Při krmení má "záchvat"

6
22.8.10 12:58

Při krmení má "záchvat"

Ahojte maminky, prosím vás o názory a rady. Mojí Viktorce je za týden 5 měsíců. Od dokončeněho 3 měsíce je na UM Nutrilon 1…zatím neměla žádné závažnější problémy ohledně UM(jen jedno období ublinkávala větší množství mlíčka) nebo komplikace ohledně krmení…až dva týdny zpátky pila jako vždy mlíčko a zničeho nic se začala celá třepat, ručičkama, nožičkama, celým tělem..jako kdyby měla nějaká záchvat.A dnes se opakovalo naprosto to samé.Šíleně nás to s přítelem vyděsilo a děsí stále.Pozítří jdeme k MUDR a vše ji vysvětlíme. Ale ráda budu hlavně za vaše názory.Děkuji předem za nějaké příspěvky:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3321
22.8.10 13:04

Já bych asi nevydržela čekat ještě dva dny…máme dvě děti, tohle jsme nikdy nezažili, ale pokud bychod to zažili, asi bysme vzali dítko k dr. hned…v tomto ohledu jsme strašpytlík…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
22.8.10 13:14

Já jsem právě trošku váhala jelikož i naše MUDR je poněkud senilnější a vím častokrát víc věcí než ona…Jedině rovnou na pohotovost a to jsem taky váhala aby ze mě nedělali nějakou hysterku..Netuším co je pro ně vážný případ, kamarádce už se párkrát stalo, že ji zvýšeným hlasem slušně vysvětlili že je prostě hysterka a ať si zajde o den později ke svému dětskému lékaři…ale o tom nic to jsem se rozepsala o nepodstatné věci…Když měla Viki to třepání tak u toho už skoro spinkala,usínala s lahvičkou u pusy a jakoby se jí zdál třeba jen zlý sen…nevím…:((vyrazit hned nebo počkat dva dny… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3321
22.8.10 13:19

já raději dělám hloupou a histerku a mám jistotu, že je mimi o.k…nemusí to mít souvislost ani tak s mlíčkem, ale může to být projev něčeho jiného…já bych asi jela dřív, než za dva dny. Pokud mám senilní dr, tak jed spíš na tu pohotovost. Někdy pomůže i zavolat na 155( záchranka) a tam se přes telefon poradit, kam jet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
22.8.10 13:19

Já bych asi vyrazila hned a pokud budou mít páni doktoři nepříjemné poznámky, tak bych jim vysvětlila, že ne každý je vystudovanej doktor, aby poznal, co je normální a co ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
22.8.10 14:15

Zavolej na pohotovost a popiš jim to. My když se něco o víkendu nebo večer děje tak voláme a jsou vždy ochotní. Dobrej fígl ale je, nechat volat chlapa. Na chlapy jsou příjemnější a vše vysvětlí. Která žena by odolala vystrašenému tatínkovi :lol: Tak zavolejte a uvidíte. Buď vás uklidní, nebo řeknou ať pro sichr přijedete. Může to být prkotina, může to být třeba epilepsie. Náš malej když byl mimino, tak měl období, kdy najednou ztuhnul a pak se nadechl, jakoby se vynořoval zpod hladiny a tak to dělal několikrát za den. Vypadalo to strašidelně. Prohlídli ho a všechno bylo v pohodě a malýho to za pár měsíců přešlo. Přeju ať je taky všechno v pořádku a dej vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
22.8.10 15:53

ještě ten den bych jela do nemocnice. Ale chápu že máš pocit, že by na tebe koukali jak na vola. V ústí to mají taky v oblibě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
22.8.10 20:44

Tak s přítelem jedem zítra brzy ráno do nemocnice, už tam o nás ví a uvidíme jak to dopadne. Ale příjemná paní z pohotovosti nás uklidnila, řekla z čeho to může být a že stačí když zítra ráno dorazíme, tak se pak ozvu jak to dopadlo:)a děkuji:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1317
22.8.10 21:46
mamif píše:
Tak s přítelem jedem zítra brzy ráno do nemocnice, už tam o nás ví a uvidíme jak to dopadne. Ale příjemná paní z pohotovosti nás uklidnila, řekla z čeho to může být a že stačí když zítra ráno dorazíme, tak se pak ozvu jak to dopadlo:)a děkuji:)

Držim pěstičky, ať to nic vážného není :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
26.8.10 22:17

Ahoj my jsme měli se synem to samé. Začalo to kolem 6 měsíce a nejprve to bylo při jídle a po jídle nebo jak viděl, že se jde papat a pak už i kdykoliv, tak 20 denně to jsem už byla na vyvrácení, byli jsme posláni k neuroložce, a sledovat a natočit at to vidí, nepřestávalo to a tak jsme byli v nemocnici zjistili reflux, to už jsme věděli cca od 3 měsíců ale dali nám nějaky sirup a do 3 týdnů to bylo pryč, paní doktorka nám vysvětlila že ty štávičky se vracejí a může to vypadat jako nějaký záchvat ale dělá to ten reflux, malý teda neklepal ručičkama a nožičkama jen měl takový třes v obličeji neumím to popsat a i ted se mi stane že to někdy má tak 1× za 3 měsíce už nám bude rok. Ale spravilo se to :mrgreen: nechci tě strašit třeba to nic není držím palce a dej pak vědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí