Přítel mi hnusně vynadal, nevolnosti

Anonymní
19.12.12 21:09

Pritel mi hnusne vynadal

Zdravim :,( prave se snazim uklidnit po tom, co mi rekl muj pritel. Jsem tehotna a mam hrozny problemy s nevolnostma, vsechno co snim vetsinou vyzvracim, nekdy se mi hrozne mota hlava ze mam pocit ze omdlim, porad je mi spatne od zaludku, byla jsem kvuli tomu i v nemocnici na kapackach a pred par dny jsem se vratila. Partner mi hodne pomahal s malou, vari a nakupuje, ale vzdycky kdyz pro me neco udela tak mi to pak vycita :,( ted nastala situace ze jsem zvracela v posteli do kyblu (nekdy si radsi davam k posteli kybl kdybych to nestihla na zachod nebo tak) poprosila jsem partnera at mi poda tricko ze skrine, protoze jsem lezela v posteli naha, bydlime v prizemi a me je neprijemne tu chodit naha protoze mam strach ze me nekdo uvidi (nejakou dobu dokonce po okoli chodil uchylak a masturboval u oken)No takze jsem mu rekla at mi prosim poda tricko at muzu jit vylit to blinkani, nacez on mi rekl at si ho podam sama, snazila jsem se mu vysvetlit ze tu nechci chodit naha ze mam neprijemny pocit ze me nekdo uvidi, tak po me hodil bundu co byla na zidli at si ji pres sebe dam, tak jsem mu znova rekla ze bych chtela prosim radsi to tricko, at uz v tom muzu zustat, on to nejak nedokazal pochopit a tricko mi odmital podat a vznikla velka hadka, bylo mi vycteno ze neudelam nic bez nej, jaka jsem neschopna :,( ze po nem furt neco chci a ze ho otravuju s kazdou malickosti :,( zda se vam ze se hodi sve tehotne pratnerce co ma problemy vycitat co pro ni delate? misto aby kdyz videl ze zase zvracim, se mi sam nabydl jestli neco nepotrebuju, snazil se byt milej, tak mi vynada ze bych chtela podat tricko, mimochodem skrin mame tady par kroku :,( zajimalo by me co si o tomhle myslite? Omlouvam se za anonym ale je to pro me soukroma vec a taky se omlouvam za chyby, jsem rozrusena :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
19.12.12 21:10

Vazne to prehnal, kricel na me :,(

• Citovat
  • Upravit
69235
19.12.12 21:15
:hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zwei.kinder
19.12.12 21:19

Ruply mu nervy, to se stane. Pokud to není denně…

• Citovat
  • Upravit
3089
19.12.12 21:19

Hm těžko z toho co jsi napsala soudit, nevím jestli to je víc takových maličkostí a hodně často, jestli třeba šel okolo ale prostě to nechtěl udělat nebo jestli šel jinam, já chlapovi taky řeknu aby mi něco podal, drobnost, ale jen když vim že tam prostě jde, jinak ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.12.12 21:20
:( :hug:
  • Citovat
  • Upravit
ncc1701

Mam skvelyho chlapa, ale takovyhle ulety obcas ma taky, no a ja taky, abych pravdu rekla. A nejsme zadny psychopati. A pokazde je to proto, ze i ten druhy ma nejake trapeni, ale toho druheho to nezajima / nenapadne - proste uprednostnujeme vlastni ja. Ja jakykoli jeho vypad poustim jednim uchem tam a druhym ven, a to jsem cholerik. Treba uz je toho na tveho pritele moc, ja vim, ze ho to neomlouva, ale da se to pochopit. A to triko sis vazne mohla podat sama ;)

• Citovat
  • Upravit
166

Moc mě to mrzí, určitě ti to musí být líto…ten můj to taky občas přežene, občas prostě zapomene, že jsem těhotná a vše si beru víc než obvykle…zkus se nad to povznést, i když vím, že je ti blbě, tak se to asi těžko zvládá, ale vydrž a až vychladne, tak mu řekni, že čekáš i jeho dítě a že by bylo fajn, kdyby ti pomohl…drž se!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1217

:roll: koukam, ze si clovek nevybere…kazdej chlap je nekdy na prespapulu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zwei.kinder
19.12.12 21:22
@Berenikee píše: :roll: koukam, ze si clovek nevybere…kazdej chlap je nekdy na prespapulu

Vždyť vy jste na tom stejně :nevim: :lol:

• Citovat
  • Upravit
24379
19.12.12 21:23

Prosiiim? me muz zvratky odnesl (donesl i misku)a prevlikl me, protoze jsem se u toho zapotila, kdyz se mi pred porodem vratilo jidlo a udelalo zle 8o…hele mozna je toho na neho moc, ale toto :roll:?je mi to lito, musi ti byt hrozne…bude lip a on se pak taky uklidni :hug: :hug: :hug: drz se zeno :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
19.12.12 21:25

Těžko říct, ale já jsem ten ten typ, který když už po někom něco chce, tak to jen proto, že sama bych to OPRAVDU nezvládla. Podat tričko bych asi po nikom nechtěla, pokud bych nebyla ochrnutá… Takže si jen těžko dokážu tu vaši situaci představit. Možná už toho na něj bylo opravdu moc. Nevím. Těžko soudit. Mně to připadá celé jako jedna velká malichernost. Ano - jsou chlai ochotní skákat kolem mnželky, ale n druhou stranu jsou chlapi, kterým se role služky příčí. Eviděntně ten tvůj patří do této skupiny a asi jeho pohár přetekl. :nevim: Tím ho neobhajuju. Nebyla jsem u toho a nevím, jak to doopravdy bylo. Vím jen to, že já si sebe smu nedokážu představit, jak prosím chlapa o takovou p**ovinu :oops: Možná právě z obav, že zareaguje jako ten tvůj :think: (Evidentně když jsi byla na tom tak dobře, žes mohla jít vylít kýbl, mohla sis podat i to tričko :think: Dál hlouběji nad tvými pocity nepřemýšlel asi…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
19.12.12 21:30

No i on je jen člověk..může být náladový..Jak říkáš, skřín byla blízko, z jeho pohledu to byla od tebe malichernost..Máte toho oba dost, nikdo není dokonalý..
Zkusila bych se přes to přenést a nepitvat to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ka2
376
19.12.12 21:31

Na co si stěžuješ??? Jako nic ve zlým, ale hádat se skrz triko..když to máš pár kroků, sis ho mohla podat i sama..sama píšeš, jak se hezky stará, možná už je toho i na něho moc..co by jiná za takovýho chlapa dala..určitě si to sám uvědomil, že to přehnal a Ty si to jako těhotná moc bereš…
Nemáte to ani jeden lehký, přiznej si to..Tobě přeji at je Ti lépe.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27009
19.12.12 21:49

Tak me napadlo kdes mela obleceni ve kterem jsi do postele prisla? nebo predtim nebyl problem do ni dojit naha? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí