Kombinace u Espira

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
721
22.2.11 15:26

Kombinace u Espira

Ahoj holky, prosím vás nevíte někdo, jestli je možné kombinovat různé podvozky s korbičkami u kočárků Espiro? Líbí se mi podvozek u GTX 2011 (nafukovací odpružená kola,přední otočná) ale máme termín na červenec, tak potřebujeme větší hlubokou korbičku a tady by mi vyhovoval Enzo Evo (uvedených je 84 cm) a je možné ji odpojit a nést (bydlíme ve 4. patře bez výtahu). Už fakt nevím kudy kam , chtěla bych kombi se sporťáčkem i do terénu. Prosííím poraďte. Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5352
22.2.11 15:36

Být tebou, tak bych velikost korbičky neřešila. Dítě ti vůbec nemusí v korbičce vydržet těch x měsíců, které požaduješ. Jsou děti, které prostě nechtějí být v hluboké korbičce, protože z ní nevidí, nudí se tam. X holek dávalo kvůli tomu do sporťáku dítě ve čtyřech měsících i dřív…
Vybírej spíš podle sporťáku, ten budeš používat dýl.
Já sice rodila až v září, ale vybrala jsem si takový sporťák, abych tam případně mohla dát i hodně malé dítě a nakonec to nejdpíš bude potřeba. Malej se sice do korbičky bohatě vejde, ale nechce tam už moc být. Když je vzůru a nemá opkrytou boudičku (což vždy nejde kvůli větru, slunci apod.) tak řve :-(
Jinak Espiro GTX jsem měla také v užším výběru, ale bohužel jsem nenašla obchod, kde by byl fyzicky ke shlédnutí, takže vypadl. Konkrétně tedy neporadím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
22.2.11 15:50

Já mám Espiro Enzo evo a ten má přece také nafukovací kola a přední otočná. I když nevím jak až se tam liší to odpružení oproti gtx. Ale co se týče tý korbičky, tak je sice přenositelná, ale potřebuješ k tomu minimálně tři ruce, zvlášť když je dítě vevnitř. Musíš vycvaknou dva čudlíky po obou stranách kočárku a už ti nezbejvá ruka na to, abys tu korbičku zvedla. Takže jsme to použili pouze, když jsem šla s přítelem. Na tohle si myslim by byl praktičtější kočárek s vloženou taškou, nebo nějaký s lepším systémem sundavání korbičky.
Ale jinak jsem s tím kočárkem spokojená, korbička je opravdu celkem velká, ale syn se narodil v prosinci, takže jí dlouho neužije.
Ale na tvůj dotaz jestli se dají ty podvozky kombinovat ti neodpovim, to bohužel nevím. Takže jsem ti asi moc nepomohla. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
22.2.11 15:52

U Espira se podvozky kombinovat nedají. Bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
22.2.11 17:49

Mám Espiro GTX a malá byla do 8-mi měsíců v korbě i s fusakem. Teď už je tedy ve sporťáku a je super, že jde po a proti směru. Jinak se může stát, že se třeba v půl roce posadí a pak bych volila sporťák než korbu. :nevim: :nevim:

A do těch 8-mi měsíců jsem ji v korbičce nosila do 3. patra ze sklepa a dalo se to. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
23.2.11 07:07

Holky díky moc za vaše názory :-D a moc ráda si přečtu další, jsem už z toho vedle jak ta jedle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
23.2.11 07:09
Jahůdko, prosím tě,jak se ti vycvakávala korbička z podvozku? Nestela psala, že to jde dost špatně a já na tom budu docela závislá, neumím si představit tahat do 4.patra celý kočár a spící mimi se mi vytahovat nechce.
Jahůdka píše:
Mám Espiro GTX a malá byla do 8-mi měsíců v korbě i s fusakem. Teď už je tedy ve sporťáku a je super, že jde po a proti směru. Jinak se může stát, že se třeba v půl roce posadí a pak bych volila sporťák než korbu. :nevim: :nevim:A do těch 8-mi měsíců jsem ji v korbičce nosila do 3. patra ze sklepa a dalo se to. :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
23.2.11 07:13
Jůů, má taky přední otočná, nikde jsem se o tom nedočetla. To by bylo super. :palec: Nestelo, prosím, jak jsi byla spokojená. Plánuju pak se sporťáčkem občas i nějakou tu lesní cestu,sem tam kořen, polňačka apod. tak ať to s mimča nevyklepe duši. Nebo kdybys měla nějaký tip na kombi s nafuk. koly atd atd s vložnou taškou za který nedám majlant? Třeba Gesslein vypadá skvěle, ale cena je už pro mě šílená 8-o 20.000,– je fakt přes mé možnosti, budu moc moc ráda. Díky :-D :lol:
nestela píše:
Já mám Espiro Enzo evo a ten má přece také nafukovací kola a přední otočná. I když nevím jak až se tam liší to odpružení oproti gtx. Ale co se týče tý korbičky, tak je sice přenositelná, ale potřebuješ k tomu minimálně tři ruce, zvlášť když je dítě vevnitř. Musíš vycvaknou dva čudlíky po obou stranách kočárku a už ti nezbejvá ruka na to, abys tu korbičku zvedla. Takže jsme to použili pouze, když jsem šla s přítelem. Na tohle si myslim by byl praktičtější kočárek s vloženou taškou, nebo nějaký s lepším systémem sundavání korbičky.
Ale jinak jsem s tím kočárkem spokojená, korbička je opravdu celkem velká, ale syn se narodil v prosinci, takže jí dlouho neužije.
Ale na tvůj dotaz jestli se dají ty podvozky kombinovat ti neodpovim, to bohužel nevím. Takže jsem ti asi moc nepomohla. :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
23.2.11 07:47
MariSun píše:
Jahůdko, prosím tě,jak se ti vycvakávala korbička z podvozku? Nestela psala, že to jde dost špatně a já na tom budu docela závislá, neumím si představit tahat do 4.patra celý kočár a spící mimi se mi vytahovat nechce.
Jahůdka píše:
Mám Espiro GTX a malá byla do 8-mi měsíců v korbě i s fusakem. Teď už je tedy ve sporťáku a je super, že jde po a proti směru. Jinak se může stát, že se třeba v půl roce posadí a pak bych volila sporťák než korbu. :nevim: :nevim:A do těch 8-mi měsíců jsem ji v korbičce nosila do 3. patra ze sklepa a dalo se to. :-)

JAko v poho. Dělala jsem to min. 4× denně (do školky a ze školky).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
23.2.11 09:08

Díky :-D Jahůdko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
23.2.11 11:55

Já ti asi moc neporadím. Taky jsem před koupí kočárku denně hledala na netu ten ideální a nakonec jsem zjistila, že takový asi neexistuje. Navíc se nám nechtělo dávat za kočárek majlant. Ne že by na to nebylo, ale přišlo mi to zbytečný.
My s tím kočárkem jezdíme cca dva měsíce, takže jak budu třeba spokojená se sportovní verzí a třeba v terénu, to zatím vážně nevím.
Co se týče toho vycvakávání, tak jsem to nějak blbě pochopila, teprv včera jsem koukla do návodu, měly by ty dvě ruce stačit. Tak jsem to šla hned vyzkoušet, když byl malej vevnitř a stejně mi to nešlo. Ale to bude spíš problém mý nešikovnosti. :roll:
Ale koukala jsem na to gtx a třeba na stránkách www.medvídekshop.cz udávají, že i u tohodle modelu se ta korba dá přenášet. Takže pokud by ti nevadilo, že je ta korba o pár centimetrů menší… A třeba už taky půjdete v zimě do sporťáku.
A nejlepší asi bude si to pořádně vyzkoušet v nějakém obchodě. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
23.2.11 12:30

díky nestelo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
21.3.11 12:18

espiro sporták

Holky líbí se mi Espiro sporták s před. otočnými koly? Hodí se tento sporták do terénu? Podle vzhledu ano a podle zkušeností??? Jde mi hlavně o to, aby dobře kočárek pružil v terénu, aby to nedopadlo jako s X landerem. Jezdím s kamarádky malým často s x-landerem sportákem v terénu upraveném a jak není odpružený, tak drncá jako blázen. To je děs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
13.4.11 18:02

espiro

Ahoj holky už jsem si konečně vybrala,protože jsem ho konečně viděla naživo. Rozhoduju se jen bud Espiro Atlantic nebo Evo. Poradtě mi kdo ho máte,protože jsem četla,nějakej pán psal,že v barvě zelené (u toho Eva) to bylo jak mucholapka,šli na to mouchy a včely. Je to pravda? Nebo vybírám oranžový,ale ted nevim,jestli to nebude u tý oranžový to samý s tím hmyzem. Pokud ano,budu si muset vybrat Atlantic,ale tam se mi nelíbí ta konstrukce.Je celá nějaká sešroubovaná stovky šroubama. Hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5813
13.4.11 19:58
Hanuska3 píše:
Ahoj holky už jsem si konečně vybrala,protože jsem ho konečně viděla naživo. Rozhoduju se jen bud Espiro Atlantic nebo Evo. Poradtě mi kdo ho máte,protože jsem četla,nějakej pán psal,že v barvě zelené (u toho Eva) to bylo jak mucholapka,šli na to mouchy a včely. Je to pravda? Nebo vybírám oranžový,ale ted nevim,jestli to nebude u tý oranžový to samý s tím hmyzem. Pokud ano,budu si muset vybrat Atlantic,ale tam se mi nelíbí ta konstrukce.Je celá nějaká sešroubovaná stovky šroubama. Hanka

Ahojky Hanko, mě se Atlantic líbí neskutečně moc, ale co u něj (nebo spíše u mě) vidím za problém je jeho výška, příjde mi oproti jiným kočárkům hodně vysoký. Jsem prcek (158 cm) a je pro mě docela důležité vidět aktuálně před kočárek a ne co bylo před 15 cm… :think: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí