Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s ABC Design Visper 4S?
Přidejte zkušenost s ABC Design Visper 4SAhoj maminky..
moc bych vás chtěla poprosit o rady ohledně tohoto kočárku..Přítel se do něho zamiloval při výběru
a je pravda že mě se také moc líbí.
Budeme jezdit po městě, ale i v přírodě, takže podvozek si myslím, je na to dělaný… Ale co mě zarazilo je ta malá korbička a u sporťáku jsou prý moc malá zádíčka… a nejde polohovat hluboká korba… čekáme miminko v půlce května, takže na zimu musím počítat s pořádným mimčem + fusak…a že je zatím ten náš kluk pěknej klacek
..takže škvrně to asi nebude..
Moc děkuji za rady a přeji hezký večer ![]()
![]()
Ahojky Kecalko,
my máme ABC viper 4S v hnědé barvě a jsme moc spokojení. Máme chlapečka rozeného 23.10.2012 a myslím si že hluboká korba nám vydrží tak do června. Maličký je dlouhý a hubený, ale zatím se nám tam vejde pěkně a na jaře ho začneme odvlékat. Kočárek se mi opravdu moc líbil, sporťák jsme ještě nepoužili, ale neřekla bych že je malý, chci v něm prcka vozit do příštího léta ![]()
Ale je fakt, že kdybych měla mít mimčo na léto, tak bych si vybrala asi jiný kočárek, počítej s tím, že ta korba ti vydrží tak do října, listopadu a pak už budeš muset dát sporťák ![]()
Přeji rychlý porod a hodně štěstí s mrňousem ![]()
@stepanka82
Moc děkuji..taky jsem si říkala…ještě to budeme muset probrat…je to boj s těmi kočárky ![]()
díky…měj se fajn..
Holky, majitelky abc, já mám taky dotaz..Co stálost barvy u tohoto černého kočárku, v obchodě mi říkali, že na 2012 byly reklamace ![]()
Jinak děkuji za veskrze kladné reakce, taky jsme si ho oba zamilovali..
@VeruskaM já mám červeno černý. Korba je jedna z největších u dvojkombinace. Rozložení trvá pár vteřin. Malá je narozená v půlce srpna, má 67 cm a ještě tam vleze i s fusakem. Za půl roku jsem nenašla nic co by mi vadilo. Je na něho tři roky záruka. Včera na procházce jsem jich potkala asi pět. Je vidět, že je v kurzu ![]()
@erla
no tak to jsem ráda, že slyším pozitivní zprávy
a co u sporťáku zádíčka, nejsou malá… já už se nemůžu dočkat až nějaký vybereme a budeme drandit ![]()
Kupovala jsi v obchodě nebo na netu? Já z toho netu nemám nějak dobrý pocit, pokud tedy nemají kamennou prodejnu někde poblíž a ne na druhém konci republiky
…
@VeruskaM Používáme zatím hlubokou korbu, ale když jsem měla rozdělaný sporťák tak se mi zdál dost velký. Kupovala jsem v obchodě. Původně jsem chtěla jiný, ale pán v obchodě mi ukázal tento a byla to láska na první pohled
. Navíc se mi líbí, že se dá krásně rozkládat, vzhledem k tomu, že jezdím s malou autem tak to mám raz dva rozložené. Díky adaptéru na to parádně pasuje i autosedačka. My máme cybex a taky spokojenost.Je to ale boj vybrat ten správný kočárek, že?
Jsem ráda, že už to máme za sebou. Jo a myslím, že v každém troch větším městě by ho mohli mít v obchodě.
@erla to my ho viděli na živo, ale to jsem si tolik nepřipouštěla, upozornila nás prodavačka a tak jsem se na to nějak zaměřila:(… neměla jsem ji poslouchat:D
Ahoj, co se týče hluboké korby, tak ač to tak nevypadá, je opravdu dost prostorná. Malá v ní odjezdila skoro do 9 měsíce - je narozená v červenci, takže přes zimu už nebyla žádné škvrně a v pohodě se vlezla. Tu korbu opticky zmenšuje to, že se zužuje směrem do nožiček, ale na délku je fakt prostorná, oproti jiným trojkombinacím.
Akorát teda sportovní sedačka, do které jsme přesídlily teď, mi přijde opravdu menší… Jak na šířku, tak na délku, není to nic moc… Myslím, že dvouleté dítě v zimě s fusakem a v kombinéze nemá šanci se tam vlézt. Možná to bude lepší, až bude jezdit v sedu, zatím sama nesedí, takže ji vozím úplně v lehu, ale i tak… ![]()
Holky, máte některá zkušenost s nějakou sluneční clonou nebo slunečníkem na sportovní korbu?
Ahoj holky, mam moznost koupit od pani tento kocarek kolekci 2012 a chci se zeptat jezdili jste s tim nekdo po kostkach? Skace tam mimco hodne v korbicce?