Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já myslím že ano. Musíš mít 270 dní v posledních dvou letech,a ukončení školy se počítá. Plus musíš být buď zaměstnaná,nebo v ochranné lhůtě,což budeš.
Já měla VOŠ, pak práci od září, od ledna na neschopence a mateřskou jsem dostala. Ale smlouva byla na dobu určitou.
Nejlépe ti to zodpoví přímo na sociálně, těch kritérii je asi víc…
Máš úspěšně ukončené studium, budeš v ochranné lhůtě
nárok bys mít měla
Úspěšně ukončené studium se ti do potřebných 270 dní započítá, ale budeš ho muset na OSSZ doložit.
Zajdi si na socku, řeknou ti to má místě
navíc i kdybys nedostala mateřskou, můžeš hned čerpat rodičovskou ![]()
Určitě tam zajdu. Vím, že rodičovskou budu čerpat, ale hodí se mi každá koruna navíc, tak bych byla ráda, kdybych o mateřskou nepřišla. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, omlouvám se, že spamuju ohledně mateřský protože je toho tady tolik, ale potřebovala bych poradit. V červnu jsem úspěšně ukončila střední školu a v září nastoupila do první práce. Hned dva týdny, co jsem pracovala jsem zjistila, že jsem těhotná a jsem na neschopence. Mám smlouvu na dobu určitou do půlky března. Rodim v květnu. Myslela jsem, že nárok na mateřskou nemám, jelikož nemám odpracovaných 270 dní, ale teď jsem četla, že pokud mi pracovní poměr končí v době těhotenství, tak jsem v ochranné lhůtě (180 dní) a že se počítá i úspěšné ukončení SŠ, když se za mě uhrazovalo to nemocenské pojištění. Tak teď nevím, jestli teda na to mám nárok, když jsem odpracovala půl roku a zároveň se odvádělo to pojištění za mě, když jsem byla na škole do června. Snad jsem to vysvětlila smysluplně a opravdu se moc omlouvám, že tady spamuju, ale chtěla jsem si to ověřit, pokud tomu někdo rozumí. Děkuju za odpovědi.
Na neschopence jsi od zjištění těhotenství? To tě ve zkušebce nevyhodili?
@Miasofi nene, nevyhodili. Oni nemohou vyhazovat těhotnou na neschopence, ani ve zkušebce. A už to mám ověřené. Mateřskou brát budu. ![]()
@Anonymní píše:
@Miasofi nene, nevyhodili. Oni nemohou vyhazovat těhotnou na neschopence, ani ve zkušebce. A už to mám ověřené. Mateřskou brát budu.
I s těhotnou jde normálně zrušit pracovní poměr ve zkušebce (po uplynutí 14 dnů prac. neschopnosti). Ale pokud si tvůj zaměstnavatel myslel něco jiného, tak tím líp pro tebe.
@Anonymní píše:
@Miasofi nene, nevyhodili. Oni nemohou vyhazovat těhotnou na neschopence, ani ve zkušebce. A už to mám ověřené. Mateřskou brát budu.
Nemůžou prvních 14dní, pak už ano. Měla jsi štěstí ![]()
@Miasofi Ahaaa, tak to je ono. Já to zjistila až po 14ti dnech, co jsem pracovala.
uff
@Anonymní píše:
@Miasofi Ahaaa, tak to je ono. Já to zjistila až po 14ti dnech, co jsem pracovala.uff
Bylo to myšleno, že tě mohli propustit ve zkušebce po 14dnech marodění. Proto jsi měla štěstí ![]()
Ahoj holky, omlouvám se, že spamuju ohledně mateřský protože je toho tady tolik, ale potřebovala bych poradit. V červnu jsem úspěšně ukončila střední školu a v září nastoupila do první práce. Hned dva týdny, co jsem pracovala jsem zjistila, že jsem těhotná a jsem na neschopence. Mám smlouvu na dobu určitou do půlky března. Rodim v květnu. Myslela jsem, že nárok na mateřskou nemám, jelikož nemám odpracovaných 270 dní, ale teď jsem četla, že pokud mi pracovní poměr končí v době těhotenství, tak jsem v ochranné lhůtě (180 dní) a že se počítá i úspěšné ukončení SŠ, když se za mě uhrazovalo to nemocenské pojištění. Tak teď nevím, jestli teda na to mám nárok, když jsem odpracovala půl roku a zároveň se odvádělo to pojištění za mě, když jsem byla na škole do června. Snad jsem to vysvětlila smysluplně a opravdu se moc omlouvám, že tady spamuju, ale chtěla jsem si to ověřit, pokud tomu někdo rozumí. Děkuju za odpovědi.