Komplexy z prsou - augmentace

Anonymní
1.8.22 18:02

Komplexy z prsou - augmentace

Ahoj holky, chci se zeptat, ty které mají, případně ty, které alespoň viděly/osahaly silikonová prsa, je zde reálná šance, že budou vypadat a působit jako přirozená? Zní to jako oxymoron, ale nikdy jsem s nimi nesetkala. Celý život mám opravdu velké komplexy ze svých prsou, již řadu let se s nimi učím žít a získat v tomhle ohledu sebevědomi, ale vzhledem k tomu, že jsem schopna chytnout doslova úzkost, když vidím slečnu s hezkýma prsama, tak jsem tento boj zřejmě vzdala a zvolím tuto variantu. Výhodou je dle mého to, že mám svůj základ, takže to nebudou silikony na ploché a drobné hrudi, které bijí do očí. Zároveň chci proporčně dle lékaře doporučenou velikosti, anatomický tvar a pokud to půjde, uložit tak, jak je to nejpřirozenější. NIcméně umělá prsa vícemeně vidím jen na soc. sitích a ačkoliv si ty holky vždy chváli, jak přirozeně vypadají, mě to tak opravdu nepřijde a vidím jen dva balonky na hrudi. Chci se proto zeptat, jestli někdo má zkušenost, že ty prsa vypadají opravdu přirozená a na dotek téměr nerozeznatelná, asi to není otázka mířena na ty, které holdují úpravám a mají možná jiné představy o přirozenosti než já :)) Dekuji!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
alliena
1.8.22 18:08

Ahoj, samozřejmě můžou vypadat naprosto přirozeně. Nesmíš to přehnat s velikostí. A tvar ideálně anatomický :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.8.22 18:15

Být tebou, zajdu si na konzultace na více klinikách a řkni jim svou představu. Dají ti vyzkoušet různé typy implantátů od různých výrobců, s různým povrchem, kulaté nebo anantomické a navrhnou, kolik ml.
Někdy by postačila jen samotná modelace bez augmentace.Ale to posoudí plastický chirurg. Někde si můžeš implantáty vyzkoušet ve speciální podprsence, jinde dělají vizualizace.
Hlavně si najdi recenze na šikovné operatéry. A na fb je skupina, najdeš tam i fotky holek, jak má která prsa udělaný a od koho. Někdy vypadají fakt, že by to nikdo nepoznal.
Já mám anatomitecké Polytech 275ml a vypadají přirozeně a dělají pěkný dekolt.

• Citovat
  • Upravit
35329
1.8.22 20:41

Za me? Jako prirozrna vypadaji spis vyjimecne. Nejlepe u zen, kterym treba po kojeni povolila a implantat je jen vhodne vyplnil. Vetsina zen ( nebo chirurgu?) to prezene s velikosti. Mozna kdyby bylo vice plastickych chirurgu-zen, bylo by to lepsi. Obvykle poznam implantaty u zeny uz ve dverich a s jistotou, kdyz si lehne. A to si nektere z nich jiste mysli, ze to neni videt… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
1.8.22 20:43

No asi ale pak mít silikony celý život, protože až je vyndáš, budou prsa škaredá ještě víc. Pokud to jde, nechala bych si svoje a např. zvolila push-upku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová