Kombinéza vs. fusak

447
29.9.14 10:29

kombineza vs. fusak

Ahoj maminy, čekáme miminko v lednu a zrovna přemýšlím jestli poridit vyteplenou kombinezu nebo fusak? A nebo se to dela tak ze se kombinuje oboji? Oblect ji do kombinezy a pak jeste do fusaku? Nebude to už moc? diky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17715
29.9.14 10:32

Ja davala do kombinezy a do fusaku. Do kombinezy body s dlouhym a puncochy kdyz byla joo zims tak jeste neco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3071

Myslím, že to není moc :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573

Ja tedy myslim, ze se dela oboje. Davaji se takove ty vyteplene overalky plus fusak. Ja tedy ten overalek nemela ale kamosky to tak delaji bezne. Za mne urcite ten fusak. Mame take lednacka:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
29.9.14 10:33

Dala bych max chlupatou kombinézu. Já mám teda Lodger, takže tam je teplo až až.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4566
29.9.14 10:34

Zalezi na jak velke ditko, ale obojim nic nezkazis a pokud by nebylo jooo zima staci dat jen jedno a treba deku…
koukam leden…tak to oboji…
My cekame ted v rijnu a mam oboji a dokud nebudou velke mrazy budeme mit jen fusak plus tepleji oblecu do nej, kombinezku mame jen chlupatku a uvidim spis ji vidim do autosedacky

Příspěvek upraven 29.09.14 v 10:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
29.9.14 10:34

Já čekám dítě v listopadu (první se narodilo též v listopadu), mám kombinézu po prvním. U prvního jsem ji ovšem využila pouze ve chvíli, kdy bylo venku deset pod nulou. Předpokládám, že teď to bude stejně tak. Fusak má nahradit vrchní vrstvu oblečení, tedy určitě bych nekombinovala fusak s kombinézou. Z toho je pak hotová pekárna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
870
29.9.14 10:37

Fusak se hodi vzdycky. Moje deti v teplem fusaku spaly venku v kocarku na jare treba jen ve svetru a mela jsem jistotu, ze se neodkopou. Kombineza je u mimin prakticka, ze do ni muzes dat mimi treba jen v domacich dupackach nebo i v pyzamku a rychle nekam vyrazit. Na druhou stranu u nechodicich deti, myslim, na zimu nutna neni a jestli Ti nevadi mimi oblekat (svetrik, bundicka, atd) klidne se bez ni obejdes. Vysla bych z toho, co uz mas na mimi porizeno, at veci nedublujes a nezustanou Ti pak nevyuzity.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
29.9.14 10:41

Já používala obojí(když byl teda prcek výjimečně v kočáře). a nevím, oblékala jsem dost, normálně jako sebe, spodní vrstvu, fleecovou vrstvu, kombinézu, a do fusaku, a nikdy jsem neměla dítě zpocený, jako mě když mám stejně oblečení, bez fusaku, a jsem v pohybu, tak mi v takových -5 vedro fakt není, spíš musím jít rychle, abych se zahřála..a prcek leží, popř starší sedí, a nehýbe se..mě bojí moc fakt nepřijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
29.9.14 10:42

No já oblékám stejně vrstev jako mám já plus fusak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
skubanecek
29.9.14 10:43

Měli jsme měli ledňátko (narozen v lednu) a taky jsme měli obojí. I fusák i kombinézu. A fusák využijete i další roky, to nemějte strach. Do sáněk je to více méně v roce nepostradatelná věc :D. Nebo pro mě to bylo tedy lepší, než tahat deky. Do kočáru, do sáněk. Ale co člověk, to názor a co člověk, tak mu vyhovuje něco jiného. Také záleží, jaká bude zima. To, co bylo loni, to se více méně ani zimou pořádně nazvat nedalo :nevim:, takže kdo ví, jak to bude letos.

• Citovat
  • Upravit
lucenka
29.9.14 10:43

Na kluka jsem měla jenom kombinézu - je prosincový. Kdybych ho v ní dala ještě do fusaku, tak by se upekl.

• Citovat
  • Upravit
13955
29.9.14 10:44

Cekame v prosinci a koupila jsem oboje plus teplou zavinovacku do autosedacky a premyslim jeste o zimni bunde. Ale to asi az za pochodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
870
29.9.14 10:45

Jo a nikdy jsem nechapala, kdyz jsem v zime v obchodech potkavala maminky, co v kocarku mely deti rude jak rak, sice v rozepnutem fusaku, nicmene jeste nabalene v kombineze, ze ktere uz je vyndat nemohly, neb deti treba spaly. Maminky samy svoji bundu v ruce, jak jim tam bylo horko! Takze za me fusak u mimi lepsi.

Příspěvek upraven 29.09.14 v 10:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
29.9.14 10:45

Jestli bude zima jako vloni tak bude stacit jen perinka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí