Poprvé kaše

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7257
23.8.10 19:27

poprvé kaše

dnes jsem dala poprvé prckovi na noc kaši. Rýžovou-mléčnou od nutrilonu. Docela to papkal. Trochu toho nechal protože už u toho usínal,tak jsem mu ještě dala UM a to vypil 120ml. Tý kaše jsem udělala podle krabice těch 150 a mohl nechat tak 20. Píšu proto že nevim jestli toho snědl dost. Normálně dal 200UM na noc v sedm a spinkal do 4. Je nám přes 5m tak bych ráda věděla kolik papaj vaše mimi. A taky bych ráda věděla jestli dáte nejdřív kaši a pak mlíko. Já jsem mlíčko musela dávat průběžně po pár lžičkách kaše a pak na to dopití.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5463
23.8.10 20:05

Já dávám malému kaši která se rozdělává v mléku rýžová 180ml a kolem 18 večer já vypije a spinká do 5-6 hodin do rána

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
23.8.10 20:07

Ja bych rekla, ze mel az dost. vem si, ze normalne ma prijem 200ml a ted dostal 120+cca130ml, takze 250ml tekutiny a nejakych asi 50g kase tipuju. Takze dostal cca o 100g „hmoty“ vic nez je zvykly.
Davala jsem taky nejdriv kasi a pak mliko, to mel 9m, postupne mlika pil min a min a nakonec nechtel, tak dostane jen kasi zapit vodou.
Je mozne, ze se po takove davce bude v noci budit a bude mit zizen nebo ho muze tlacit kase v brisku. Takze preju klidnou noc :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
23.8.10 20:26

Ahoj, taky jsem dala dneska prvně kaši, byla bych jinak počkala déle, ale veru přistala přibývat. Lžičkou nechtěla, z učicího hrníčku taky ne, nakonec jí vymlaskla z normální savičky, kterou jsem musela rozšířit. Dělala jsem jenom poloviční porci, ale zdlábla jí celou, pak koupání a úpřed spaním dala ještě 120ml mlíka. Před časem jsem se už tady ptala, jestli bývá častější postup kaše-koup.-mlíko nebo opačně. A maminky odpovídaly půl na půl, někomu by dítko po koupání u kaše usínalo, některé zas může tlačit v bříšku, když se sním pak při tom koupání manipuluje, takže to budeš muset stejně vysledovat sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.8.10 20:43

Ahoj,
já taky začínala kaší od Nutrilonu..ze začátku jí snědla taky těch 150ml..dneska jsme na 200-220ml. Prvně jsem jí dávala před necelýma 2 měsícema.. Dělám jí řidší páč jinak mi u toho taky usíná..asi je to víc namáhá na pití a tak z toho usnou :roll: Zatím dávám z lahvičky,páč nevim proč,ale večer mi kaši ze lžičky nechce (asi tou večerní únavou :?: :nevim: ) jinak mi ze lžičky jí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
23.8.10 20:48

No kaši musim až po koupání jinak by blil. Akorat vidim ještě problém v tom že mu jí dávám lžičkou. Přijde mi že je z toho chudák takhle večer už unavenej a ani si to pořádně nevychutná. Z flašky se mi to moc dávat nechce, aby mi nepřestal jíst k obědu příkrm lžičkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.8.10 21:02
motika píše:
No kaši musim až po koupání jinak by blil. Akorat vidim ještě problém v tom že mu jí dávám lžičkou. Přijde mi že je z toho chudák takhle večer už unavenej a ani si to pořádně nevychutná. Z flašky se mi to moc dávat nechce, aby mi nepřestal jíst k obědu příkrm lžičkou.

Taky dávám kaši po koupání..před spaním..příjde mi to tak logické :think:
Jinak taky jsem nechtěla dávat z flašky,ale to mi toho pak sní fakt málo.. ale zas začnu se lžičkou. Obědy a svačiny mi ale jí opravdu ze lžičky úplně bez problémů!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5429
23.8.10 21:30

Večer vypije kaši ze 190ml vody(jinou večeři nemá)není moc velký jedlík.Myslím že Tvůj malej toho spapkal určitě dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
23.8.10 22:55

když jsem dávala kaš,tak jí taky snědl asi těch 150-170 a ještě pak měl 100ml um.mlíka.a takhle jedl do nedávna a ted mu je 9 měasíců a sní 150ml jogurtu a do toho asi 70ml rozmix.ovoce a pak 150ml mlíka,někdy jen 100,podle toho jak je hladovej :-D a spí celou noc až do těch sedmi,půl osmý. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
24.8.10 08:32

Teda já zírám, kolik vám toho mimča zbaští. Můj je hotovej obřík, má v devíti a půl měs. skoro 11 kilo a skoro 80 cm, ale večer dá kaši „jen“ ze 150 ml vody a leckdy zbyteček nechá… zapije 30-50 ml čaje a spí. V noci 1× 150-170 ml mlíka.
K snídani 130 g jogurtu, podobné množství ovocné přesnídávky na svačinu, cca 190 g oběda (nechává zbytečky), odpo 150 g jogurtu (taky leckdy zbyteček :-) ). Přes den 400 ml čaje (slabšího granulovaného). Semtam má období, kdy začne jídla blinkat, resp. třeba vyhodí oběd, svačinu, kaši = snižuju množství a časem se pak vracíme na normál, až se zas uklidní. Ale víc nesní, resp. mu to stačí.
A přesto takhle děsně moc roste :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
24.8.10 08:42

Myslím, že snědl dost. A jinak já dávala kaši z lahve ještě kolem roka. Ikdyž už ostatní jídla jedla lžičkou a problém s tím nebyl. Večer byla na lžičku utahaná, nevrlá a moc by toho nesnědla. A kaši dávám po koupání, pak vyčistit zuby a jde rovnou do pelechu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí