Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zrovna dneska jsem četla, že finanční gramotnost Čechů je 3. nejhorší ze všech národů, tak tady máme důkaz. Jak si můžeš vzít půjčku, u které až doma zjišťuješ, kolik to stojí? Nevím, co se ti může stát
.
Budeš platit stejně, když dostaneš exe. na plat. zůstane ti jen živ. minimum plus budeš platit exekutorům.. nevím co to máš za úvahy..
. jasně že banky jsou zlodějny ale tak si zjistím vše co se platí dřív než je pozdě ![]()
Přesně. Budeš na tom ještě hůř, než teď a už ti nikdy nikdo solidní nepůjčí… To jako chceš???
Otázka je kolik celkem dlužíš a jak dlouho to budeš splácet… nebyl by lepší osobní bankrot než se k tomu postavit takto? Toto mi příjde jako nejhorší možná varianta, která tě mohla napadnout.
A zdravíčko slouží???
S tím vším jsi souhlasila, když jsi podepisovala… Vím, je to hnus, ale nikdo ti nedržel zbraň u hlavy, ať si to bereš, ne?
Souhlasím s @Samamama . Tohle je ukázka naprosté finanční negramotnosti.Co dodat a nebýt protivná? Raději nic. ![]()
Jasně, neplať… přece je jasné, že nebudeš platit bankám za to, že sis vzala půjčku na blbost… to si raději nech dát exekuci, kde zaplatíš všechno to, co dlužíš bance plus ještě poplatky za exekuci… takže ještě o dost víc, ale proč bys to neudělala, že?
@Samamama píše:
Zrovna dneska jsem četla, že finanční gramotnost Čechů je 3. nejhorší ze všech národů, tak tady máme důkaz. Jak si můžeš vzít půjčku, u které až doma zjišťuješ, kolik to stojí? Nevím, co se ti může stát.
Víš co ono to je chyták v áčkách jestli jsi se někdy koukala na jejich auta maj tam 2ceny jedna za hotové a druhá na splátky. Nabízejí zvýhodnění auta na splátky jakože si vezmeš auto na splátky tak je třeba levnější o 40tis. Což vše v pohodě a pak jsem koukala, že tě o ty prachy stáhnou na poplatku za vyřízení toho úvěru. To by člověka ani nenapadlo a pak koukám, že ta částka úvěru je vysoká jako kdybych si to auto koupila v hotovosti
Je to komplikované, ale v te chvilce ti to ani nedojde a nepoznáš to
Ale tohle tady neřešíme potřebuji jiné info ![]()
Kecy typu " doma jsem zjistla" jasny, ty jsi nic nepodepisovala. Jj, neplat, prd na ne. Nerikam nic
NJN, tomu se říká finanční negramostnost.. k tomu nemám co víc dodat ![]()
@Anonymní píše:
Víš co ono to je chyták v áčkách jestli jsi se někdy koukala na jejich auta maj tam 2ceny jedna za hotové a druhá na splátky. Nabízejí zvýhodnění auta na splátky jakože si vezmeš auto na splátky tak je třeba levnější o 40tis. Což vše v pohodě a pak jsem koukala, že tě o ty prachy stáhnou na poplatku za vyřízení toho úvěru. To by člověka ani nenapadlo a pak koukám, že ta částka úvěru je vysoká jako kdybych si to auto koupila v hotovostiJe to komplikované, ale v te chvilce ti to ani nedojde a nepoznáš to
Ale tohle tady neřešíme potřebuji jiné info
Chces uver bez uroku? Mas koupit cash. Jsi hloupa. Bez komentare
Ahojky, jsem strašně naštvaná zlost na sebe sama mě už přešla, teď se zlobím na banky a tvrdě jsem se rozhodla, že na ně kašlu!
ROZHODLA JSEM SE NA NĚ ÚPLNĚ VYKAŠLAT NIC NESPÁCET, NEKOMUNIKOVAT PROSTĚ NIC. NEMAJ MĚ JAK NAJÍT ANI CO ZABAVIT MAX TO AUTO COŽ MI NEVADÍ. PLAT MÁM 10400KČ ASI BUDE EXEKUCE NA PLAT OK JE MI TO JEDNO.
Ráda bych jen věděla zda je tady ještě někdo kdo takhle žije a celý postup jak vše probíhá a kolik berou z takového platu jaký mám já + 2 vyživ osoby. CO SE MI STANE? MYSLÍM, ŽE PRD