Kolik a co pijí vaše děti?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
BohunkaP píše:AngelinaBalerina píše:Ty polévky, to je ale drobný omyl! To se týká pouze takových těch slaných polévek typu gulášovka a podobně, ty se samozřejmě nepočítají - polévky pro takto malé děti jsou ale většinou jen téměř nesolené zeleninové či masové vývary a ty lze za doplnění tekutin považovat…
jinak polévky a mléko není bráno jako tekutina! vím od kolegů, kteří se učili lymfatické masáže a v tom pitný režim, který je nejdůležitější součástí kurzu, kromě samotné masáže
já píšu co vím z odborné přednášky, přece mi nechceš říct, že pokud člověk nebude pít a sní větší množství takového vývaru, že doplnil tekutiny? Ano i tom je voda ale těžko tím nahradíš pití.. tahle diskuze mě zaujala právě z tohoto důvodu, protože jsme to dneska řešili ve škole.. ale je dost možné, že si takovou přednášku taky absolvovala a názor přednášejícího byl opačný ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Neabsolvovala jsem žádnou přednášku - a také nikde nepíšu, že „člověk nebude pít a plně to nahradí polévkou“… ![]()
Polévky, které vařím své tříleťačce, nejsou nic jiného než voda s vyvařenou zeleninou, v 80% případů neosolená (zatím mi jí i neslané, takže když to není i pro tatínka, nesolíme), okořeněná nějakou bylinkou, bez jíšky… Sní-li misku takové polévky k obědu, rozhodně tím do sebe část potřebných tekutin dostala…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
BohunkaP píše:
Neabsolvovala jsem žádnou přednášku - a také nikde nepíšu, že „člověk nebude pít a plně to nahradí polévkou“…
Polévky, které vařím své tříleťačce, nejsou nic jiného než voda s vyvařenou zeleninou, v 80% případů neosolená (zatím mi jí i neslané, takže když to není i pro tatínka, nesolíme), okořeněná nějakou bylinkou, bez jíšky… Sní-li misku takové polévky k obědu, rozhodně tím do sebe část potřebných tekutin dostala…
já se nehádám, jen píšu svůj názor a poznatky a tak jak píšu ve všech diskuzích, každý at si dělá co chce jak chce nikomu nic nenutím
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zde jsem našla většinu odpovědí:
http://www.maminkam.cz/…cu-a-batolat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit