Kočárek ABC Design Viper 4S 2011

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2962
4.1.12 20:36

Kočárek ABC DESIGN VIPER 4S 2011

Ahojky co říkáte na tenhle kočárek http://zirafa-shop.cz/…iper-4s-2011, sedí mi všechny jeho vlasnosti, jen potřebuju ědět jestli je kazový, popřípadě poraďte jiný. děkuji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3138
4.1.12 20:39

ja mam teda viper 3s protoze vte dobe se jeste 4s nedelal a ndam na nej dopustit je uplne super!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
4.1.12 21:04

ahoj,mrkni na tu verzi 4s,ale 2012,je tam hezci sportak.je to nemecky kocarek,perfektni hodnoceni a absolutne bez reklamaci,jeho dalsi plus povazuji to,ze muzes koupit i autosedacky jine,kvalitni co prosly dtesty a v adac testu.Je treba koupit jen adaptery na uchyceni ke kocarku,cca 500kc.my koupili asedacku Cybex aton,levna a prosla v testech.nevyhody jsou vaha vazi cca o 2kila vic nez normal jine kocarky a sire zadnich kol,je trosku sirsi.zkousela jsem ho dve hodky a byl super.jsem pro koupi.jinak me ma prijit ted v lednu.je bezva do terenu i do mesta.N.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
4.1.12 21:06

Já mám přesně tento kočárek, používáme 5 měsíců, takže zatím jezdíme ještě s korbičkou. Kočárek jsem vybírala dlouho, zakládala jsem k němu i diskuzi. Můžu ho srovnat jen s kočárkem po prvním synovi (GT3), s ostatními nemám osobní zkušenost.
S kočárkem jsem zatím moc spokojená, jezdí se mi s ním dobře, lehce se ovládá, teleskopická tyč je užitečná, zatím žádná vada, kolečka nevržou. Kočár mě nejdřív hodně zaujal na internetu, pak jsem ho byla okouknout v obchodě a naživo se mi líbil ještě víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
4.1.12 21:11

Mame teda S3 2010, jezdime uz skoro rok a pul a naprosta spokojenost, jak s hlubokou korbou, tak se sportakem! Tereny zvlada paradne :potlesk: - zkouseno na polnich i lesnich cestach.
Jedine co, tak se neda uplne sundat potah kocarku na prani, cisteni. Nebo jsem blba a neprisla na to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2962
4.1.12 21:24

děkuji holky za příspěvky, hodně mě teda odrazuje váha zdá se mi to moc, můj hluboký kočárek váží 10kg a to se mi zdá super a mět jěště o 7kg víc tak nevím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
5.1.12 12:37

Ja tedy zkusenost s jinymi kocarky nemam, ale ten nas mi zas az tak tezky neprijde. Slozeny se sportovni nastavbou ho v pohode odnesu z prvniho patra dolu a na druhe ruce nesu Marecka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2962
5.1.12 13:19

dusičko a jak je kočárek velký dá se tam i třeba 1,5 starý chlapec s fusakem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2962
5.1.12 13:28

jo prosím a jde dát do úplného lehu? malý má půl roku a ještě nesedí sám a chci aby v kočárku spával je na to zvyklý .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
5.1.12 13:45

My jsme letosni zimu fusak moc nepouzili. Prislo mi dost teplo. Ale v listopadu v nem byl na spani venku a v pohode se vesel. Mara je narozeny na konci srpna a na roce mel 9,6kg a 77cm. A fusak Emitex.
A ano sportak jde do uplneho lehu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2962
5.1.12 15:45

děkuji za info ještě popřemýšlím který vyberu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
19.3.12 20:34

Ahoj holky, mám Viper 4S, teď jsem vyndala nánožník na sporťák, ale asi jsem úplný nemehlo, protože nevím, za co ho z boku připnout. :nevim: Můžete mi někdo poradit? Já ho dneska připla za ty držáky, které se mačkají, když chcete horní díl vyndat z konstrukce (snad je to k pochopení). Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
19.3.12 20:39

My mate teda S3, ale pripinam nanoznik k boudicce v miste, kde se nacvakava k sedacce. Snad je to pochopitelne :lol:
Kdyby ne, tak nafotim :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7768
20.3.12 14:54

Ahoj holky, taky přemýšlím nad verzí S4, ale nikde jsem nenašla, zda je kočárek odpružený :-( A kdyby nebyl, vadí to u kočárku moc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
20.3.12 15:41

Dusicka: díky moc za radu! Už jsem to tam měla, ale zdálo se mi to divné, ale tentokrát jsem se více snažila a asi to opravdu na toto místo patří! Ještě jednou díky.
P.S. popisek dobrý, pochopila jsem… :palec:

chcememimi: pokud myslíš, zdali jde s kočárkem houpat, tak to bohužel nejde. jinak za mě - toto u našeho výběru nehrálo roli, kočárek je super, velmi lehko a rychle složený ( :potlesk: ), rukojeť se dá velmi doře a snadno upravit do potřebné velikosti podle řidiče :lol: ,…a mohla bych pokračovat. Když malá potřebuje pohoupat, tak venku přejíždím přes nerovný terén.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí