Komplikace po revizi

193
9.8.11 20:24

Komplikace po revizi

včera jsem byla na revizi :nevim: . Dělám si starosti, jako mohou nastat komplikace. Když jsem pročítala v nemocnici ty papíry, tak mne doslova vyděsila embolka. Setkal jste se někdo s tímto po revizi, nebo je to jen má zbytečná starost? Děkuji za Vaše názory a rady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5911
9.8.11 20:29

Nechci tě děsit, ale jelikož mám po revizi pořád potíže, pročetla jsem hromadu věcí na netu a je to stejné jako po každém větším zákroku. Nemůžeš vědět, co tě čeká :nevim:
ale většinou je to v pohodě a embolka asi opravdu máááálo kdy :think:
držím palce, ať jsi fit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
9.8.11 20:32

Děkuji, prozatím krom jemného pobolívání podbřišku si nemohu na nic stěžovat :o( .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7499
9.8.11 22:20

Embolie se uvádí především kvůli souvislosti s narkozou,v určitých případech se to stát může,ale spíš pokud je pacient nějakým způsobem oslabený(nemoc,stáří,…),nemocnice to do informovaného souhlasu dávají preventivně,kdyby náhodou se něco stalo.Pracuju na gyn,ojediněle se komplikace po revizi objevily,ale spíš jako záněty dělohy,většinou si za to ty pacientky ještě mohly sami,takže když budeš dodržovat zásady šestinedělí,tzn.nekoupat se,nepoužívat tampony,žádný sex a hlavně dát pozor na prochladnutí,nesedat na nic studeného,tak by se nic stát nemělo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
9.8.11 22:32

Děkuji Ti za uklidnění !!! :palec: . Jen mám ještě jeden dotaz, dnes mi dcerka vypustila psa a musela jsem za ním utíkat cca 500 m, abych ho chytla a nikomu neublížil, vím, že nemá být fyzická námaha, ale snad jsem si tím nemohla ublížit že? Moc Ti děkuji za uklidnění z odborného pracoviště :-D Aspoň to mi trošku rozehnalo ten smutek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7499
9.8.11 22:38

Neboj,to bude dobrý,akorát možná ještě pár dnů nezvedat těžký věci,aby se to nerozkrvácelo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Carrie243
22.7.13 19:44

Nebudu zakládat nové téma, nevím zda si to tu někdo přečte, ale zkrátím to - jsem po revizi, krvácení bylo do 3 dnů pryč, občas pobolívá, ale mám výtok což bych řekla, že je taky normální, jenže ono to dost zapáchá… Přitom hygienu dodržuji, v tomhle horku se sprchuju i několikrát za den, nekoupu se, nastydnout sem nemohla, dodržuji i půst.. Nechci hned plašit a běžet na gyndu..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty