Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, již jsem zde několikrát psala o problémech s mou kamarádkou. Ve zkratce - známe se 10let, vídaly jsme se téměř denně, má dvě děvčata, které od mala hlídám též denně, chodíme společně na výlety do přírody a tak. Jsem ráda, že má dcera někoho k sobě, syn už je velký. Trávila jsem s ní hodně času. Uvedu příklad: přišly večer na návštěvu kolem páté ona děti a její druh a odcházeli kolem jedné druhé v noci, dlouho mě to nevadilo, ale pak už toho bylo moc, přesto jsem nic neřekla, odstrkovala mě, pokud se jí ozvala jiná kamarádka. Jen když ostatní neměly čas, tak chodila ven se mnou. Ve všem jsem jí podporovala. Pak přišla rána - děti jí vyčetly že na ně nemá čas, že teta je hodná (jako já) a byla hysterická scéna. Ona totiž z práce nejezdí domů, chodí po návštěvách a děti jsou u mě. Zakázala mě je kamkoliv brát, nemám je nikam tahat. Neumíte si představit ty děti, jak jsou smutné. Přestala se mnou komunikovat a začala mě všude špinit. Už je to třetí týden, kromě pozdravu nic. Co jsem udělala špatně, nechápu, ve všem jsem jí pomohla a ona mě odkopla jak staré boty. Denně byla u mě, neustále psala, jestli může přijít a ted tohle? Nechápu to, začínám si zvykat, ale tohle fakt bolí
Prosím nepiš Caps Lockem
nedá se to číst.
No a ke tvojé NEkamarádce. Vyprdni se na ni
neřeš to. Takovýho člověka stejně nezměníš. A hlavně určitě bych se nenechala od ní využívat jako levná chůva pro děti. Chápu, že ty děti za to nemůžou. Ale snad máš nějaký hranice.
No kasli na ni. chapu ze ti je lito deti, ale nejsou tvoje.ona te jen vyuzivala. najdi si jinou kamaradku a ne svini ktere na tobe nezalezi!!!mas na vic!
Pochopila jsem dobře, že jí hlídáš děti, a ona tě současně pomlouvá? (ten Caps Lock se fakt nedá číst)
Hlídám je od mala, nástupem první třídy jsou doma samotné, tak chodí k nám nebo já pro ně, otec na ně kašle a matka chodí do večera po kamarádkách.
@YDA píše:
Hlídám je od mala, nástupem první třídy jsou doma samotné, tak chodí k nám nebo já pro ně, otec na ně kašle a matka chodí do večera po kamarádkách.
A platí ti za to aspoň? Jestli ne, tak bych za to nějaký peníze chtěla - i po kamarádce. Jednou dvakrát do měsíce by to nevadilo, ale takhle téměř každý den, to se takhle necháš zneužívat? Když chce diktovat kam děti máš brát a kam ne, nechť platí. No a když ti něco vadí, máš se ozvat hned. Ona ani netuší třeba, že ti návštěvy do jedný v noci nejsou milé. Jinak z textu moc nechápu, co tě štve teď? Že k tobě chodí do noci, nebo nechodí vůbec?
Ale to neni tvuj problem, ze deti jsou doma a ona pryc.leda to nahlasit.toto prece zadna kamaradka neni. dokonce z toho citim socialni pripad ne? a ze na tebe kasle a jsou ji prednejsi jine kamaradky te fakt mrzet nemusi.co si na ni vezmes? uprimnost? jakou kdyz te vsude pomlouva. akorat si spatna z cloveka co za to nestoji a vysava ti energii. reseni je utnout vztahy, nebo hlidat za penize jako prilepseni k rodicaku.
No mám děti ráda, tak jsem to tak brala jako samozřejmost kdybych jí cokoli vyčetla řekla by že se mě o to nikdo neprosil abych s nima trávila čas a já nemám to srdce je vyhodit když přijdou, máte pravdu už nikomu takhle sloužit nebudu.jen mě to bolí ta zrada za to všechno a chtěla jsem se ujistit, že chyba není ve mě, děkuju všem za podporu.