Kombinace u Espira

Napsat příspěvek
Velikost písma:
126
14.4.11 08:56
Menzy píše:
Hanuska3 píše:
Ahoj holky už jsem si konečně vybrala,protože jsem ho konečně viděla naživo. Rozhoduju se jen bud Espiro Atlantic nebo Evo. Poradtě mi kdo ho máte,protože jsem četla,nějakej pán psal,že v barvě zelené (u toho Eva) to bylo jak mucholapka,šli na to mouchy a včely. Je to pravda? Nebo vybírám oranžový,ale ted nevim,jestli to nebude u tý oranžový to samý s tím hmyzem. Pokud ano,budu si muset vybrat Atlantic,ale tam se mi nelíbí ta konstrukce.Je celá nějaká sešroubovaná stovky šroubama. Hanka
Ahojky Hanko, mě se Atlantic líbí neskutečně moc, ale co u něj (nebo spíše u mě) vidím za problém je jeho výška, příjde mi oproti jiným kočárkům hodně vysoký. Jsem prcek (158 cm) a je pro mě docela důležité vidět aktuálně před kočárek a ne co bylo před 15 cm… :think: :-)

Ahojky,děkuju,já stejně chci ten Evo. Ten snad neni tak vysoký,koukala jsem v obchodě jen na sporták,korbu měli zvlášt :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
3.5.11 21:47

ESPIRO BARVA?

AHOJ HOLKY, PROSÍM KDO MÁTE ESPIRO EVO V ORANŽOVÉ BARVĚ, řekněte mi prosím,zda se na to lepí mušky,hmyz,… slyšela jsem,že u podoných barev tomu tak je. Už jsem sem ten dotaz někam psala,ale zatim žádná odpověd. Ještě možná zvolíme modrou,ale ta se mi tak nelíbí. Mají blbej a malej výběr barev. Tak nevim :-( DĚKUJU

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sai
149
4.1.12 13:52

Ahoj holky, zvažuju nákup Espira Atlantic 2011, jen nějak moc nevěřím té jejich sedačce…máte ji některá? Případně, jde na kočárek přidělat sedačka Maxi cosi?
Děkuju za radu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
číža
4.1.12 14:05

Ahoj, máme Espiro Enzo Evo oranžové a mušky se na něj lepí určitě míň než na kamarádky zelený… Opravdu to není strašný a s kočárkem jsme opravdu spokojeni. Hanča

• Citovat
  • Upravit
sai
149
4.1.12 15:05

Čížo a autosedačku máte origoš jejich? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
číža
5.1.12 14:00

ano… tak jak byla ta trojkombinace, už mám malou ve sporťáku… taky v pohodě, jen je nešikovné, že si ji namůžu přehodit čelem k sobě… ale zase je sporťák krásně široký

• Citovat
  • Upravit
Kešuuu
11.1.12 09:09

Espiro GTX

Holky prosíím Vás jak Espiro GTX pruží? Dá se houpat? Když se jede na nerovném terénu nedrncá to??? Díííky moc za infoooo!!! :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4