Kolik a co pijí vaše děti?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
25.8.10 16:05
BohunkaP píše:
AngelinaBalerina píše:
jinak polévky a mléko není bráno jako tekutina! vím od kolegů, kteří se učili lymfatické masáže a v tom pitný režim, který je nejdůležitější součástí kurzu, kromě samotné masáže
Ty polévky, to je ale drobný omyl! To se týká pouze takových těch slaných polévek typu gulášovka a podobně, ty se samozřejmě nepočítají - polévky pro takto malé děti jsou ale většinou jen téměř nesolené zeleninové či masové vývary a ty lze za doplnění tekutin považovat…

já píšu co vím z odborné přednášky, přece mi nechceš říct, že pokud člověk nebude pít a sní větší množství takového vývaru, že doplnil tekutiny? Ano i tom je voda ale těžko tím nahradíš pití.. tahle diskuze mě zaujala právě z tohoto důvodu, protože jsme to dneska řešili ve škole.. ale je dost možné, že si takovou přednášku taky absolvovala a názor přednášejícího byl opačný :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21992
25.8.10 18:28

Neabsolvovala jsem žádnou přednášku - a také nikde nepíšu, že „člověk nebude pít a plně to nahradí polévkou“… :wink:
Polévky, které vařím své tříleťačce, nejsou nic jiného než voda s vyvařenou zeleninou, v 80% případů neosolená (zatím mi jí i neslané, takže když to není i pro tatínka, nesolíme), okořeněná nějakou bylinkou, bez jíšky… Sní-li misku takové polévky k obědu, rozhodně tím do sebe část potřebných tekutin dostala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.8.10 19:07
BohunkaP píše:
Neabsolvovala jsem žádnou přednášku - a také nikde nepíšu, že „člověk nebude pít a plně to nahradí polévkou“… :wink:
Polévky, které vařím své tříleťačce, nejsou nic jiného než voda s vyvařenou zeleninou, v 80% případů neosolená (zatím mi jí i neslané, takže když to není i pro tatínka, nesolíme), okořeněná nějakou bylinkou, bez jíšky… Sní-li misku takové polévky k obědu, rozhodně tím do sebe část potřebných tekutin dostala…

já se nehádám, jen píšu svůj názor a poznatky a tak jak píšu ve všech diskuzích, každý at si dělá co chce jak chce nikomu nic nenutím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
3.9.10 23:15

Zde jsem našla většinu odpovědí:
http://www.maminkam.cz/…cu-a-batolat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...