Od kdy piškoty?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Piškoty jsem dávala od 6 měsíců, do té doby bezlepkové. Moc Ondrovi chutnají.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vzhledem k tomu, že jsem do 6 měsíců jen kojila, tak jsem začala také v 6. měsíci a to byly boule za ušima ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já pootkala kámošku a ona říkala že její doktorka jí doporučila nasadit piškoty v půl roce aby si prý malí zvykal na lepek . Strašně se divila že já mu je nedávám. Tak nevim asi by mě to taky zajímalo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Piskoty jsme zkouseli, tak sni max 1 piškotu za tyden a ještě musí být v jogurtu jinak ani nahodou. Ale doporučuje se od pul roku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nepamatuji si to teda uplně přesně, ale myslím, že kolem toho půl roka je Verunka ochutnala poprvé ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já teda malé dávala od půl roku spíš křupky než piškoty, nelíbil se mi v nich ten cukr
Názory na lepek se taky pořád mění
Takže jsem na piškoty najela až tak od 9. měsíce, ale jen poskrovnu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Malá je jí asi tak 3 týdny, a utloukla by se po nich.
Taky dám max 2 - 3, víc ne, a hlavně ne večer, protože mám pocit, že je pak z toho sladkýho plná energie a následně k neuspání.
Jinak před tím rokem dostávala pohankové křupky a sem tam dětskou sušenku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já až od deseti měsíců, sem tam nějaký. Vadí mi, že jsou sladké. Na lepek přece může dávat rohlík ne? Nebo kaše s lepkem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky by mi vadil spíš než lepek - ten cukr. Dávám až poslední dobou, dcerce byl teď rok. A samotný je vůbec nechce, rozdrobím jí dva do misky a zaleju přesnídávkou, to je žrádýlko…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
klárce jsem je začala dávat až kolem roku. právě kvůli cukru. do té doby jsem jí dávala kukuřičné křupky a dětské sušenky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co se týče lepku, tak existují kaše s lepkem a mám pocit, že jsou od 6+ a souhlasim s rohlikem nebo chlebem, nam se po rohliku mačí bradička, to radši nepapame nebo chceme mama mličko.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,prosím vás od kterého měsíce můžu začít dávat piškoty?
Mám sice třetí dítko,ale už teda nevím kdy začít
Díky všem.