Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím,
jsem teď asi týden do výplaty v krizi, je tu někdo z Prahy, kdo by měl možnost vypomoct s potravinami? Ideálně nějaké maso, mohu nabídnout na výměnu krabici kočičích kapes Calibra a nový sprchový gel od Nivea.
@Vlcimlha píše:
Zdravím,
jsem teď asi týden do výplaty v krizi, je tu někdo z Prahy, kdo by měl možnost vypomoct s potravinami? Ideálně nějaké maso, mohu nabídnout na výměnu krabici kočičích kapes Calibra a nový sprchový gel od Nivea.
@Vlcimlha píše:
@pikola ani děti, ani chlapa
Vezmi si zálohu na mzdu a nebo si najdi na víkend brigádu kde ti dají peníze na ruku.
Příspěvek upraven 01.08.22 v 09:13
Na rohlik.cz funguje bezhotovostni platba pres twisto, nakoupis a pokud zaplatis do ctrnacti dnu, je to bezurocne.
@Takco vydržím, jen mě to napadlo, kdyby měl někdo navíc v mrazáku, například
@JancaS84 kdybych si v práci mohla vzít zálohu, tak sem nepíšu.
V Praze bude nějaká potravinová banka. Tak se zajdi zeptat tam, jestli můžeš něco získat. Doma nemáš žádné základní suroviny? A vařit úplně obyčejné jídla. Místo masa si udělej luštěninové karbanátky.
@Kelsey Do Prahy zaváží potraviny i Potravinová banka, která má svůj systém. Nutné je ale doporučení od sociálního kurátora (pracovníka), které budete mít s sebou.
Toto je přepis odpovědi emailu, na mě se tak pomoc nevztahuje, nejsem bez příjmová, protože mi peníze přijdou, potvrzení od kurátora tedy nemám. Kontaktovala jsem poradnu charity Praha.
Testoviny s kecupem no. Za mladá sem taky musela umět vyzit s málem. Ale škemrat na emiminu by me nenapadlo.
Co zkusit nějakou swapovaci skupinu na Facebooku? Určitě v Praze nějaká bude. U nás funguje celkem dobře
.
@heluska1992 skemrat? Já myslím, že do takové situace se dostane někdy víc lidí, já za to nabízím něco na výměnu a před dvěma lety jsem jedné mamince darovala asi 15 sprchových gelů a šamponu, co jsem měla po dovozu z Německa, protože jsem se neměla problém podělit, tak stejně když jsem měla peněz víc, příspěvek na útulek, dvema vybraným prodejcům Nového prostoru… Asi lepší nereagovat, než urážet…
@Vlcimlha píše:
@heluska1992 skemrat? Já myslím, že do takové situace se dostane někdy víc lidí, já za to nabízím něco na výměnu a před dvěma lety jsem jedné mamince darovala asi 15 sprchových gelů a šamponu, co jsem měla po dovozu z Německa, protože jsem se neměla problém podělit, tak stejně když jsem měla peněz víc, příspěvek na útulek, dvema vybraným prodejcům Nového prostoru… Asi lepší nereagovat, než urážet…
Tak co zkusit něco prodat nebo dát do zastavárny na ten týden, dva?
jít o víkendu na doplňování zboží, nebo někam, kde ti dají peníze na ruku?