Kondylomata a chirurgické odstranění

Anonymní
20.2.12 12:15

Kondylomata a chirurg.odstranění

Všechny moc zdravím, chci se zepat, zda má někdo zkušenosti s kondolymaty a jejich chirugickým oddělením při narkóze. Dnes jsem byla u doktora,myslela jsem si, že mám pouze pár pupínky, které nebolí, nesvědí a on mi sdělil, že to jsou kondylomata, v životě jsem to neměla a hned mi napsal doporučení do nemocnice, ať se objednám na tento zákrok. Jsem z toho úplně špatná, hrozně se bojím, při narkóze, určitě to nebude nic příjemného.Přišlo mi zvláštní, že třeba nezkusil nejdříve léčbu nějakou vodičkou nebo mastí a rovnou mě poslal do nemocnice na zázkrok. Je tady někdo, komu to taky dělali? Předem moc díky. Jsem z toho úplně mimo. Mám jet na hory, jak dlouho to pak bolí?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
77
20.2.12 12:24

ahoj , tak ja mela kondylomata V 8 mesici tehotenstvi a to v takove mire , ze pan primar rekl , ze nic takoveho jeste nevidel. Proste des, taky jsem mela jit na zakrok , ale lekarka mi to zakazala , a mela jsem jit az po porodu. Vypalovali mi to na koznim , ale nic nezabiralo, tak pro to. Nastesti ma lekarka se zajima o alternativni lecbu a dala mi v prekladu se to jmenuje DRAČI KREV, je to vodicka , kterou si musis delat vyplachy a po CCA tydnu ani pamatky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.2.12 12:40

Existuje i mast, která je účinná, ale bohužel už nevím jak se jmenuje. Stála před asi 3 lety zpět 2 tisíce, ale při představě vypalování jsem to za ni dala a pomohla.

• Citovat
  • Upravit
77
20.2.12 12:43

No nutit te nemuze, zkus se ho zeptat na tu draci krev. opravdu je dobra. Kamaradce taky pomohla, a me taky. A jak jsem uz psala, tak jsem to mela hrozny!!!!Ten zakrok ti nezavidim, taky jsem ho obrecela, ale pomohla mi ta vodicka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.2.12 12:49

Měla jsem při prvním těhu. Lékař mi doporučil koupit mast na umrtvení a pak je chirurgicky skalpelem odstranil. Mi bylo sděleno, že narkoza se v těhu moc nedoporučuje. Já byla spokojena tak..:-)

• Citovat
  • Upravit
5702
20.2.12 13:03

Tak já na tom byla, ale bohužel je to už skoro 20 let. Nic jsem necítila, nic mě nebolelo, jen jsem malinko z toho místa krvácela.
Bohužel ti nikdo nezaručí, že se ti to i po zákroku nevrátí. Je to VIR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12603
20.2.12 13:11

Kup si krém Aldara (tak nějak se jmenuje). Stojí asi tak 2 tisíce, ale pomáhá. Nevím, zda je na předpis…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.2.12 13:42

mě posílala bývala gyndařka taky na zákrok do nemocnice, byla jsem tam přes noc. Pak jsem vyměnila doktora a ten mi to vždy jen seškrábne u sebe v ordinaci - trošku to posprejuje nějakým umrtvením a seškrábne - ani jsem nic necítila. Akorát minule už jsem měla ten bolák dost velký, tak sice říkal, že je to už skoro pro chirurga, ale taky mi to seškrábnul a udělal jeden steh a hotovo. Od té doby se mi to už nevrátilo, mívám to totiž opakovaně - někdy jen jeden, někdy více.

Jo a nebolelo mě vůbec nic ani po odchodu z ordinace.

J

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.2.12 19:15

IV987, děkuji za tip na Dračí krev. Je to tohle: http://www.zdravi-vitaminy-doplnky.cz/…v-kapky-50ml?…
Už jsem to objednala, kde jsi to sehnala ty? Tohle jsou tedy kapky, kterými rovnou potíráš, nikoliv výplachy. Můžeš mi prosím napsat podrobněji, jak často jsi to používala. Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
anonymka1234
5.12.12 02:37

Ahoj, chtěla jsem se zeptat jak vám operace dopadla? Čeká mě to za dva dny, přišla jsem k doktorce s tím, že to nebude nic vážného a ona mi řekla ať přijdu s mamkou a domluvili se na operaci hned za týden. Mně není 18, takže s tím bohužel moc neudělám.. Chtěla jsem se zeptat, jestli byla narkóza v pohodě, jestli vám museli zavádět kanylu, zda to po operaci bolí a za jak dlouho vás tak pustili domů? :) Děkuju :)

• Citovat
  • Upravit
Saiina
10.12.12 12:50

Podle mě je operace zbytečná!! v první řadě bych to zkusila výlečit krémem.. Jsou dva Wartec -cena kolem 400,– a Aldara - ta už je dražší, kolem 2000,–. pak kdyby to nepomohlo, volila bych asi chirurgické odstranění. Oba krémy jsou bohužel na předpis.
Důležité je také posilovat imunitu, vhodná je hlíva ústřičná v tabletkách. A také zkontrolovat partnera, jestli také nemá bradavičky.
Na diskuzi na gyn. problémech se dozvíš víc. Přeji všem brzké uzdravení, jsou to mršky a rády se vrací..také jsem s něma bojovala.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.3.13 15:17

Ahoj taky jsem byla na tomto zákroku u nás to šlo docela rychle přišla jsem k doktorovi ráno za chvíli mě vzali na sál pichli injekci během 3 minut jsem usla a myslím si, že během 10 minut bylo vše zamnou já byla na dospávacím pokoji kde jsem byla ani né hodinu a pak jsem šla domu, vůbec nic mě nebolelo ani špatně mi nebylo jen jsem pak trošinku krvácela z místa ale jen trochu. jenže po týdnu mi na kontrole doktor řekl, že se mi to vrací a jestli bych nechtěla to očkování proti děložnímu čípku, ž to prý na to pomáhá, že když je špatná imunita tak s to vrací..jelikož je mi 23 tak jsem se byla ptát na pojištovně jestli mi něco proplátí a řekli, že jo ale mě se do toho moc nechce radši hledám jiné vychodisko a rady jak se toho zbavit

• Citovat
  • Upravit
1289
27.3.13 15:23
@Anonymní píše:
Ahoj taky jsem byla na tomto zákroku u nás to šlo docela rychle přišla jsem k doktorovi ráno za chvíli mě vzali na sál pichli injekci během 3 minut jsem usla a myslím si, že během 10 minut bylo vše zamnou já byla na dospávacím pokoji kde jsem byla ani né hodinu a pak jsem šla domu, vůbec nic mě nebolelo ani špatně mi nebylo jen jsem pak trošinku krvácela z místa ale jen trochu. jenže po týdnu mi na kontrole doktor řekl, že se mi to vrací a jestli bych nechtěla to očkování proti děložnímu čípku, ž to prý na to pomáhá, že když je špatná imunita tak s to vrací..jelikož je mi 23 tak jsem se byla ptát na pojištovně jestli mi něco proplátí a řekli, že jo ale mě se do toho moc nechce radši hledám jiné vychodisko a rady jak se toho zbavit

ahoj, jen tak si to tu procitam a chci se zeptat, tobe ve 23 letech rekli, ze ti proplati ockovani proti rakovine delozniho cipku??a u jaky pojistovny? a jak ses jich ptala presne, jako kvuli tem kondylomatum, ze uz si je mela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.3.13 15:35

mattez

Ahoj jsem u revirní bratrské pojišťovny, a byla jsem se tam normálně zeptat jestli mám ještě nějakou možnost, že by mi proplatili nebo přispěli na to očkování, že mi to doporučil doktor sice ne proti rakovině ale k vůli něčemu jinému neříkala jsem jí čemu a ona se neptala. říkala, že jo ale, že bych si to první musela zaplatit sama a oni by mi to pak dali nezaplatili by mi vše ale vyšlo by to mě asi na 3000kč místo normálních 10 000kč

• Citovat
  • Upravit
1289
27.3.13 22:08

Ahaatak to jo, revirni pojistovnu ani neznam :) diky za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat