Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Jo a náplně do toho nejsou, to je prostě el. přístroj, co jede na elektřinu a vydává zvuk. Teda prý vydává zvuk, já nic neslyším.
@CokeLady píše:
Ahoj,máte prosím někdo zkušenosti s těma elektrickýma bazmekama do zásuvky proti komárům?
Vtěšinou na netu čtu, že z těch odpařovačů jde smrad a bolí z toho hlava. Zajímalo by mě taky, jak velkou část bytu to pokryje.
Malýmu do pokoje bych to nedala, tomu dám síťku do okna.
Máte něco, s čím jste spokojené? Díky moc
My máme Biolit Hajánek, je to právě určeno pro malé děti, máme to teda v kuchyni s obývákem (jsme zde většinu dne, sice máme sítě, ale manžel pořád větrá i dvěřma
), zatím ho máme 2 dny a poštípaní nejsme. Hlava nás taky nebolí a cítit z toho nic nejde (a to já mám čuch jak pes
).
Manželovi smrdí snad všechny repelenty, tak jsem zkusila starou babskou radu - do francovky (alpy) naložit hřebíček, 24 hodin louhovat, pak aplikovat.
Na nastříkanou kůži potvůrky fakt nejdou, otevřenou lahev se zbytkem roztoku mám na okně a vedle ní citron s napíchanými hřebíčky - vypadá to, že vůně hřebíčku je opravdu odpuzuje.
Létu zdar, komářicím zmar ![]()
@gebča píše:
Manželovi smrdí snad všechny repelenty, tak jsem zkusila starou babskou radu - do francovky (alpy) naložit hřebíček, 24 hodin louhovat, pak aplikovat.
Na nastříkanou kůži potvůrky fakt nejdou, otevřenou lahev se zbytkem roztoku mám na okně a vedle ní citron s napíchanými hřebíčky - vypadá to, že vůně hřebíčku je opravdu odpuzuje.Létu zdar, komářicím zmar
Krásnej pozdrav
![]()
Tak já jsem zkusila jeden a strááášně to smrdělo, třeštila mě z toho palice a bylo mi blivno… ![]()