Komplikace, pomůže mi někdo rozluštit?

637
20.12.12 14:40

Komplikace pomůže mi někdo rozluštit?

Zdravím vás,

předchvíly jsem přišla od lékaře celá vystrašená, jelikož mi řekl že to vipadá na předčasný porod a že můžu každým dnem porodit :-( jsem ve 30 týdnu. Napsal mi magnezko 2× ráno 2× odpoledne a 2X večerer stím že mohu jen na wc a zpět do těhotenské průkazky mi napsal věci kterým nerozumím pomůže mi někdo objasnit jak moc je to vážné? řekl mi že nemohu ani jít nic koupit na vánoce :-( Děkuju moc :srdce:

PPH prim.mn.VP placenta na PS kom. št
BPD 77 HC 268 AC 244 FL 57 EWF 1430g hrubá sonoanatomia se jeví bpn hebd 30 PPH dfr.jj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
637
20.12.12 14:43

Zapoměla jsem napsat že jsem mu jen řekla že mě bolí v podbřišku a to docela dost :zed: myslela jsem že je to tím že mi roste břicho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.12.12 14:47

Tak je co přečtu já že jsi 30tt plod váží 1430g a bpn je bez patologického nálezu takže plod je ok

• Citovat
  • Upravit
637
20.12.12 14:52

Plod je v pořádku to ano :-) děkuju moc za odpověd ale proč se píše mangezium? bojím se předčasného porodu a tím mi doktor hrozí že pokud začnou bolesti sílit mam jet do nemmocnice navíc jsem 11 měsícu po konizaci děložního čípku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.12.12 14:54

Magnezium se dává při křečích a stahu svalstva tak proto ti ho dává hold dodržuj ten klid na lůžku nechej se obskakovat a odpočívej začala bych brát i nějaké vitamínkyaby mimi trochu vyrostlo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1219
20.12.12 14:57

Pokud chceš mít opravdu ještě jistotu co a jak zavolej do ordinace s tím at ti to vše znovu vysvětlí že jsi třeba rozrušením už moc nepamatuješ co říkal a tak určitě ti tvé otázky zodpoví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
20.12.12 14:57

V tehotenstvi se predepisuje magnesium snad na vsechny bolesti apod. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21617
20.12.12 15:04

Magnesium je proti bolestem a řečím. poslouchej doktora, lehni na gauč a choď jen na záchod. Holt se budou starat jiní. Kdyby to bylo hodně špatné, poslal by tě rovnou do nemocnice. mysli pozitivně a prckovi vysvětli, že má času dost ;-) uvidíš, že to vše bude OK. a proč by ses měla honit s nákupy? nestresuj a těš se na prcka. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.12.12 15:08

Ach jo, pořád něco někde a ten strach o mimíska. Já teď taky přišla od doktora, kam se šla s banálními pupínky v dekoltu, verdikt zněl začínající těhotenská cukrovka :(. Přeji ať je vše v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
20.12.12 15:45

Neboj, dodržuj ten klid, já dostala po hospitalizaci v 31tt v porodnici (podezření, že odtéká voda - nepotvrdilo se) 8 tbl. magnesia denně a to mi nic není - žádné křeče, bolesti, prostě nic, klid mít nemusím - díkybohu, mám doba dvouletou dceru, ale šetřím se víc než předtím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
20.12.12 15:53

Magnezium se předepisuje například proti aktivitě dělohy - aby jsi nezačla mít kontrakce. Mně ho napsal v 18.týdnu po amniocentéze a brala jsem ho až do konce těhotenství. Jenže v 38.týdnu jsem se na to vyprdla, jsem taky chtěla porodit, že jo a ne nosit břicho do Vánoc. (Rodila jsem 39+5) Aspon tak to bylo u mě. Je i na křeče v nohou třeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
20.12.12 16:03

Děkuju Vám všem :-) to víte mám strach o mimíska a na nějaký vánoce prdim hold si je užijem příští rok ve třech :-) zatím mám bolestivé stahy říkal mi bratr že to mám kontrolovat podle času a jak mi praskne plodovka že mám volat do nemocnice :-) tak určitě vám dam vědět dneska se opravdu citím divně a malá kope jako o závod :-) :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
20.12.12 16:04

@lloren hlavně se nenervuj a snaž se být v klidu, doktoři mnohdy plaší a straší, ale kdyby to bylo tak zlý, pošle tě hned do nemocnice! já ležela od 22. týdne až do porodu doma, protože mě taky strašili a plašili, rodila jsem nakonec až v 38. týdnu :palec: drž se a neboj, vše bude dobré, chce to jen čistou mysl, optimismus a hodně moc odpočívat :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
20.12.12 16:05

Já taky brala 2× denně magnézko, měla jsem zkrácený čípek a otevírala se…dnes jsem ve 37tt a už bych ráda porodila :-D…takže bud v klidu, ber magnézko, odpočívej a bude to ok…a kdyby to bylo tak hrozné, tak tě lékař stopro nažene do špitálu, takže klid :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
20.12.12 16:18

:potlesk: děkuju moc strašně moc mi tu pomáháte. No doktor se rozhodoval zda mě rovnou neposlat ale přemluvila sem ho :think: že budu v klidu a doma a mám moc hodného přítele který je ted doma semnou a nenechá mě nic dělat :-) no magnézko tedy 6 x za den jak mi to naordinoval.

MLD20- nojá mám právě to samé po té konizaci mám moc krátký čípek a říkal doktor že se otevírám tak proto možná plaší :-) myslela jsem že sem nastydlá jelikož chodím jěště častěji čůrat a mám takové jako tlačení při čůrání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí