Od kdy pomeranče
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
od kdy pomeranče
od kdy můžou děti pomeranče, mandarinky ananas a žlutý meloun? Malá na mě vždycky smutně kouká
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Pomeranč ?!
Dobrý den, tak jsem nááhodou našla tyto stránky..hledam nějaké recepty pro roční dítko..nějak ztrácím fantazii.. vařím mu zdravě, tak naše jídlo mu dávat ještě nechi. Jak jste psala o těch pomerančích..ja myslím, že záleží na tom, jestli nemá díte alergii na něco nebo tak.náš Máťa má atop.ekzem tak s citrusama opatrne.. ale pokud je ditko zdrave tak si myslim od roka a pul klido..nebo i drive..nedava se asi kvuli VIT C ..jinak zluty meloun a i cerveny uz jsem davala.. mějte se Lucka ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj, souhlasím, pokud nemá nějakou alergii, není důvod mu citrusy nedávat…meloun jsem dávala už od půl roka, v tom nevidím žádný problém, syn má atop. exém, takže citrusy jsem začala dávat až od dvou a půl a jen zřídka, ale dcerka je naprosto zdravá a citrusi jí od roka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Věkově bych řekla, že není problém už kolem 8. měsíce, velká otázka je, jestli na ně dítě nemá alergii, takže opatrně - dát kousek, sledovat, jestli se neobjeví reakce (červenání, pupínky) - během následujících dvou dnů, jestli v pohodě, můžete dávat bez obav.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mama mi vravela ze par kvapiek stavy na lyzicku, aby si mimino na ovocie zvyklo a nereagovalo alergicky. U nas to fungovalo, ale v celej sirokej rodine potravinovu alergiu nema nikto.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mama mi vravela ze par kvapiek stavy na lyzicku, aby si mimino na ovocie zvyklo a nereagovalo alergicky. U nas to fungovalo, ale v celej sirokej rodine potravinovu alergiu nema nikto.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jak pisou holky…mala mi uz vsechno tohle dlabe..chce ale prvne vyzkouset jestli se ti neosype
ale myslim ze problem byva jen s citrusama…meloun uz sem davala mezi prvnima prikrmama…neprijde mi nijak agresivni ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Obecně by se měly citrusy dávat až od roku. Raději bych opravdu do toho roku počkala, vždyť se dá dát dětem i jiné ovoce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak já ještě ty 2 měsíce raději počkám, melou už jsem jí dneska dala moc jí chutnal.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja som dala malej pomarancovu stavicku s piskotkami uz ako 6.5 mesacnej a v pohode ![]()
Ziadna alergia ani nic podobneho.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit