Revize dělohy - Brno a okolí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
8.8.11 10:25

Revize dělohy Brno a okolí

Ahoj, dnes, v desátém týdnu, mi bohužel bylo sděleno, že dítě je bez srdeční akce. :cry: Ve středu mám jít ještě na kontrolu, ihned poté půjdu na revizi. Máte prosím někdo z Brna nebo okolí zkušenost s konkrétní nemocnicí/soukromou praxí? Dělají někde revizi ambulantně? Děkuji moc za informaci.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2139
8.8.11 10:39

Ahoj, osobní zkušenost nemám, ale kamarádka byla před dvěma měsíci v gyn.centru na Orlí, kvůli stejnému problému. Byla jsem ji tam vyprovodit, je to tam hezky zařízené, ale dál, než ke dveřím sálu jsem nesměla. Byla objednaná na někdy dopoledne, už přesně nevím čas a ve dvě mi psala, že už je doma.
Přeju hodně sil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20507
8.8.11 11:08

ahoj ja byla take na revizi zamkly tehu ve 12 t.t. :cry: mrzi me co se stalo :hug: ja nastoupila 1 den kole 12 udelali revizi ale domu jsem sla az nasledujici den rano :cry: hodně sil přeji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.8.11 11:17
petullle píše:
ahoj ja byla take na revizi zamkly tehu ve 12 t.t. :cry: mrzi me co se stalo :hug: ja nastoupila 1 den kole 12 udelali revizi ale domu jsem sla az nasledujici den rano :cry: hodně sil přeji :hug:

Petulle, v které nemocnici jsi byla? Pořád zvažuji, zda jít do státní nebo soukromé nemocnice. No, zřejmě asi zkusím Bohunice. :cry:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.8.11 11:50

Ahoj, mrzí mě, co se Ti stalo. :-( Sama jsem to absolvovala před měsícem, takže tuším, čím si teď procházíš… Byla jsem už ve 12. tt, když zjistili, že miminku přestalo být srdíčko (v 10 tt bylo vše ještě ok :-() a na revizi jsem byla v Sanatoriu Helios. Všichni tam byli milí, příjemní a péče byla výborná. Zákrok provedli ambulantně (v 8 ráno jsem nastoupila a v 11 už si mě mohl přítel vyzvednout a odvézt domů). Přeji hodně sil a věz, že bude líp… Po měsíci už jsem fyzicky ok, psychika už se taky začíná dávat do pořádku a s přítelem začínáme pomalu plánovat dovolenou a nové pokusy. :-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.8.11 13:02
Anonymní píše:
Ahoj, mrzí mě, co se Ti stalo. :-( Sama jsem to absolvovala před měsícem, takže tuším, čím si teď procházíš… Byla jsem už ve 12. tt, když zjistili, že miminku přestalo být srdíčko (v 10 tt bylo vše ještě ok :-() a na revizi jsem byla v Sanatoriu Helios. Všichni tam byli milí, příjemní a péče byla výborná. Zákrok provedli ambulantně (v 8 ráno jsem nastoupila a v 11 už si mě mohl přítel vyzvednout a odvézt domů). Přeji hodně sil a věz, že bude líp… Po měsíci už jsem fyzicky ok, psychika už se taky začíná dávat do pořádku a s přítelem začínáme pomalu plánovat dovolenou a nové pokusy. :-)

Děkuji za informaci a přeji hodně štěstí a navrácení z dovolené ne jen ve dvou :palec:

• Citovat
  • Upravit
20507
8.8.11 13:26

byla jsem v novém jičíně ale ted bydlím u brna a volila bych bohunice :-( ja si nejak nemohla vybirta byla jsem tam proste poslana a smitec :nevim:

Anonymní píše:
petullle píše:
ahoj ja byla take na revizi zamkly tehu ve 12 t.t. :cry: mrzi me co se stalo :hug: ja nastoupila 1 den kole 12 udelali revizi ale domu jsem sla az nasledujici den rano :cry: hodně sil přeji :hug:
Petulle, v které nemocnici jsi byla? Pořád zvažuji, zda jít do státní nebo soukromé nemocnice. No, zřejmě asi zkusím Bohunice. :cry:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.8.11 22:35

AHoj

Já byla na revizi v Reprofitu… pěju jen chválu. Nikde nepláče novorozeně. Na pokoj můžeš dojít s přítelem nebo manželem. Za 10 min. bylo po všem a za hoďku jsme šli domů. Do Bohunic nikdy. Nechaj si tě tem alespoň několik hodin a vedle pláče miminko… a to jsem byla zaměstnanec!!!! Tak nevím jak by se chovali k někomu cizímu! SUper akce do konce života nezapomenu!!!!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.8.11 23:08
Anonymní píše:
AHojJá byla na revizi v Reprofitu… pěju jen chválu. Nikde nepláče novorozeně. Na pokoj můžeš dojít s přítelem nebo manželem. Za 10 min. bylo po všem a za hoďku jsme šli domů. Do Bohunic nikdy. Nechaj si tě tem alespoň několik hodin a vedle pláče miminko… a to jsem byla zaměstnanec!!!! Tak nevím jak by se chovali k někomu cizímu! SUper akce do konce života nezapomenu!!!!

Ahoj, děkuji za příspěvek. Jak dlouho dopředu jsi se musela objednávat? Z toho, co popisuješ, mám právě strach.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.8.11 06:55

Jinak děkuji všem za reakci a hlavně všem přeji, aby se od toho hrozného zážitku oprostily. Doufám, že se mi to také podaří. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
7615
9.8.11 12:09

No je pravda, že jsem se dostala přes známou ale určo si tam zkus zavolat… třeba to klapne. Víš co, jsi za 5 min. hotová a oni mají vyděláno. Taky dávají nějakou šetrnější narkozu, pokud nejsi u vzp a nevím, s kým ještě mají smlouvu, tak si 1000 korun doplatíš. Číslo mají normálka na jejich vebovkách. Zavolaj si tam a jde přece o tebe… fakt doporučuji. Myslím, že se žádankou ti to tam udělají normálně.

www.reprofit.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Limonada1
9.8.11 12:33

Ahoj Anonymní..
Já byla na revizi taky na Orlí, jak už tu někdo psal a bylo to tam opravdu velmi příjemné (teda vzhledem k tý blbý situaci, myslím) Objednala jsem se hned cestou od mýho Dr., který zjistil ZT a vypsal mi tam žádanku. Vzali mně za dva dny poté. Nástup v 9 ráno hlady, narkoza jen asi 15 minut.. a kolem poledne už mně pouštěli s doprovodem domů. Pokojíčky malé, ale moc hezké, zdravotní personál příjemný, měla jsem vlastní košili a pak i vložky na cestu domů, ale ani jsem moc nekrvácela, takže za mně fakt OK.
Držím palce, ať to zvládneš a brzy se dáš dohromady na další snažení

• Citovat
  • Upravit
Limonada1
9.8.11 12:34

jo a nic jsem neplatila, jen nějakých těch 30kč..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.8.11 13:01
Limonada1 píše:
Ahoj Anonymní..
Já byla na revizi taky na Orlí, jak už tu někdo psal a bylo to tam opravdu velmi příjemné (teda vzhledem k tý blbý situaci, myslím) Objednala jsem se hned cestou od mýho Dr., který zjistil ZT a vypsal mi tam žádanku. Vzali mně za dva dny poté. Nástup v 9 ráno hlady, narkoza jen asi 15 minut.. a kolem poledne už mně pouštěli s doprovodem domů. Pokojíčky malé, ale moc hezké, zdravotní personál příjemný, měla jsem vlastní košili a pak i vložky na cestu domů, ale ani jsem moc nekrvácela, takže za mně fakt OK.
Držím palce, ať to zvládneš a brzy se dáš dohromady na další snažení

Děkuji mockrát za informaci, na Orlí jsem teď volala, veliká vstřícnost, mají sice ve čtvrtek plno, ale jsou ochotni mne vzít i před začátkem jejich pracovní doby hned ráno. Zítra jdu za svým lékařem s tím, že mu toto zařízení navrhnu, pokud pro mne nebude mít jinou rozumnou alternativu hned na středu (jak jsem zjišťovala, má možná možnost někde smluvně provádět zákroky sám), zavolám si tam hned po návštěvě a potvrdíme si ten čtvrtek.

Teď už se jen modlím, ať je to za mnou a mám duševně alespoň trošku klid :cry: . Nejsem proti státním nemocnicím/porodnicím, právě naopak, ale být někde zavřená na pokoji s někým cizím a nedejbože poslouchát pláč miminek, je to poslední, co moje psychika teď potřebuje.

• Citovat
  • Upravit
20507
9.8.11 13:26

to máš pravdu já byla na pokoji kde byly všude samé miminka celou dobu jsem jenom plakala a plakala a ještě tam byly protivné sestry které se na mě ze začátku dívali že na potrat jdu sama a potom se strašně divili proč pořád pláču :cry: nedokázala jsem jim ani odpovědět :pocitac:

přeji hodně sil :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty