Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Menzy píše:Hanuska3 píše:Ahojky Hanko, mě se Atlantic líbí neskutečně moc, ale co u něj (nebo spíše u mě) vidím za problém je jeho výška, příjde mi oproti jiným kočárkům hodně vysoký. Jsem prcek (158 cm) a je pro mě docela důležité vidět aktuálně před kočárek a ne co bylo před 15 cm…
Ahoj holky už jsem si konečně vybrala,protože jsem ho konečně viděla naživo. Rozhoduju se jen bud Espiro Atlantic nebo Evo. Poradtě mi kdo ho máte,protože jsem četla,nějakej pán psal,že v barvě zelené (u toho Eva) to bylo jak mucholapka,šli na to mouchy a včely. Je to pravda? Nebo vybírám oranžový,ale ted nevim,jestli to nebude u tý oranžový to samý s tím hmyzem. Pokud ano,budu si muset vybrat Atlantic,ale tam se mi nelíbí ta konstrukce.Je celá nějaká sešroubovaná stovky šroubama. Hanka![]()
Ahojky,děkuju,já stejně chci ten Evo. Ten snad neni tak vysoký,koukala jsem v obchodě jen na sporták,korbu měli zvlášt ![]()
AHOJ HOLKY, PROSÍM KDO MÁTE ESPIRO EVO V ORANŽOVÉ BARVĚ, řekněte mi prosím,zda se na to lepí mušky,hmyz,… slyšela jsem,že u podoných barev tomu tak je. Už jsem sem ten dotaz někam psala,ale zatim žádná odpověd. Ještě možná zvolíme modrou,ale ta se mi tak nelíbí. Mají blbej a malej výběr barev. Tak nevim
DĚKUJU
Ahoj holky, zvažuju nákup Espira Atlantic 2011, jen nějak moc nevěřím té jejich sedačce…máte ji některá? Případně, jde na kočárek přidělat sedačka Maxi cosi?
Děkuju za radu:-)
Ahoj, máme Espiro Enzo Evo oranžové a mušky se na něj lepí určitě míň než na kamarádky zelený… Opravdu to není strašný a s kočárkem jsme opravdu spokojeni. Hanča
ano… tak jak byla ta trojkombinace, už mám malou ve sporťáku… taky v pohodě, jen je nešikovné, že si ji namůžu přehodit čelem k sobě… ale zase je sporťák krásně široký
Holky prosíím Vás jak Espiro GTX pruží? Dá se houpat? Když se jede na nerovném terénu nedrncá to??? Díííky moc za infoooo!!! ![]()