Mohou pít 2 leté děti černý čaj
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
mohou pít 2 leté děti černý čaj
Prosím o radu.Můžu dávat pít svému dvouletému dítěti černý čaj. Vodu,šťávy a ani ředěný jusy nechce. Doposud pil dětský ovocný čaje,ale příjde my, že už je jich přepitej. Co dáváte pít dětem vy? Díky za rady.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, tak my dva ještě nemáme, až v prosinci, ale malému dávám i bylinkové- ty pije dětské i černý čaj je dětský.
No a i ten normální pro dospěláky už něky dám
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevím, jestli mohou, ale já bych nedala. To máš jako bys mu dala kafe.
Já malýmu vařím Roibos. Barevně to vypadá jako normální čaj, ale není v tom ten tein. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj cerny bych vzhledem k vysokemu obsahu kofeinu nedavala- mala mi pije bily caj-nejnizsi obsah kofeinu z klasickych caju…- delaji se i s prichutemi- napr citrus , malina… je to jediny caj co mi vezme do pusy- dnes dosel tak si vzaal zeleny ale tam uz s tim kofeinem moc nevim… a jinak je o vode ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja davam Eme slaby, cerny caj s citronem kazdy rano,ma ho rada.Ovocne nebo detske by asi byly vhodnejsi,ale to moc nemusi.V nemocnici maji pro mimina taky cerny caj,tak si myslim,ze to tak hrozny nebude ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
černý čaj není moc dobrý -odvodnuje,u bylinkových je třeba vědět ,které bylina se pro dítě nehodí ,nejjistější je ovocný
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jeden hrníček slabého ho asi nezabije, ale jsou vhodnější. Zkus ten rooibos, ten je fakt dobrý. Majda má ráda i šípkový, ovocný, bylinkový(takové ty dětské, fenykl a spol), ale vede voda se sirupem nebo i bez.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nedávala bych kvůli theinu, když už, tak hodně ředěný. Čajů je dneska spousta a dost jich je i pro děti, určitě něco vybereš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
hele fakt zkuste ten bily- je fajn
no pak dej vedet jak pokusy dopadly
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V čaji je tein, ne kofein
I když látka je to téměř stejná. Nejvíc je ho v černým čaji, méně v zeleným, nejmíň asi v bílým. Když čaj, tak sypaný, v dobré čajovně by měli poradit čajík vhodný pro tak maličké dítko. Jinak samo jsou dětské čaje, ale s heřmánkem jen při nachlazení. A nekupovala bych ty granulované, je to sajrajt sladkej ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co normální ovocné? Je tolik příchůtí, to se nepřejí
A slabý černý bych klidně třeba ráno dala. Samozřejmě ne aby ho pil jako jediné pití celý den, ale 1 hrnek je podle mě v pohodě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Malej pije černý čaj na střídačku s ovocným od roku, ale já luhuju jen 1 min, do velké 1,5 l konvice i pro nás, tak snad tam toho teinu moc nemá, páč vodu nechce potvůrka ![]()
Kupovala jsem i ty granulované, ale ty mu moc nejedou, osobně mi chutnal fenyklový.
Hlavně, že pije, u nás bylo období skromného pití a v létě mám spíš strach z dehydratace, než z toho jaký pije čaj.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak my jsme černý čajík dali už po roce, za prvé malá měla průjem z rostoucích zoubků a za druhé jí ovocné moc nešmakují a ten černý jí chutná. Koupila jsem v lékárně černý čaj s anýzem se sníženým obsahem teinu a dlouho ho nelouhuju, myslím, že na střídačku s jinými čaji či vodou se v pohodě dá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Eemii píše:
Ja davam Eme slaby, cerny caj s citronem kazdy rano,ma ho rada.Ovocne nebo detske by asi byly vhodnejsi,ale to moc nemusi.V nemocnici maji pro mimina taky cerny caj,tak si myslim,ze to tak hrozny nebude
Tak tohle přesně jsem chtěla napsat v nemocnicích dávají i miminům černý čaj, takhle se mi malý naučil na černý- byly mu 4 měsíce a žádný jiný pak nevypil, no…Tak já byla ráda, že pije
- Citovat
- Upravit
A ted dceři dávám slaboučký černý čaj, ale tak jako že to tam namočím a vytáhnu skoro hned, ovocný jí taky moc nejede. Já si myslím, že třeba je lepší než ty granulované......
- Citovat
- Upravit