíjela. Chemie mi v tu chvíli nevadila, když jsem viděla, že padaj a padaj od stropu, kam jsme nedostali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
17.2.19 00:44
@Russet píše:
Na jednoho komára bych to taky nepoužívala, ale tam byla fakt invaze. Nikdy jsem tolik komárů na zdi nepozabíjela. Chemie mi v tu chvíli nevadila, když jsem viděla, že padaj a padaj od stropu, kam jsme nedostali.

Tomu rozumím. Ale zakladatelka mluvila o nájemním bytě, takže doma a já bych to doma nevyužívala…na dovolenou jsem taky brala, co kdyby náhodou. Nedýchala bych to v kuse doma a obzvláště děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
17.2.19 01:02

Sítě do oken nalepovací - stojí pár šupů a fungujou super. Kupte černou nebo šedou barvu, ty nejsou ani vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6307
17.2.19 05:49
@Reflex píše:
Sítě do oken nalepovací - stojí pár šupů a fungujou super. Kupte černou nebo šedou barvu, ty nejsou ani vidět.

přesně tak a budeš mít náklady nižší než něco do zásuvek.
Nevím, jsem z Třeboně, přímo u rybníka a komára jsem tedy zatím neviděla :think: . Ti se musí nejdřív vylíhnout :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5317
17.2.19 07:21

@stinga ja zabijela komara doma v pulce ledna. Ty mrchy jsou cim dal tim odolnejsi. Asi se tam nekde zasil z leta, nebo nevim kde se vzal. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí