Neschopenka až od konce měsíce v 7. tt

561
11.2.19 20:38

Z logiky věci bych řekla, že vystavit neschopenku dopředu nejde…
Vím že ji lze vystavit max 3 kalendářní dny zpětně a ukončit taktéž max. 3 kalendářní dny dopředu, ale jak by si doktor obhájil, že jste měla tušení, že za dva týdny budete práce neschopná? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25
11.2.19 20:40

@lorelai947 Vím jak se cítím teď. Pochybuji že se něco zlepší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32912
11.2.19 20:42

Já jsem šla k Dr v úterý a to byl poslední den v měsíci. Neschopenku jsem měla od středy,od prvního. Že nezvládám mi došlo v pondělí,v úterý jsem si vzala dovolenou a šla k Dr. Dopředu ti pn nevypise. Zpětně to jde 3 dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32912
11.2.19 20:45
@Mia97 píše:
@lorelai947 Vím jak se cítím teď. Pochybuji že se něco zlepší :)

Tak bud bez na pn hned nebo to ještě vydrz a k Dr bez na konci měsíce. Já jsem tam taky šla mimo poradnu. Chtěla jsem vydržet do konce měsíce, už předtím to byl mazec, Dr to věděl. Takže se nedivil když jsem přišla.

Příspěvek upraven 11.02.19 v 20:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1877
11.2.19 20:45

@Mia97 já když jsem zjistila,že jsem těhotná bylo 25. Také jsem měla v plánu zůstat v práci do konce měsíce,ale nedalo se to tak jsem po noční šla k Dr.a ta mě nechala doma, protože jsem už za sebou měla dvě nepodařené těhotenství. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1877
11.2.19 20:46

@Mia97 já když jsem zjistila,že jsem těhotná bylo 25. Také jsem měla v plánu zůstat v práci do konce měsíce,ale nedalo se to tak jsem po noční šla k Dr.a ta mě nechala doma, protože jsem už za sebou měla dvě nepodařené těhotenství. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
11.2.19 21:02
@Mia97 píše:
@lorelai947 Vím jak se cítím teď. Pochybuji že se něco zlepší :)

Vím jak to myslíš, ale pochop, že toto by doktor neobhájil… „Jí nebylo dobře už teď, ale věděla, že 14 dní v práci ještě vydrží a až pak už to nezvládne“.
To, že jsi těhotná není sám o sobě důvod pro vystavení neschopenky, buď to v práci zvládáš nebo ne. Když to nezvládáš, jdeš na PN hned… Nemyslím to zle, prostě to tak je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
17.3.19 19:09

No mě vystavila Dr. neschopenku v lednu, tu elektronickou, byla jsem u ní v úterý, to jsem si chtěla vzít řd a na PN až od středy, zkoušela to, ale nešlo to, ten systém ji nějak nepustil a nastoupila jsem na ní teda hned od toho úterý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí