Kombinování dvou UM
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
kombinování dvou UM
Ahojda všichni, zajímalo by mě, zda se mohou kombinovat dva různé druhy UM (Sunar a Hami Extra)u 3,5 měsíčního mimča. delší dobu mi už v noci spal, tak od 20 do 6 do rána někdy i dýl a teď se mi začal budit tak 2× za noc (v prvních 3 týdnech jsem k němu stávala jen 1 v noci). Tak mě napadlo, že bych mu večer a případně kdyby se vzbudil i v noci šoupla Hami extra, má vyšší sytící účinek a přes den Sunar. Jindy mi přes den jedl po 2-3 hodinách 5× denně kolem 180ml teď jí tak po 4-5 hodinách také 5× denně stejné množství. Nebo to mám nechat být hold si opět zvyknout na to, že v noci budu muset vstávat ![]()
Díky za vaše rady a zkušenosti Jana
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Kombinovali jsme „všechno se vším“. Trávicí potíže to nezhoršilo, ale taky nikdy nepomohlo s nočním buzením.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nemělo by se to u malých miminek kombinovat. Změnit značku mléka ano, ale podávat dvě současně, to bych nedělala. Navíc ten vyšší sytící účinek není zaručen, je možné, že se ti bude malá budit stále stejně. Ale má na to nárok, je ještě malinká, ne?
- Citovat
- Upravit
asi bych taky nekombinovala.
a hlavně tyhle lákadla se sytícím účinkem jsou blbost.nikdy mi po tom děti nespali líp.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem byla na UM od 4měsíců,dávala jsem jenom Sunar.Asi bych to nekombinovala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, taky bych nekombinovala, když už, tak bych počkala na ukončený 4. měsíc a šoupla třeba do Sunaru na noc nemléčnou rýžovou kaši… Ale netvrdím, že se tím prcek víc zasytí a následně se tím zlepší spaní, to ne. Na někoho to holt funguje, na někoho ne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
díky moc, teď mi známá říkala, že to může být i růstový sprut, takže se to za pár dní může zase srovnat. Budu dále pokračovat v Sunaru (je na něm už od 2. týdne a zatím bez problémů,tak abych ještě něco nepo.....
raději v noci vstanu, vlastně to k tomu patří!!! moc mě rozmazlil tím celonočním spaním
)
tak ještě jednou díky a ať vám ratolesti rostou k samé radosti!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kombinuju neustále, momentálně sunar, hami a nutrilon. Nikdy žádný problém nebyl a argument, že „ono se to nedělá a ono se to nedoporučuje a jedna paní povídala“ snad ani argumentem není. Maximálně se poblinká nebo bude mích průjem nebo zácpu, tak vysadíš a zas to přejde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nedavno jsem byla na nutricnim skoleni pro male deti. A, i k memu prekvapeni, stridani a kombinace UM byla striktne odmitnuta. Nejsou s tim zkusenosti a jelikoz kazde UM preci jen obsahuje neceho vic neceho mene, tak v konecnem dusledku nelze presne rict, kolik vitaminu a mineralu a dalsich latek dite dostava. A u tak maleho ditete..... Z me zkusenosti ma dite jiny rezim pomalu kazdy mesic, takze ja bych to tak brala. A ten rustovy spur tomuto veku fakt odpovida.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, ráda bych obnovila tuto debatu. Já jsem třeba nucena střídat. Byli jsme nejdřív na Hippu od porodnice. Za měsíc mu přestal chutnat, tak jsme přešli na Nutrilo(šílené bolení), po Bebě se nevykakal, takže nic. Nakonec jsme byli na Babylove, ale to mu chutnalo jen chvíli. Tak jsem k tomu koupila Hipp. Nevím čím to bylo, ale on si prostě vybíral, když jsem mu udělala Babylove, tak vypil ani ne 40ml a plival to, ale evidentně měl hlad. Tak jsem mu dodělala Hipp a do vypil klidně ještě i 100ml. Teď mi přestal pít obě mléka, tak jsem začala dávat Sunar. Ale jelikož po něm nekaká, tak mu na noc a v noci dávám Babylove, protože po tom krásně kakal. Co by jste v tomto případě dělaly Vy? Zajímá mě Váš názor. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zulitvi Ne právě je spokojený a vysmátý…proto mě nikdy nenapadlo, že by se to nemělo, ale teď když jsem to tady četla, tak jsem z toho taková špatná. Abych mu nějak neuškodila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Adis89 Já to dělala taky… Někdy Sunar, někdy Hami občas jiný mlíko. Nikdy s tím problém neměl a střídala jsem to asi od 4m. Kdybych něco zpozorovala, tak bych se na to vyprdla, ale bolení neměl, stolice byla normální, tak jsem to dělala dál.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit