Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
ahoj , tak ja mela kondylomata V 8 mesici tehotenstvi a to v takove mire , ze pan primar rekl , ze nic takoveho jeste nevidel. Proste des, taky jsem mela jit na zakrok , ale lekarka mi to zakazala , a mela jsem jit az po porodu. Vypalovali mi to na koznim , ale nic nezabiralo, tak pro to. Nastesti ma lekarka se zajima o alternativni lecbu a dala mi v prekladu se to jmenuje DRAČI KREV, je to vodicka , kterou si musis delat vyplachy a po CCA tydnu ani pamatky
Existuje i mast, která je účinná, ale bohužel už nevím jak se jmenuje. Stála před asi 3 lety zpět 2 tisíce, ale při představě vypalování jsem to za ni dala a pomohla.
No nutit te nemuze, zkus se ho zeptat na tu draci krev. opravdu je dobra. Kamaradce taky pomohla, a me taky. A jak jsem uz psala, tak jsem to mela hrozny!!!!Ten zakrok ti nezavidim, taky jsem ho obrecela, ale pomohla mi ta vodicka
Měla jsem při prvním těhu. Lékař mi doporučil koupit mast na umrtvení a pak je chirurgicky skalpelem odstranil. Mi bylo sděleno, že narkoza se v těhu moc nedoporučuje. Já byla spokojena tak..:-)
Tak já na tom byla, ale bohužel je to už skoro 20 let. Nic jsem necítila, nic mě nebolelo, jen jsem malinko z toho místa krvácela.
Bohužel ti nikdo nezaručí, že se ti to i po zákroku nevrátí. Je to VIR.
Kup si krém Aldara (tak nějak se jmenuje). Stojí asi tak 2 tisíce, ale pomáhá. Nevím, zda je na předpis…
mě posílala bývala gyndařka taky na zákrok do nemocnice, byla jsem tam přes noc. Pak jsem vyměnila doktora a ten mi to vždy jen seškrábne u sebe v ordinaci - trošku to posprejuje nějakým umrtvením a seškrábne - ani jsem nic necítila. Akorát minule už jsem měla ten bolák dost velký, tak sice říkal, že je to už skoro pro chirurga, ale taky mi to seškrábnul a udělal jeden steh a hotovo. Od té doby se mi to už nevrátilo, mívám to totiž opakovaně - někdy jen jeden, někdy více.
Jo a nebolelo mě vůbec nic ani po odchodu z ordinace.
J
IV987, děkuji za tip na Dračí krev. Je to tohle: http://www.zdravi-vitaminy-doplnky.cz/…v-kapky-50ml?…
Už jsem to objednala, kde jsi to sehnala ty? Tohle jsou tedy kapky, kterými rovnou potíráš, nikoliv výplachy. Můžeš mi prosím napsat podrobněji, jak často jsi to používala. Děkuji.
Ahoj, chtěla jsem se zeptat jak vám operace dopadla? Čeká mě to za dva dny, přišla jsem k doktorce s tím, že to nebude nic vážného a ona mi řekla ať přijdu s mamkou a domluvili se na operaci hned za týden. Mně není 18, takže s tím bohužel moc neudělám.. Chtěla jsem se zeptat, jestli byla narkóza v pohodě, jestli vám museli zavádět kanylu, zda to po operaci bolí a za jak dlouho vás tak pustili domů?
Děkuju ![]()
Podle mě je operace zbytečná!! v první řadě bych to zkusila výlečit krémem.. Jsou dva Wartec -cena kolem 400,– a Aldara - ta už je dražší, kolem 2000,–. pak kdyby to nepomohlo, volila bych asi chirurgické odstranění. Oba krémy jsou bohužel na předpis.
Důležité je také posilovat imunitu, vhodná je hlíva ústřičná v tabletkách. A také zkontrolovat partnera, jestli také nemá bradavičky.
Na diskuzi na gyn. problémech se dozvíš víc. Přeji všem brzké uzdravení, jsou to mršky a rády se vrací..také jsem s něma bojovala.
Ahoj taky jsem byla na tomto zákroku u nás to šlo docela rychle přišla jsem k doktorovi ráno za chvíli mě vzali na sál pichli injekci během 3 minut jsem usla a myslím si, že během 10 minut bylo vše zamnou já byla na dospávacím pokoji kde jsem byla ani né hodinu a pak jsem šla domu, vůbec nic mě nebolelo ani špatně mi nebylo jen jsem pak trošinku krvácela z místa ale jen trochu. jenže po týdnu mi na kontrole doktor řekl, že se mi to vrací a jestli bych nechtěla to očkování proti děložnímu čípku, ž to prý na to pomáhá, že když je špatná imunita tak s to vrací..jelikož je mi 23 tak jsem se byla ptát na pojištovně jestli mi něco proplátí a řekli, že jo ale mě se do toho moc nechce radši hledám jiné vychodisko a rady jak se toho zbavit
@Anonymní píše:
Ahoj taky jsem byla na tomto zákroku u nás to šlo docela rychle přišla jsem k doktorovi ráno za chvíli mě vzali na sál pichli injekci během 3 minut jsem usla a myslím si, že během 10 minut bylo vše zamnou já byla na dospávacím pokoji kde jsem byla ani né hodinu a pak jsem šla domu, vůbec nic mě nebolelo ani špatně mi nebylo jen jsem pak trošinku krvácela z místa ale jen trochu. jenže po týdnu mi na kontrole doktor řekl, že se mi to vrací a jestli bych nechtěla to očkování proti děložnímu čípku, ž to prý na to pomáhá, že když je špatná imunita tak s to vrací..jelikož je mi 23 tak jsem se byla ptát na pojištovně jestli mi něco proplátí a řekli, že jo ale mě se do toho moc nechce radši hledám jiné vychodisko a rady jak se toho zbavit
ahoj, jen tak si to tu procitam a chci se zeptat, tobe ve 23 letech rekli, ze ti proplati ockovani proti rakovine delozniho cipku??a u jaky pojistovny? a jak ses jich ptala presne, jako kvuli tem kondylomatum, ze uz si je mela?
Ahoj jsem u revirní bratrské pojišťovny, a byla jsem se tam normálně zeptat jestli mám ještě nějakou možnost, že by mi proplatili nebo přispěli na to očkování, že mi to doporučil doktor sice ne proti rakovině ale k vůli něčemu jinému neříkala jsem jí čemu a ona se neptala. říkala, že jo ale, že bych si to první musela zaplatit sama a oni by mi to pak dali nezaplatili by mi vše ale vyšlo by to mě asi na 3000kč místo normálních 10 000kč
Všechny moc zdravím, chci se zepat, zda má někdo zkušenosti s kondolymaty a jejich chirugickým oddělením při narkóze. Dnes jsem byla u doktora,myslela jsem si, že mám pouze pár pupínky, které nebolí, nesvědí a on mi sdělil, že to jsou kondylomata, v životě jsem to neměla a hned mi napsal doporučení do nemocnice, ať se objednám na tento zákrok. Jsem z toho úplně špatná, hrozně se bojím, při narkóze, určitě to nebude nic příjemného.Přišlo mi zvláštní, že třeba nezkusil nejdříve léčbu nějakou vodičkou nebo mastí a rovnou mě poslal do nemocnice na zázkrok. Je tady někdo, komu to taky dělali? Předem moc díky. Jsem z toho úplně mimo. Mám jet na hory, jak dlouho to pak bolí?