Konec kojení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
j.holasova94
27.3.13 21:45

Kdyz si vecer pod teplou vodou mleko odsajes tak nezatvrdne ale musis si ty prsa i namasirovat pokud je mas hodne tvrde i rano tak rano to same ale nesmis odsat uplne vsechno jen trochu aby nebyly jak beton :o) :potlesk: no vidis obdivuji ze ti maly vzal sunar to ten muj byl cely 2 roky pekne vycurany chtel mleko jen odeme jine ne

• Citovat
  • Upravit
32902
28.3.13 07:36
@j.holasova94 píše:
Tak malej uz ma 26mesicu uz je veliky, jinak mlicko jsem mela v poradku ale tchyne mi rekla ze uz je na to velikej at uz prestanu jelikoz je malej mi prvni mimco tak jsem poslechla ted do budoucna vim ze uz si do niceho nenecham mluvit, jojo dobre tak stahovat teda nebudu ona mi to prave rekla doktorka ze si mam bandazovat prsa jenze to pravy mam furt nejaky plnejsi a navic jsem v nem mela ty hrudky po stazeni dole na prsu takze si to necham jen volne obvazany abych nechytla zanet a utahovat nic nebudu jinak zacinam teda zkouset i pit ten salvejovy caj, tak snad uz bude klid

poslouchat tchyni ohledně kojení je teda fakt na budku :zed: dobře že příště dáš na sebe. 26m je super, tak to chápu, já už pomalu uvažuju o odstavení taky, malej má kousek přes rok, pro mě moc dlouhé kojení není. Některé rady Dr jsou fakt napalicu. Teď už to bdue určitě dobré, časem se mlíčko vstřebá a všechno se upraví. Já jsme včera bojovala s ucpaným mlékovodem, takže vím jaké to je když nejsou prsa OK a je to zbytečné si to přivolávat stahováním.
Držím palce ať je všechno v pohodě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32902
28.3.13 07:40

@oliv257 taky držím palce ať proběhne všechno v pohodě. Kdyby byly prsa moc tvrdé a plné, tak fakt odtříkej, pomasíruj v teplé sprše, aby se to uvolnilo, ale zas ne moc, aby se mlíčko netvořilo. Musí se to postupně snížit, když nebude poptávka, nebude nabídka. Ale může to trvat dýl, když odstavuješ celkem rychle z několika kojení na nulu. Super že ti malý bere Sunar, můj sotva pije normální pití, UM nechce, má ho jen v kaši. Ale je to asi jen otázkou času. Zatím kojím a ještě chvíli budu. A i kdyby UM nechtěl tak to nevadí, už to doplním jinak. Ale on už má přes rok, tak to je něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
29.3.13 00:02

Tak už jsem 2 dny nekojila a zatím se držíme jen dneska mám pocit, že už to namalýho dolehlo - tedy to, že mm prý pomáhá strávit příkrmy zatím neměl problém, ale dneska měl poprvé řvavou i v šalině a pak doma kam sem ho položila řval. Nevím jetli to bylo tohle nebo ž možná i zuby :(. Mrzí mě to kojila bych co to dá :,(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32902
29.3.13 07:30

@oliv257 to se srovná. Když musíš skončit tak asi musíš, no. dáváš probiotika? i ty zuby to můžu být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
29.3.13 15:01

Tak probiotika nedávám, ale budou to ty zuby pusinu má nateklou dneska jsem do něj nedostala oběd jak sem se dotkla lžičkou patra tak řev, takže nejspíš to bude tím a má rýmečku, tak jedno s druhým a já se snažím rozhánět ty zatuhlý prsa teplem :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32902
29.3.13 15:16

@oliv257 tak to jste si nevybrali zrovna ideální dobu..držte se. Mi se malej dneska budil co hodinu, asi též zuby. :zed: A myslím že byl nebo je úplněk. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
29.3.13 17:08

No koukla sem mu do pusinky a mám dojem, že mu jich roste víc zaráz nemá ještě ani jeden, tak to bude peklíčko předpokládám, že když pár dní vynechám příkrm a dám mu jen mlíko, tak se snad nic nestane, protože za celý den sem do něj dostala 400 mlíka a necelých 100g zeleniny :( a on teda není z těch co by si mohl dovolit zhubnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová