Kolik a co pijí vaše děti?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Pití
Ahojda, jen mě napadlo co Vaše dětičky pijí.. a kolik tak???
Kuba vypije tak 3-4 půlitrovky za den, dělám mu do flašky watter vodu se šťávou YO. Když má čaj tak tomu tolik nedá..
a když koupím novou watter tak ji vypije na posezení.. ![]()
Kolik by měli děti teď tak vypít ???…
jinak má tekutiny ještě v polívkách, mlíku a kaši.. takže si myslím, že toho vypije až až.. ani plíny už moc nestíhaj ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Jak je Kuba starý?
Helenka teda rozhodně tolik nevypije… tak litr max. Ale jí hodně ovoce, polévky, pije mléko, takže v pohodě. Ve vedrech pila víc… Pije nejčastěji vodu, jen občas se šťávou nebo toho Acqua-Jupíka, když potřebuju novou láhev ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak Natálka má 15m,vypije tak 1,5litru-my pijeme fenyklový čaj,pak jí ještě hodně ovoce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No tak to vypije docela hodně.Náš malej když do toho spočítám i sunar tak okolo litru a to teda není nic moc.někdy vypije celou 250 vody ze šťávou někdy jen tak 50.taky mi nevypije jen tak něco.jenom když má opravdu žízeň tak i vodu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já mám obě holky málopitce. takže starší 3,5 roku vypije 500-700ml vody se šťávou za den (plus má ráno a večer hrnek mlíka a polívku k obědu). mladší 1,5 roku vypije tak 250-400 ml vody se šťávou za den (plus má taky ráno a večer 200ml sunaru a polívku k obědu i večeři). když je hic pijou naštěstí víc a samy. jak se ochladí musím je nutit a furt nabízet
vopruz ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj mě malá taky moc nevypije.Teď se trochu rozpila,ale nejvíc vypije ten litr nebo něco málo přes,jsou jí dva roky a pět měsíců.Taky jí polévky,ale nechce mi pít mléko,ovoce si dá.Potřebuji aby dost pila protože měla už dvakrát zánět ledvin,ale jsem ráda,že pije aspoň tolik.Většinou jí dávám pít tu dobrou vodu ochucenou bez bublinek,čaj jí taky moc nejede,jinak jí ředím 100% džusy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Haha, holky, tak to jste se svýma dětma na tom daleko líp než já !!!! Malej pije (když už pije) sirup Yo, dětský čaj, mírně oslazený nebo hodně naředěný džus !!! Vypije tak 500 ml za den, to si ještě gratuluju !!!! Musím ho pořád nutit a už jen slovo „pití“ mi jde totálně na nervy. Někdy je půl dne za námi a on ještě nepil, jak já trpím !!!! A nejhorší je, když mi tchán řekne, nech ho, on se napije až bude mít žízeň, takový kecy
, vím, že nenapije, asi znám svoje dítě nejlíp, ne??? A totálně mě vytočil, když mi vyčinil, že pije sladký, že by měl pít vodu a do krve se se mnou hádal, že tu by teda pil, ať si nemyslím, haha. Naštěstí má rád ovoce, zeleninu, ráno má Sunar, ale to nevím jestli se počítá do pitného režimu…???
- Citovat
- Upravit
Ploxi píše:
Haha, holky, tak to jste se svýma dětma na tom daleko líp než já !!!! Malej pije (když už pije) sirup Yo, dětský čaj, mírně oslazený nebo hodně naředěný džus !!! Vypije tak 500 ml za den, to si ještě gratuluju !!!! Musím ho pořád nutit a už jen slovo „pití“ mi jde totálně na nervy. Někdy je půl dne za námi a on ještě nepil, jak já trpím !!!! A nejhorší je, když mi tchán řekne, nech ho, on se napije až bude mít žízeň, takový kecy, vím, že nenapije, asi znám svoje dítě nejlíp, ne??? A totálně mě vytočil, když mi vyčinil, že pije sladký, že by měl pít vodu a do krve se se mnou hádal, že tu by teda pil, ať si nemyslím, haha. Naštěstí má rád ovoce, zeleninu, ráno má Sunar, ale to nevím jestli se počítá do pitného režimu…???
No to jsem ráda, že nemám doma jediného málopitce na světě. Když dá za den půl litru, tak si blahopřeji. Jinak je ještě na MM, to teda nedokážu odhadnout vůbec, jakou má spotřebu a taky netuším, jestli se to do pitného režimu počítá. Jestli ale ne, tak by podle tabulek musel dávno zkolabovat
Jo, na sladký taky začínám pomalu rezignovat a přidávám šťávu YO, jenže to moc nepomáhá, tak do něj alespoň teď cpu melouna, ten mu chutná ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Syn 2 roky, za 500ml vody se stavou YO za den jsem stastna, bohuzel nekdy ani to ne
. Rano a vecer okolo 200ml mleka, ted prestal jist i cerstve ovoce. Obcas se napije vody ze sklenicky, ale nekdy mam taky pocit, ze kdybych mu ja nenutila piti tak nema za cely den potrebu se napit. Zkouseli jsme i jine stavy, redene dzusy, sladke caje, vse se stejnym neuspechem. Okolo roku byl schopen vypit treba jen 100ml vody nebo caje za cely den
. Nastesti nemel nikdy zadne problemy tak snad mu to skutecne staci, ale je to boj, obzvlast kdyz byla horka tak jsem z toho byla na nervy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak Emca vypije tak litr(ted nejcasteji vodu naredenou s dzusikem
,naucila babicka),pak ma polevku,hodne ovoce a cca 400-500ml mleka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já teda si nejsem jistá ale tak dva litry cca ve 4letech.. jinak polévky a mléko není bráno jako tekutina! vím od kolegů, kteří se učili lymfatické masáže a v tom pitný režim, který je nejdůležitější součástí kurzu, kromě samotné masáže
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jo a u nás se pije převážně čistá voda, občas čajík, vyjímečně džusík capy nebo 100procentní
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
milhaus píše:
Tak Natálka má 15m,vypije tak 1,5litru-my pijeme fenyklový čaj,pak jí ještě hodně ovoce.
Můžu se zeptat, to pijete pouze fenyklový čaj a denně
S ničím jiným nestřídáte
![]()
U nás teda vedou ovocné čaje, sem tam voda se sirupem /víceředěný/, nebo s vodou ředěný čaj od dobré vody. Vypijeme denně tak max. 750 ml-1 l. Mladší dcerka pije o něco méně, ale ta je zase polévková, tu má 2× denně
. Syn zase ujíždí na podmáslí a acidofilním mléce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
AngelinaBalerina píše:
jinak polévky a mléko není bráno jako tekutina! vím od kolegů, kteří se učili lymfatické masáže a v tom pitný režim, který je nejdůležitější součástí kurzu, kromě samotné masáže
Ty polévky, to je ale drobný omyl! To se týká pouze takových těch slaných polévek typu gulášovka a podobně, ty se samozřejmě nepočítají - polévky pro takto malé děti jsou ale většinou jen téměř nesolené zeleninové či masové vývary a ty lze za doplnění tekutin považovat…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Katrinka píše:milhaus píše:
Tak Natálka má 15m,vypije tak 1,5litru-my pijeme fenyklový čaj,pak jí ještě hodně ovoce.Můžu se zeptat, to pijete pouze fenyklový čaj a denně
U nás teda vedou ovocné čaje, sem tam voda se sirupem /víceředěný/, nebo s vodou ředěný čaj od dobré vody. Vypijeme denně tak max. 750 ml-1 l. Mladší dcerka pije o něco méně, ale ta je zase polévková, tu má 2× denněS ničím jiným nestřídáte
![]()
. Syn zase ujíždí na podmáslí a acidofilním mléce
No my pijeme ten z dm fenyklový s jablíčkem,prostě jí jiné čaje nechutnají,zkouším dávat i jiné,ale to moc nepije.Teď ještě pije od kubíka tu vodu s jahodovou příchutí,ale ty ředím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit