Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
to máš pravdu já byla na pokoji kde byly všude samé miminka celou dobu jsem jenom plakala a plakala a ještě tam byly protivné sestry které se na mě ze začátku dívali že na potrat jdu sama a potom se strašně divili proč pořád pláču
nedokázala jsem jim ani odpovědět ![]()
přeji hodně sil ![]()
petullle píše:
to máš pravdu já byla na pokoji kde byly všude samé miminka celou dobu jsem jenom plakala a plakala a ještě tam byly protivné sestry které se na mě ze začátku dívali že na potrat jdu sama a potom se strašně divili proč pořád pláčunedokázala jsem jim ani odpovědět
přeji hodně sil
To mě strašně mrzí
, někdy člověk narazí na velké nepochopení u lékařského personálu, zvlášť v tak citlivých případech je to k nevíře
. Nemohu dopustit na pohotovost v Bohunicích, kde jsem byla o víkendu v noci se silným krvácením. Setkala jsem se s velice empatickým chováním jak lékaře, tak sestřičky. Lékaři a sestry na gynekologii a porodním by měli mít pro pacientky obrovské pochopení a soucit. Ne každá, která jde na revizi, tak činí dobrovolně. A pro ty z nás, které jsou k tomu osudem donuceny, je to i bez necitlivého přístupu trauma a bolest.
Orlí je taky super volba… byla jsem tam taky kouknout…
už jsem toho prošla v Brně!!!! Jo už ať je to za tebou. Pevné nervy!!!
Scharlota píše:
Orlí je taky super volba… byla jsem tam taky kouknout…už jsem toho prošla v Brně!!!! Jo už ať je to za tebou. Pevné nervy!!!
Děkuji za podporu. Začala jsem zase krvácet, doufám, že to do toho čtvrtka vydrží a nebude z toho nějaká haló akce pohotovost Obilňák či Bohunice. ![]()
Pokud krvácíš… mohlo by to odkrvácet a odejít samo. To už by jsi ani na revizi nemusela. Já už mám za sebou asi 5 potratů
tak toho vím už celkem dost. Nemusí se pak dávat pauza na snažení. No uvidíš!!!!
Anonymní píše:
Pokud krvácíš… mohlo by to odkrvácet a odejít samo. To už by jsi ani na revizi nemusela. Já už mám za sebou asi 5 potratůtak toho vím už celkem dost. Nemusí se pak dávat pauza na snažení. No uvidíš!!!!
To je drsné, 5 potratů, to mě strašně mrzí
![]()
Snad to někomu v budoucnu pomůže v rozhodování, proto připojím malé shrnutí průběhu revize na Orlí. Přišla jsem v 9:30 hodin, ihned jsem byla uvedena na pokojík, byl pro dvě osoby, součástí je toaleta a sprcha. Vyplnila jsem osobní anamnézu, podklady pro anestezioložku, platil se pouze regulační poplatek. Na sál dojdete samy, ve vlastní noční košili, po výkonu z něj opět jdete samy (samozřejmě s dvojitým doprovodem) na pokojík. Na sál jsem šla cca v 10:15. Půl hodiny po výkonu jsem musela ležet. Za cca hodinu a čtvrt po zákroku jsem odcházela v doprovodu manžela domů. Prostředí intimní, důstojné, personál profesionální a velmi milý.
Holky, co jste byly na revizi na orli, posilali pak zarodek na histologii a delaly vam po operaci kontrolni utz?
@Limonada1 píše:
Ahoj Anonymní..
Já byla na revizi taky na Orlí, jak už tu někdo psal a bylo to tam opravdu velmi příjemné (teda vzhledem k tý blbý situaci, myslím) Objednala jsem se hned cestou od mýho Dr., který zjistil ZT a vypsal mi tam žádanku. Vzali mně za dva dny poté. Nástup v 9 ráno hlady, narkoza jen asi 15 minut.. a kolem poledne už mně pouštěli s doprovodem domů. Pokojíčky malé, ale moc hezké, zdravotní personál příjemný, měla jsem vlastní košili a pak i vložky na cestu domů, ale ani jsem moc nekrvácela, takže za mně fakt OK.
Držím palce, ať to zvládneš a brzy se dáš dohromady na další snažení
Ahoj, muzu se zeptat, delali ti porevizi kontrolni utz a posilali zarodek na histologicke vysetreni? Dekuju moc
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.