Komáří štípance - četnost

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
7.10.13 17:24

komáří štípance - četnost

Zdravím všechny,
jsou to tři týdny co byla malá pravděpodobně poštípána štěnicema. Doma jsme vše prolezli, byl u nás dokonce i odborník z firmy a také nic nenašel. Poradil nám vyčkat cca deset dní a kdyby se nic nedělo, u nás štěnice pravděpodobně nejsou (v době poštípání spala totiž i jinde). Uběhly tedy tři týdny a děti se probudily se štípanci v obličeji a na hřbetu rukou. Přijdou mi jiné než měla malá od štěnic, ale těžko říct. Jde mi o to, že jsem ráno zabili nacucaného komára, ale dalšího ne. Ptám se tedy, zda jeden komár může nadělat takovou paseku sám.
Možná je to hloupý dotaz, ale už mi z té havěti fakt hrabe. Nebýt toho komára voláme zase firmu, ale jistí si nejsme. Kdo zažil ví. Nenašel se doma žádný důkaz že doma štěnice máme a nechat si vystříkat byt za celkem dost velké peníze bez důkazu to taky nechceme
Prosím o zachování anonymity, je to dost nepříjemná situace…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1854
7.10.13 17:51

Kousnutí od štěnice je jiné než od komára, jsou to velké fleky a klidně by tekla i krev. štěnice bývají pod matracemi, zkusila bych se jeste podívat tam. Komár může za noc udělat velké množství štípanců, kolik jich tak děti měli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.10.13 17:57

Matrace a rošty kontroluju i místa kolem lišt u lina a dokonce sem tam si dávám i budíka v noci a kontroluju postele dětí - jak mi poradili. Dcera má na čele a tváři asi čtyři, ale syn má v obličeji tak osm a na hřbetu ruky tři. Štípance jsou normální, jen jeden má dcerka na té tváři spíš jako červený flek.
Je pravda že ty štípance od štěnice měla typicky v řadách, ale já už jsem fakt zmatená…

• Citovat
  • Upravit
1854
7.10.13 18:27

Já bych jeste pockala, jestli to budou stenice, tak budete postipani prakticky denne a poradne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí