Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s ABC Design Visper 4S?
Přidejte zkušenost s ABC Design Visper 4SJani511 píše:…díky za odpověď, je to mé první těhotenství, tak se raději ptám
Dusicka: díky moc za radu! Už jsem to tam měla, ale zdálo se mi to divné, ale tentokrát jsem se více snažila a asi to opravdu na toto místo patří! Ještě jednou díky.
P.S. popisek dobrý, pochopila jsem…chcememimi: pokud myslíš, zdali jde s kočárkem houpat, tak to bohužel nejde. jinak za mě - toto u našeho výběru nehrálo roli, kočárek je super, velmi lehko a rychle složený (
), rukojeť se dá velmi doře a snadno upravit do potřebné velikosti podle řidiče
,…a mohla bych pokračovat. Když malá potřebuje pohoupat, tak venku přejíždím přes nerovný terén.
Chcememimi, na nejake velke houpani to neni, ale zas je odpruzeny natolik, ze v terenu nijak extremne nedrnca. A ze jsme tech terenu projeli
Mame teda 3kolku a myslim, ze 4kolka na tom bude jeste o neco lip ![]()
dusicka.. píše:…díky moc za reakci
Chcememimi, na nejake velke houpani to neni, ale zas je odpruzeny natolik, ze v terenu nijak extremne nedrnca. A ze jsme tech terenu projeliMame teda 3kolku a myslim, ze 4kolka na tom bude jeste o neco lip
Zdravím všechny,
taky uvažuji o koupi tohoto kočáru, ale model 2012 a chtěla bych se zeptat jestli vám ta korbička nepřijde moc odkrytá, aby tam nefoukalo
)a ještě čekáme v srpnu, tak zda se nám mimi vejde do korbičky s fusakem ještě přes zimu…nevím jak je velká, uvádějí 77 cm, ale to je podle mě vnější, nemáte vnitřní rozměry? A ještě jeden možná blbý dotaz… jakou funkči mají vložné tašky, to je do sporťáku místo korbičky? Díky
)
@Lucka-zach , mame taky srpnatko (27.8) a pres zimu se do fusaku do kocarku vesel(mame Emitex). Delka korbicky (u matrace) je 74cm a sirka v nejuzsim miste 35cm.
Ze by byla korbicka moc odkryta, se mi nezdalo. Vetsinou, kdyz foukalo, tak i prselo nebo snezilo, takze plastenka to jistila
Jen doporucuju koupit jinou nez original ABC, to je takovy divny pytel ![]()
A ano, vlozna taska je misto hluboke korby, jen se vklada do sportovni nastavby kocarku. Aspon tak jsem to u vetsiny kocarku videla ![]()
Dobrý den,mám na Vás prosbu,vím,že je to poměrně starý příspěvek
…,ale:Mám teď kočárek 4tec-už po cizích 2dětech-měla jsem ho zprvu jen půjčený,dokud si nekoupím nový,ale po několika týdenním ježdění jsem zjistila,že ani jiný typ už nechci
Jsem s ním moc spokojená-hlavně designově(zatím tedy jen s korbou
),ale je tu problém
jeho letitost se vůbec nepodepsala na vzhledu,ale na té opotřebovanosti konstrukce a hlavně toho kloubu předních kol(a také:nevýhoda-neustálého zvedání při každém nájezdu na chodník!!!bydlíme ve městě)!!!
Zkrátka bych Vás moc chtěla poprosit,zda nevíte,kde se dají sehnat k tomuto kočárku jiná kolečka(zatáčecí?)???A která byste mi doporučila???Pač malé jsou 3měš.,tak počítám,že tento kočárek ještě uvozíme:)))A přijde mi zbytečné kupovat skoro ten samý a nový,pokud jdou sehnat náhradní(výměnné)díly???Moc nám to pomůže…moc děkuji za pomoc ![]()
Holky udělaly jste mi takovou radost,chci si koupit Viper 4s 2012.Trošku jsem váhala,skrz tu jeho váhu,ale po přečtení diskuzí se už nebudu koukat po jiném.Je moc pěkný a není to takový ten polskej tank.A prodloužili záruku,což jde vidět,že si ním jsou němčouři jistí
.Pro mě je důležitý,že jde sportovní korbička obouma směry.Piškotek vyleze na začátku listopadu, tak malá korbička mi vůbec nevadí ![]()
Ahoj holky, také uvažujeme o koupi ABD design 4S viper a díky za hodnocení. Hledali jsme kočár do města i do terénu s možností otočení sportovní verze po i proti směru jízdy a tento se mi líbíl ze všech nejvíc. Rozhodovala jsem se mezi patronem a abc, ale asi vyhraje abc ![]()
Ahoj holky, víte některá jaký je rozdíl mezi kolekcí 2011 a 2012, přijde mi to podle popisu stejné, akorát podle obrázků bych řekla že 2012 má menší stříšku u sporťáku. Jinak kočárek vyhrává na první čáře ![]()
@stepanka82 píše:
Ahoj holky, víte některá jaký je rozdíl mezi kolekcí 2011 a 2012, přijde mi to podle popisu stejné, akorát podle obrázků bych řekla že 2012 má menší stříšku u sporťáku. Jinak kočárek vyhrává na první čáře
Témeř žádný. Rozdíl není ani ve střeše, jen je sporťák 2012 focený bez tý odepnutelný části ![]()
Jediný na co jsem přišla je, že u nánožníku od korby není ta všitá síťka - mně to nevadilo. V zimě když jsem používala nánožník hmyz nebyl a teď v létě, když hmyz je, zase nepoužívam nánožník ![]()
ALLOWIK děkuju
tak kočárek už je vybraný
na mimíska už se nemůžeme dočkat ![]()
Taky o tomto kočárku přemýšlíme, jen to že není „houpací“ nás trochu odrazuje. Další volba je Hartan Topline S.
K Viper 4S dodávají při koupi origošku, pokud mám dobré informace.