Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
To bude jistě polskej kočárek, jsou to fakt strašně těžké kočárky a bývají dost levné. I na aukru jsou tyhle typy za podobný peníz… Za mě bych ho fakt nechtěla, strašně špatně se ovládají a hlavně ta autosedačka, no nevím, v ní bych si neriskla vozit dítě
Ale zase maj fakt velkou ložnou plochu pro dítě… ![]()
Pěkný je,to jo
ale levný dle mého bude,že tyto kočárky se už moc nekupují (velké,těžké čtyřkolky).Určitě je to Polský kočárek na styl Taka.Já bych si ho určitě nekoupila ale mnoho mamin v nich odvozilo spousty dětí,tak proč ne.Pro toho co nemá moc financí,ideál
,navíc určitě výborný do sněhu a dítě v něm dlouho vydrží,pokud to teda vydrží kočár
autosedačku bych určitě nepoužila. ![]()
Ahooj
taky si ho chci koupit ale v jiné barvě a bez autosedačku tu mám chicco…:) … sestřenka má kočárek king ale to ej dost podobné a je prej sním spokojená
že je dost prostorný .Taky mám ještě čas do porodu
ale chci právě prostorný kočár s pevnými koly a vyměnovací korbou kdyby ste o nějakém věděli ? ![]()
Dobrý večer,
mám ještě hooodně času do porodu,ale chci se zeptat zda nemá někdo zkušenost s tímto kočárkem…
Už jsem slyšela názory že je docela těžký,ale jinak já nevídím nic co by na něm bylo špatné…
Důvod mé otázky je ten,že se mi zdá poněkud levný,na to že je design tak pěkný a je to nový kočárek…
Díky za rady