Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Je to nedávno co jsem našla na testu //, příznaky jsem cítila ale jen v době kdy jsem měla dostat ms, ted jsem v cca 6,5 týdnu od poslední ms ale mám pocit, že to nedopadlo. Ještě jsem nebyla u dr. ale včera jsem začala trošku špinit (jen tak na toaletní papír) a dál nic, ale dnes když jsem se byla sprchovat něco tmavého, poměrně velkého kulatého ze mě vypadlo, nestihla jsem se podívat co to bylo ale něco jako velká koule sražené tmavé krve
bojím se, tak nevím jestli mám jít večer na pohotovost nebo počkat do rána, budu si muset najít dr - stěhovala jsem se. Jinak vůbec žádné jiné příznaky, nekrvácím.....Co si o tom myslíte?
Taky bych radši jela na pohotovost, ať pak nemáš špatný svědomí, že jsi něco zanedbala ![]()
Určitě bych jela na pohotovost. Já jsem měla to stejné a teď mám 8 měsíčního chlapečka, takže potrat to nemusí být, ale jeď ať něco nezanedbáš. Hodně štěstí ![]()
Uff děkuju za odpovědi, na pohotovosti jsou jak jsem zjistila od 18h, tak snad to bude dobré, vážně z toho nemám dobrý pocit
kdo ví co to bylo…
Tužtičko…to že nekrvácíš,je dobré.....asi to byl nějaký kus staré sliznice…
Ale pro svůj klid si na pohotovost zajdi
Já teda u potratu špinila a pak krvácela fest…
Jeď na gynekologii do nemocnice, tam oštřují akutní případy… Předpokládám, že to takhle funguje všude, u nás ano.
Taky bych jela na gynekologii do nemocnice. Na pohotovosti by ti stejně neporadili.
Raděj jeď hned, pro svůj klid. Držím palce a napiš jak si dopadla ![]()
Já bych nejela nikam… Nechtělo by se mi x hodin někde čekat a pak se ukazovat někomu cizímu…
Pokud už jsi potratila, tak se stejně nic nezachrání, ani probíhající potrat se zastavit nedá. Pravděpodobně to ale zárodek nebyl, jen stará sliznice. Zašla bych zítra ke svému gyndr.
AnastazieB píše:
Já bych nejela nikam… Nechtělo by se mi x hodin někde čekat a pak se ukazovat někomu cizímu…Pokud už jsi potratila, tak se stejně nic nezachrání, ani probíhající potrat se zastavit nedá. Pravděpodobně to ale zárodek nebyl, jen stará sliznice. Zašla bych zítra ke svému gyndr.
Tak tohle bych já nedokázala … strachy a nervozitou bych asi umřela ![]()
já jsem toto zažila a nejela jsem nikam, právě pro to ponížení, čekání a tak, stejně by s tím nic neudělali
samozřejmě, kdybych měla nějaké obtíže, tak to řeším
pak jsem šla za dva dny na gyndu, ta mne jen prohlédla, jestli vše odešlo…
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.