Kočárek ABC Design Viper 4S 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7768
20.3.12 15:55
Jani511 píše:
Dusicka: díky moc za radu! Už jsem to tam měla, ale zdálo se mi to divné, ale tentokrát jsem se více snažila a asi to opravdu na toto místo patří! Ještě jednou díky.
P.S. popisek dobrý, pochopila jsem… :palec:chcememimi: pokud myslíš, zdali jde s kočárkem houpat, tak to bohužel nejde. jinak za mě - toto u našeho výběru nehrálo roli, kočárek je super, velmi lehko a rychle složený ( :potlesk: ), rukojeť se dá velmi doře a snadno upravit do potřebné velikosti podle řidiče :lol: ,…a mohla bych pokračovat. Když malá potřebuje pohoupat, tak venku přejíždím přes nerovný terén.
…díky za odpověď, je to mé první těhotenství, tak se raději ptám :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
20.3.12 17:27

Chcememimi, na nejake velke houpani to neni, ale zas je odpruzeny natolik, ze v terenu nijak extremne nedrnca. A ze jsme tech terenu projeli :-D Mame teda 3kolku a myslim, ze 4kolka na tom bude jeste o neco lip :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7768
20.3.12 17:29
dusicka.. píše:
Chcememimi, na nejake velke houpani to neni, ale zas je odpruzeny natolik, ze v terenu nijak extremne nedrnca. A ze jsme tech terenu projeli :-D Mame teda 3kolku a myslim, ze 4kolka na tom bude jeste o neco lip :-D
…díky moc za reakci :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
31.3.12 13:10

Zdravím všechny,
taky uvažuji o koupi tohoto kočáru, ale model 2012 a chtěla bych se zeptat jestli vám ta korbička nepřijde moc odkrytá, aby tam nefoukalo :o)a ještě čekáme v srpnu, tak zda se nám mimi vejde do korbičky s fusakem ještě přes zimu…nevím jak je velká, uvádějí 77 cm, ale to je podle mě vnější, nemáte vnitřní rozměry? A ještě jeden možná blbý dotaz… jakou funkči mají vložné tašky, to je do sporťáku místo korbičky? Díky :o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
31.3.12 13:28

@Lucka-zach , mame taky srpnatko (27.8) a pres zimu se do fusaku do kocarku vesel(mame Emitex). Delka korbicky (u matrace) je 74cm a sirka v nejuzsim miste 35cm.
Ze by byla korbicka moc odkryta, se mi nezdalo. Vetsinou, kdyz foukalo, tak i prselo nebo snezilo, takze plastenka to jistila :-D Jen doporucuju koupit jinou nez original ABC, to je takovy divny pytel :-(
A ano, vlozna taska je misto hluboke korby, jen se vklada do sportovni nastavby kocarku. Aspon tak jsem to u vetsiny kocarku videla :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
31.3.12 13:41

Super, moc děkuju :o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
30.4.12 01:36

Náhradní díly na abc-design 4tec kočárek...

Dobrý den,mám na Vás prosbu,vím,že je to poměrně starý příspěvek :oops: …,ale:Mám teď kočárek 4tec-už po cizích 2dětech-měla jsem ho zprvu jen půjčený,dokud si nekoupím nový,ale po několika týdenním ježdění jsem zjistila,že ani jiný typ už nechci :mrgreen: Jsem s ním moc spokojená-hlavně designově(zatím tedy jen s korbou :D ),ale je tu problém :x jeho letitost se vůbec nepodepsala na vzhledu,ale na té opotřebovanosti konstrukce a hlavně toho kloubu předních kol(a také:nevýhoda-neustálého zvedání při každém nájezdu na chodník!!!bydlíme ve městě)!!! :twisted: Zkrátka bych Vás moc chtěla poprosit,zda nevíte,kde se dají sehnat k tomuto kočárku jiná kolečka(zatáčecí?)???A která byste mi doporučila???Pač malé jsou 3měš.,tak počítám,že tento kočárek ještě uvozíme:)))A přijde mi zbytečné kupovat skoro ten samý a nový,pokud jdou sehnat náhradní(výměnné)díly???Moc nám to pomůže…moc děkuji za pomoc :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.6.12 20:34

Holky udělaly jste mi takovou radost,chci si koupit Viper 4s 2012.Trošku jsem váhala,skrz tu jeho váhu,ale po přečtení diskuzí se už nebudu koukat po jiném.Je moc pěkný a není to takový ten polskej tank.A prodloužili záruku,což jde vidět,že si ním jsou němčouři jistí :potlesk: .Pro mě je důležitý,že jde sportovní korbička obouma směry.Piškotek vyleze na začátku listopadu, tak malá korbička mi vůbec nevadí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Magdalenka3066
11.6.12 10:15

Ahoj holky, také uvažujeme o koupi ABD design 4S viper a díky za hodnocení. Hledali jsme kočár do města i do terénu s možností otočení sportovní verze po i proti směru jízdy a tento se mi líbíl ze všech nejvíc. Rozhodovala jsem se mezi patronem a abc, ale asi vyhraje abc :-)

• Citovat
  • Upravit
11.7.12 08:13

Ahoj holky, víte některá jaký je rozdíl mezi kolekcí 2011 a 2012, přijde mi to podle popisu stejné, akorát podle obrázků bych řekla že 2012 má menší stříšku u sporťáku. Jinak kočárek vyhrává na první čáře :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
allowik
11.7.12 10:14
@stepanka82 píše:
Ahoj holky, víte některá jaký je rozdíl mezi kolekcí 2011 a 2012, přijde mi to podle popisu stejné, akorát podle obrázků bych řekla že 2012 má menší stříšku u sporťáku. Jinak kočárek vyhrává na první čáře :dance:

Témeř žádný. Rozdíl není ani ve střeše, jen je sporťák 2012 focený bez tý odepnutelný části :palec:
Jediný na co jsem přišla je, že u nánožníku od korby není ta všitá síťka - mně to nevadilo. V zimě když jsem používala nánožník hmyz nebyl a teď v létě, když hmyz je, zase nepoužívam nánožník :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
12.7.12 08:12

ALLOWIK děkuju :) tak kočárek už je vybraný :lol: na mimíska už se nemůžeme dočkat :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
14.7.12 13:16

Taky o tomto kočárku přemýšlíme, jen to že není „houpací“ nás trochu odrazuje. Další volba je Hartan Topline S.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
allowik
15.7.12 14:55

Holky jakou máte pláštěnku na sporťák? Děkuju :kytka:

• Citovat
  • Upravit
67
15.7.12 20:10

K Viper 4S dodávají při koupi origošku, pokud mám dobré informace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí