Komáři :o/ jak na ně

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1505
31.7.13 09:08

Jo a náplně do toho nejsou, to je prostě el. přístroj, co jede na elektřinu a vydává zvuk. Teda prý vydává zvuk, já nic neslyším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2746
31.7.13 09:39
@CokeLady píše:
Ahoj,

máte prosím někdo zkušenosti s těma elektrickýma bazmekama do zásuvky proti komárům?

Vtěšinou na netu čtu, že z těch odpařovačů jde smrad a bolí z toho hlava. Zajímalo by mě taky, jak velkou část bytu to pokryje.

Malýmu do pokoje bych to nedala, tomu dám síťku do okna.

Máte něco, s čím jste spokojené? Díky moc :palec:

My máme Biolit Hajánek, je to právě určeno pro malé děti, máme to teda v kuchyni s obývákem (jsme zde většinu dne, sice máme sítě, ale manžel pořád větrá i dvěřma :zed:), zatím ho máme 2 dny a poštípaní nejsme. Hlava nás taky nebolí a cítit z toho nic nejde (a to já mám čuch jak pes :lol:).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
31.7.13 10:04

Manželovi smrdí snad všechny repelenty, tak jsem zkusila starou babskou radu - do francovky (alpy) naložit hřebíček, 24 hodin louhovat, pak aplikovat.
Na nastříkanou kůži potvůrky fakt nejdou, otevřenou lahev se zbytkem roztoku mám na okně a vedle ní citron s napíchanými hřebíčky - vypadá to, že vůně hřebíčku je opravdu odpuzuje.

Létu zdar, komářicím zmar :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
1.8.13 09:09
@gebča píše:
Manželovi smrdí snad všechny repelenty, tak jsem zkusila starou babskou radu - do francovky (alpy) naložit hřebíček, 24 hodin louhovat, pak aplikovat.
Na nastříkanou kůži potvůrky fakt nejdou, otevřenou lahev se zbytkem roztoku mám na okně a vedle ní citron s napíchanými hřebíčky - vypadá to, že vůně hřebíčku je opravdu odpuzuje.Létu zdar, komářicím zmar :cert:

Krásnej pozdrav :pankac: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
1.8.13 09:16

Tak já jsem zkusila jeden a strááášně to smrdělo, třeštila mě z toho palice a bylo mi blivno… :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný